Принц Джордж на 4 г. с нов официален портрет

Херцозите на Кембридж Уилям и Катрин разпространиха нова официална портретна снимка на сина си принц Джордж, който днес празнува четвъртия си рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Принц Джордж на 4 г. с нов официален портрет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

странно нещо са хората като вас- не искат да гледат гладни и изнемощяли деца (Африка например), а искат да гледат само богати и добре охранени деца и само на тях да се радват. Сякаш децата от Африка, защото не са богати и добре облечени, не заслужават да им се радвате. Тъжна работа и прости хора. Между другото не забравяйте- някога прадедите на "принцовете" са били избирани сред хора от народа, така както днес се избират дУПЕтатите. Прост човечеството е решило да ги издържа с хиляди години. По същата логика трябва и сегашните държавници да се издържат с поколения от народа.

Очаква се да напишете "рептилче" поне 50 пъти под тази новина...изоставате!

Сладко е детето, няма рептилче, само да не прекляват с инфо за него. Има и други сладки деца по света, но по-бедни за съжаление, които ще трябва яко да работят за прехраната си.

Дир-а, кога отваряте новия раздел за британското кралско семейство? Така и така всеки ден пускате по 1-2 новини за тях.

За тази невероятна снимка и разпространението й, са платени толкова излишни пари, с които вероятно можеше да се издържа едно сиропиталище някъде по света цяла година. Да е жив и здрав, ама ни писна да обсъждаме майка му която разхожда тоалети за хиляди по цял ден, и баща му , роден със златна лъжичка в устата. Даяна , лека й пръст, сама се дистанцира и изнесе куп факти за т.нар кралско семейство, което наричаше фирмата. И да, това е фирма за пари. Ние пък им се радваме, за какво????

Хммм... Ти определено не се радваш :)

Интересно е да се разбере как едно малко момче заслужава толкова внимание само защото се е родило в поддържана/издържана от народа фамилия?! А примерно деца, някои от които са бъдещи учени/лекари (които ще направят открития в бъдещето не се показват). Същото е и с родителите му, които само се развяват и не допринасят. Вместо тях биха могли да ни показват учени,които да ни инфорнират за открития относно чудото наречено живот или пък за космоса или пък за нови открития в науката(които за измутилни). Вместо това-на ви хляб и зрелища/сеир. Ех, колко е назад голяма част от човечеството!

*изумителни

А за тези с минусите-ако ви харесва да изхранвате хора, коите не са по-умни от вас (дори са по-необразовани или глупави, но пък се водят "кралски" особи по наследство) отидете в UK и ги издържайте.

Как може това момченце през цялото време да го пускат по къси панталони - да настине? Не му ли е студено?

Така го изисква етикетът

А как се е издрискал малкият бъдещ шеф на колонии? Ако е редичко , журналята направо да го сръбнат а ако е гъстичко да използват лъжичка , която да е сребърна,за да подхожда на акито на малкият рижъв принц !

1. Исторически погледнато това е напълно нормално, само че са го разгласявали глашатаите. Ако не четете историческа литература, то можете да гледате "Последният император". 2. Ако сте си гледали детето/децата, ще сте на ясно, че това доста важно при малките деца. А разпространяването обикновено става в градинката между майките.

Ама много сте злобни...как не ВИ е грях да пишете за едно дете ,че е грозно,способни сте на бялото да кажете черно ,ама какво ли се учудвам ,правилно,че от българина по/злобен няма....

Не бъркайте българина с руските тролове.

Отвори си кой да е ЗАПАДЕН сайт и ще видиш, че няма разлика. Може дори фейсбук страници. Едните се кефят, другите плюят. не може всички да се разтапят от кеф от този тип новини. Вземи си салфетка, че ти текат лигите.

Само защото пише нещо, което не ти харесва??! Само ти ли имаш право на мнение???!

Като не ви харесва ,въобще не четет статията , сигурно има новини които ви харесват!!!

Айде къш ма , отивай да им лижеш говната на тия от които сме видяли само лошо!

Кралският фотограф е изкуфял. Модела е труден, но все нещо може да се постигне с др светлина

Децата са хубави по детски.Защо е тая злъч. Да са живи и здрави, както и всички деца на земята.

Защото целенасочено ни ги набиват в главите, затова, защото изобщо изобщо не ни интересува английското кралско семейство, защото ни писна от англосаксонските им "ценности" , та затова душицо ,е тази жлъч!

Като не ви харесва ,въобще не четет статията , сигурно има новини които ви харесват!!!

Друго си е да ни набиват тоалетите на Деса.

Ами симпатично и сладко е детето наистина, но това набиване непрекъснато е дразнещо и неприятно и НЕСЪЩЕСТВЕНО. Аз лично предпочитам да виждам и слушам хора, които допринасят подобряването на света, изкуството и науката. Както и съвети от наистина високоинтелигентни/успешни хора. Само защото е "кралско" чадо и е на издръзка на данъкоплатците го дават малкия сладур. А има и други бедни/онеправдани, гладни деца (Африка), които също заслужават да бъдат давани по медиите.

А на мен ми е приятно да чета точно за тях, писна ми да чета само негативни новини и да се ядосвам!!!

да е живо и здраво детето, но за мен е грозновато, типично англичанче, сестричката и тя е грозничка, жалко не приличат на майката.

точно на майката приличат особено женското

Точно женското не прилича на майка си, а на бабата Елизабет! За съжаление!

Кой те знае ти какъв(а) си вампир, ама си седнал(а) да плюеш по хубавото детенце!

Да е живо и здраво детенцето,много е сладко, и стига с тая злоба хора, такъв им е строя,късмета ,съдбата и така .....

Омръзнало ми е да ни занимават с британската монархия! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА нито бабушкерцата кралица, нито грозника чарл и разни камили, нито пък някакъв хлапак! Стига сте ни занимавали с тези отживелици!!! СТИГА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...Просто още един търтей .....

Ами не чети бе, пич!

Друго си е като ти показват българските VIP брадъри и систърки с найлоновите цици, чалгарките, Криско, Аня Пенчева, Петя Дикова, Азис(впрочем той е най-свястния от всички) и кавото се сетиш и ти ги представят за "бългериън хай лайф".

мнооого важно, а от снимката на моето момченце ниакой ще се интересува ли? а? а? маймуни ниедни, богати търтеи, да се затрият в дън земя дано!

Много ясно, че не. За твоето момченце се интересуваш само ти, вероятно и баба му

Защо е с кафяви очи?

Майка му е с кафяви, а кафявия цвят на очите е доминантен ген

майка му е със зелени очи

Не се радвай на малко прасе,не знаеш каква свиня ще стане. Да е живо и здраво детенцето.

Гоооолям, ама мноооого голям праззз!

са всичките, но за късмет се родили в кралски семейства, които са приказните блянове на простосмъртните.

хубаво, но-о-о-о аз имам 4-рима внука и всичките са по-ама наистина, не защото са мои, а по думите на други хора-лъчезарни, хубави-пишете за тях-то е лесно да си усмихнат принц, но усмихнат внук на работещи пои мнооого - не е

Не е никак лесно да си усмихнат принц - със сигурност това дете страда от дефицит на вниманието от страна на родителите си, отглеждат го разни бавачки по строг график. Най - вероятно и той като всяко момченце иска блузка със спайдърмен или Батман, но както се вижда е винаги в бледо сини костюмчета .... Не е случаен израза, че е тежка царската корона... Иначе детето е сладко, да е жив и здрав.

Вие не сте права- детето се гледа от майка му, която може да прочетете в англииската работи по няколко дни на година ( а и го взима при пътувания). Майка му и баща му бяха обявени за малко работещи хора- мързеливци, от вестниците. Така че едва ли се раличава от други деца, чиито родители работят ден и нощ за прехраната. Второ- той сигурно си носи Батман в къщи. това да му е проблема- че не може да облече "Батман" на обществено място. Но може да облече такава тениска утре на яхтата си с някоя мадама.

А между другото ние всички искаме да ходим по тениска и шорти на работа, но не можем, нали? Ще ни изгонят шефовете. Така че...май не сте много интелигентна като гледам коментара Ви? Това да му е проблема на детето, утре на яхатат ще си сложи такава тениска :-)

Напук на злобарските изцепки ще кажа, че това малко момченце излъчва толкова много светлина и доброта.Прекрасен е, както са прекрасни всички деца!

Детето не може да се каже, че е красиво и усмивката е фалшива. Просто още не е свикнало на позьорство, което ще е голяма част от живота му.

едно противно лешперче

Отсега си показва вампирските кътни зъПки...... Я виШте подредбата на зъПките му.....и колко ного кътни има .....ке пие кръФ и ке лапа цели бебенца ...рептилчето.... ...се едно са зели яйцеклетка от пра-баба му, и двечките копия на пра-баба си Лизбет... не бих се учудила между другото.....ако е тека....

Благодаря за инфото ! Влязох в перфектна форма от всекидневните новини за тези... индивиди . Драйфам с кеф и се прочиствам :)))

едно паразитиращо рептилче, за което дирниците отдавна не бяха писали

Сладур и половина!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПРИНЦ ДЖОДЖ!

Нямаш право да пишеш само с главни букви.

Майка му от коя махала беше?

Не и от твоята!

всички фаворизират момиченцето и чувствителното дете чак се разплака на летището в германия, явно му липсва обич и внимание

така е, когато в едно царство-господарство се появи ялова принцеса, и наследниците нямат синя, а червена, нормална крав.

напиши си мнение какво се закачаш за чуждото не е редно това пък и не си схванало поантата