Антония Петрова с гореща фотосесия в джакузито

Носителката на титлите "Мис България" и "Мисис Русия" отново показа горещи снимки от дома си.

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова с гореща фотосесия в джакузито | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е адвокат колкото аз съм прима балерина на Болшой Театър. Няма я вписана в адвокатската колегия. хубаво е като се пише нещо, да се проверява. Поне публични регистри има.

Защото тогава мисля да.....НЕ ви предлагам връзка. У Вас има нещо естествено, близо до природата, първично, така да се каже, като едно животинче, което също обича да се припича, но много хапе. Браво, продължавайте с насладите от високо - който е нямал, трябва да наваксва.

Готина е, да ги намачка човек тия пвц топки, после да и напълни устата а преди това малко да похлопа отзад, че е по тясно.

Баси изрода крокодилски...

Местенцето е наистина с прекрасна гледка. И момата (второ издание) не е за изхвърляне, поне на външен вид (колко е адвокатка, е друг въпрос). Със сигурност ще се уреди с това, което търси ;)

Ей, хора, нищо лично, но такива новини рано сутрин са плашещи и противопоказни!

Търся си мъж?

Хора, като мен с 100 лева месечен доход, може ли да участват.

ммммм......ша!!!!!

Най- горещото в т. нар. фотосесия е водата в Жакузиту.....

Кухата лейка, трябваше да покани и Митьо Пищова в жакузито и циркът да е пълен

Тоцо, килеканзер такъв, крачищата ти много големи ма.. Като плавниците на някой гмуркач са...

Тая ако много ми се примоли, ще я таковам цяла вечер.

Струва ми се че има нови гърди?

Крокодила плува с двата буя ! Скоро и във вашия басейн.

Защо бе хора има толкова злоба във вас?Нима ви олеква,когато пишете тези негативни изказвания?Показвай те се и вие на снимки.

деда ви хаджия ,не е махнаджия!!!

Бих я прал здраво.

Навремето вестник "Стършел" не беше толкова забавен, колкото коментариите за тази себепоказваща се персона. И аз се чувствам щастлив като се изкъпя в жегата с една кофа вода, ама друго си е да си пиеш коктейлчета на Варадеро. Явно ѝ липсва големия океан.

Въх! А ся кой шми лее куршум подир тия снимки, Ъ?

Кифла-крокодил !

Па' то нормално да е в басейн- крокодилите обичат водата. Това го знам от Енимал планет.

китайската пластмаса като е нагрее слънцето - няма оправяне после

Мяза на дърт крокозъбел.

33-годишна, а и с мисленето, и изказванията като на Мис Тигрова. Ами, не мерси!

много е красива , има стил и излъчване

Така е, много е красива, даже е повече красива, отколкото зелена и дълга. Има и излъчване...магнетичното излъчване на улично паве. Или си сляпа или си самата Тоца.

С напомпаните силиконови гърди над водата в джакузито - може да привлече някой поглед.. Но водата скрива късите и криви крачета, които съвсем не са като на миска с претенции

Що семе е глътнала за да се уреди с та я къща ..

Тази дама, с прякор Тоца Крокодила, който и лепна като петно от масло, дали чете коментарите за себе се в интернет? Защото рядко има човек, за когото всичко написано да е сто процента отрицателно и обидно. Чак такова дебелоочие и чак така да няма лоша реклама...

Чете, чете. Мен ми направи впечатление, че има 3 издания, едното от което е това в дир.бг, които са излезли днес с абсолютно еднаква статия, ама дословно към снимките от джакузито. Навежда ме на мисълта, че застаряващата и изпускащата последния влак миска си ги пише сама и просто ги праща на съответните медии да ги публикуват. Срещу заплащане естествено!

Ами, значи е мазохистка

Мое кратко проучване показва, че макар да има цели 23 594 последователи във фейсбук, Антония Петрова, която се представя за икономист, адвокат,съдия в съдебната палата на Европейския съюз, мис и мисис не знам какво си, въпросната уж спонтанна фотосесия, пък направена от професионален фотограф е събрала колосалните 264 харесвани и цели 6 коментара!!! Браво, Тоцо, нямаш равна по нехаресване. Аз, като един скромен човек с едни има-няма 350 приятели в този бук пускам снимка на кучето ми и то събира по 300 харесвания за 1-2 часа, Тоца не може на силиконовите си балони 24 часа да събере такива харесвания. Обаче моето куче е по-красиво и определено е по-умно. И понеже това не ми беше достатъчно разгледах инстаграм профила на 33-годишната госпойца. Мамма миа, 3077 заблудени души последователи. Да са живи и здрави и това е много, като се има предвид, че аз имам повече без да съм публична личност. Отварям да видя прословутата снимка от джакузито - 130 харесвания. Друга снимка - 88... и т.н. Шампионка по нехаресване, ама нейсе, не може да и се отрече на застаряващата мома, че не и липсва ентусиазъм, макар пазарът да е наводнен от млади силиконки с доста по-добри физически данни вкл.фейс, което никак не е маловажно, напротив мисля, че господата са повече склонни да се примирят с едно несъвършено тяло за сметка на красиво лице с чувствени очи. Тука не говорим за конски черти и стъклени топчета за очи..и т.н. Размисли и страсти големи, но темата е приключена, славата е отминала безвъзвратно, поне остават купените дипломи. Бередин, друже, да си жив и здрав, ама нямаш акъл за 5 копейки!

само не разбрах що си се напъвал/а толкова. според мен си жена!?

Жена или мъж, кое от написаното не е вярно :)

Отдолу бяло, отгоре зелено. Кисне в джакузита и други водоеми. Що е то? Снимките са покъртителни. Ако дам на 5 годишната ми щерка фотоапарат, ще направи нещо с повече художествена стойност. Явно автора е бил привлечен единствено от пластмасовите шамандури в средата.

Тази дама е адвокат? Откога? Кой юридически факултет е завършила?

Мож да е по наследство.

A ..., къде са палмите , пирамидите и нощния изглед от река Нил ???

Крокодил в джакузи?!

Мис КРОКИ отново напомня за себе си!

Гореща? Колкото е горещо в Гренландия.

Ми той Саша стана трезвен и като видя хубостта до себе си и..... направи бързо бягане с препятствия ;)

Това е стръв за следващия балък. Но те свършиха. Най-много да върже някой дядо или гладен студент срещу квартира и храна.

Май колкото Анита Мейзър беше Мисис България, толкова и тази е била Мисис Русия?

Мисис Русия? - ми те в Русия знаят ли че тя е била Мисис Русия ? Що не си остна там като е такава красавка? Ко, търси баба си при грозните българки ? Те такиа убавици кат ней, не върят и след полунощ. Става само ако някой си го е намразил, или ако е поркан да не скифта за кво точно става на въпрос. И задължително с вестник върху лицето.

Aнтонио, баща ти ли пак те снима, ма?

Добре си е мис Кроки, торбичката на главата (платнена, че да може да диша) и може да намаже сопата до долу.

Скумрия.

Недейте моля да убиждате скумриите с нея. Че няма да искам да сложа на уста повече скумрия.

Добре че са силиконовите топки да я държат на повърхността иначе взела, че се удавила.

Сега ще дойде Митьо Пищова и като почне "да те тъпчe като агне и да те пори като риба", тогава ще те питам

търсят се балами с пари

Жената е на борсата от година вече и трябва да захлеби нещо......вие какво искате,тази "хубост" да западне ли и никой да не я вкуси???

Хуу де, ама е като пернишки Гоуф на борсата в Горубляне.

Аз бих ѝ го бутнал... :D

ясно. намразил си си го !

Качил се крокодило на връо на баиро

Е добре ама защо трябва да качи 10 еднакви снимки? Еднакви!

Кой от собствениците/редакторите на Дир.бг иска да спи или спи с тази особа:):):)???

Ей тая Природа.... откога крокодили плуват в Джакузи?

тая не е блиа омъжена, камо ли да се е развела...... фалшивите свадби всеки може да ги спретне