Шарън Стоун показа стегнати гърди на 59

59-годишната Шарън Стоун показа, че за нея няма възраст.

Обратно в новината

Коментари - Шарън Стоун показа стегнати гърди на 59 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен, че е красива има и много висок IQ 154 ... както казват разбирачите: "мерцедеса си е мерцедес, независимо коя година на производство е "

става ..... супер е

Една от най-интелигентните актриси. Участвала в над 70 филма. Има 3 деца. Написала е книга. Работи като продуцент и до момента. Преди няколко години преживя Мозъчен кръвоизлив, след което не можеше да движи лявата половина на тялото си и премина през дълго лечение, трудно раздвижване, научи се да чете отново, след като беше загубила тази възможност, както и слуха с дясното ухо. Тази жена е вечна! Да и днес е красива! Вярно е, че снимките са обработени, но все пак тя е красива и може спокойно да се нарече успяла жена!

Защото са стерилни. А от времето на "Първичен не знам какво си" дали си е купила гащи или още ходи готова всеки момент за....снимачната площадка?

Дреме ли му на някой на колко години си ти, Стоун, Ивана, Драгана или парцалана?

Стегнати силиконови цици, бококси, филъри, всевъзможни мазила и процедури, стадо гримьори, стилисти, фотографи, асистенти и не знам какви си, за да пълнят женските списания с клюки и малоумия, съответно и главите на вятърничавите женки. И да захранват егото и суетността на климактерични особи в борбата им с времето. Която неминуемо ще загубят. Каква актриса е, като най-запомнящата сцена от "творчеството" и е , когато си кръстосва краката без гащи?

Значи ти е много празна и проста главата, щом само това си видял и запомнил от Шарън. Всяка жена иска да изглежда добре и прави каквото може за да го постигне. Или като минем 35 трябва да тръгнем с бял чаршаф бавно към гробищата? След Шарън ще има опашка и на 80 - виж ти до края на живота си ще си чекиджийстваш и ще се злобиш.

Изказването му е на типичен женомразец и в този смисъл не трябва да му се обръща внимание, камо ли пък да му се обяснява човек.

хахахаха, ега ти jaлките злобари сте. видала сам я на живо в LA и наистина изглежда точно така. савсем нормално си е снимките да са с грим, светлина и филтар. но това е минимално, ако щете вярваите heitari.

Мдам, силикон да бе турила и отзад, че от младини беше изумително плоска. Смешна и жалка е на тия години да се разкрачва- нещо е изгубила представа за реалността, ма нали и некви аневризми я мъчеха, може да е в резултат на това да е.Баба траверс, мухаха.

Феноменална е! Сякаш няма да остарее никога... Може и да е "позагладена" на снимките, но излъчването ѝ е страхотно.

Снимки в далечен план. Но на третата снимка се виждат "стегнатите" гърди. Все ми е тая дали са и стегнати или не, ясно е, че няма да ги докосна.

Стегнати гърди добре, а как е от към пичката, също ли е стегната или разпльокана като стар галош?

Празна красота, щом не е родила едно дете и не е хранила дете всичко е абсолютно безсмислено и празно.Това е истината!

Тя е осиновила деца. Според теб значи всички жени, които по една или друга причина не са могли да заченат, износят и родят деца значи имат безсмислен живот ли? Независимо, че са отгледали осиновени деца и в много случаи причината за биологичното им бездетие е в съпруга им, а те са избрали да останат с него заради любовта си към него. Толкова тессногръдо, глупаво и жестоко изказване си направил. Все едно, че биологичната ти даденост да се размножиш, за която нямаш никаква заслуга те поставя по-високо от тези, които не са имали тази възможност.

Не е това смисъла на написаното от мен. А на това, което демонстрира тази жена. И изказването не е жестоко, защото не омаловажавм никого, но призовавам, по-скоро се надявам, че тази личност би трябвало да демонстрира други ценности, а не гърдите си.

25 години няма хубав, смислен филм . Основният й доход са реклами и платено конференсие - това е. Правите благотворителен бал в Сао Пауло ?!!! Шарън ще го води с/у 150 000 долара ! И така , за нея това е бизнеса й , за изглежда добре, да я канят по балове, партита, промоции и.т.н....

Шарън Стоун не изглежда така, колкото и да ви се иска. Както и коя да е 60-година жена (егати измисленото лице без нито една гънка). Спрете с тоя фотошоп и громове да комплексирате жените и да ни навирате поредното дете на мумията Джагър, с което да комплексирате мъжете. Това, че някои се къпят в пари, а други като вас искат и те да изкарат някой лев като пишат за тях, не е повод да разказвате приказки за лека нощ. Има доста лековерни хора, които вземат, че повярват и или започват с глупостите, или си слагат въжето без време.

E-e-e-х, трябваше пак да разтвори дамаджанката, просто за сравнение с преди и сега.

Явно и тя го е закъсала и почна със снимките

да си не раждала, успешна, красива, свободна жена стана модерно, съвсем по естествен път човечеството спира с размножаването си, тъй като 7 милиарда са доста с времето е по-добре човечеството да намалява, тъй като свършват жизненоважни ресурси на земята!

Разсъжденията ти не важат за населението в Африка и Азия, където са най-голям брой от хората на планетата. Освен това много от нераждалите жени не са раждали не по собствено желание, а поради здравословни причини. А Шарън Стоун е майка, защото отгледжа осиновени деца и да я упрекваш, че не е раждала е признак на простотия и злоба.

да се ражда на днешно време, когато сте половина изпед..астили и по характер, и като сексуални предпочитания?

А закщо да ги показва? И каква е тази световна новина? Какъв интерес представлява?

Силикон в гърдите на нераждала и некърмила жена няма как да на не ги запази.

Който е виждал отпуснат силикон, да вдига ръка!

Аз преди бях много против силикона, ама като се замисля сега, по-добре ли е да видиш печени чушки срещу себе си, или една хубава, натопорчена женска гърда, пък нищо, че отдолу е силикон? Аз го приемам, не го харесвам кой знае колко, но го приемам. Имам една позната, чийто гърди изглеждаха ужасно, понеже две деца е родила, след като си сложи силикон стана бижу :))))

БРАВО! на това се казва стара чанта, ама лачена...

Стара чанта мачкан лак...без цип...

Добри хирурзи, добри фотографи ... кво, не сте ли виждали в Пълна промяна - от свини към жени? И там е за простосмъртни. А тая е висшата класа.

От тия снимки не се вижда добре, имате ли други?

Още 10 и става 69

Спомням си колко поразен бях от красотата и навремето, когато гледах "Зов за завръщане" с Шварценегер. А честно казано сега на тази първата снимка изобщо не мога да я позная.

Естетче,как са курветата? 200лв/час? Ей земи се стегни стига дава пари на ветъро, фани си построи читава къща и си земи арна кола. То ти па са че искараш, че къщата ти по-голяма от мойта,и караш Бентли...Тука сички сте текива отворенгяси... Ма важното е да сио с Долче и Габана, а че кремвишите на масата са Леки заеби...Не е важно.

естет

Нямам книжка, кола не карам и нямам, защото съм много по лайфа и заведенията. Има си таксита за тази работа. Апартамент си имам собствен в центъра на София (купен, не на изплащане). Нормално са по 100 лева. Имам 3 любимки - едната - Мадлен е на Христо Белчев и е 100 на час . Втората, Никол (имената не са истински, тези са им работните, не е коректно да ги казвам истинските) вече не работи, аз и бях последния клиент, имаше някакъв проблем с яйчниците и след това си хвана гадже и спря работа, но още сме приятели и се виждаме да си пием кафенца и да си споделяме :) Тя беше 120 на час. Третата е Сиси - бургазлийка наполовина рускиня. Балерина, прави шпагати и е фитнес манячка. Работи малко зад Парадайс център. Тя взима 150 на час. Само си кажи мейла и ще ти пратя телефоните да си поговориш с тях лично, ако си мераклия да ги вземеш (без Никол де, тя вече не работи)

ичока, стегнат ли е?

Богиня!

само във вашата представа.

тя никога не е криела, че има силиконови импланти, които редовно подновява. Фотошопът също марширува много активно.

И аз поставям ПОД СЪМНЕНИЕ обществения образ ( фотография) на голите и гърди

Фотографията е изкуство, и няма нищо общо с "обществения живот"... Все едно да сравняваш Радев с костюм и Радев по потник с боси крака...

БРАВО!

бяха тези голи гърди, че в тъмното нещо ми убягнаха

На сн.1 /според мен/, но нещо с тези корекции по лицето, не успях да позная Шарънката.

показва , но не е на нас. за нас само информация.