Принц Уилям напуска работа

Принц Уилям ще напусне днес работа като пилот на хеликоптер за спасителни операции, за да се посвети изцяло на задълженията си в рамките на кралското семейство.

Обратно в новината

Коментари - Принц Уилям напуска работа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо, не знаех, че работи и второ, явно вече е натрупал тродв стаж за пенсия. Как ли ще кара само на помощти от държавата!

Няма да остане гладен,не бойте се.А ако закъса да дойде да се регистрира в нашето Бюро по труда.То ще го храни 10 _12 месеца.

Колко дават на безработните?

няма по-злобни, мързеливи и завистливи от българите.Кво са се загрижили за бедните, работливи англичани, които си обичат кралското семейство. Друго е да издържаш Корнелия Нинова, която приватизира Техноимпекс фрашкан с долари, Техноимпортекспорт - също и Булгартабак. Да ама тя от едно влашско циганско село - тя може да се издигне, а принцовете - не!!! Синът ѝ може да учи в най-скъпия и престижен колеж в света - Бъркли , където учат и принцове от света. Тя може да краде и с задните си части, но английското кралско семейство - позор за тях.Смешни сте комуняги плачете на свой гроб, а не на чужд.

Чудя се дали колегите му знаят, че са имали такъв известен колега? И дали някога някой от тях е дежурил с него? Май като ги съберат за снимката ще го видят за първи път този льольо.

Ей, ще я отровят тази женица ви казвам!!!

Подготвят го активно да наследи трона след баба си. Едва ли някой се съмнява, че ще е Чарлз.

Уф, най-сетне! Тъкмо се чудех, как ще преживея деня без нито една новина за любимото на целокупния български народ британско кралско семейство! Добре че погленх в ДИР! Не ме подведоха и днес! Тенке баба, тенке!

много сме се загрижили за кралското семейство. Работили, не работили, как така народът ще ги храни а те само за показ. Абе ти кой си бе сулю селски, теб кой те пита, кво се бъркаш на англичаните или "който не работи - няма да яде". Ами кАжете го на циганите наши. Гледам ги - едни охранени, здрави, прави - едни веселби, едни сватби - откъде бе - всичко от КРАЖБИ.

задължения, то едно бачкане... умори се момченцето, както дядото му, таткото му и куп други роднини...паразити

"Принц Уилям напуска работа" Това означава ли, че ще спре да ходи на показ насам-натам като екзотичен добитък!?!

Туй някъв PREXIT ли е?

Горкия принц, как ще изхранва двете невръстни деца и принцесата, сега ще трябва да се регистрира на борсата на труда.

То не, че досега се е преработил, но вече ще го раздава цар. Ще спи, ще оножда, ще яде и ще с.ре.

наигра се с въртолетчето, сега може да подари едно въртолетче или дрон-че и на сина си ..

А дали ще се регистрира в Лондонското Бюро по труда?

Брейй, че той кога работеше, като те постоянно обикаляха по света с принцесата. Сигурно сега като отиде да си направи снимка с колегите, те ще го видят за първи път на живо.

А кога ще работи за пенЦия

И сега като безработен как ще си храни семейството!

Да му имам проблема на принца!:-)))

".....Уилям напуска работа" ?!?! Не можем да разберем какво се случувува с нешната младеш? Тою напунал работа, оня не му се работела...мръзелиф народ. Така нема да се оправиме с висенье цел ден по кафаните и гуляи. Сасрамете се бе младежи че додете на моите годинки и че ревете орти немате пенциика. Я сега се оправам ама и я кат вазе га бех млад и зелен ми се неработеше само по женски зяпаа цел живот и те ме сега за кисело млЕко немам...А, на УЙлям му пожелавам има убава жЕна и две дЕца да си намери по убава работа, че нема кои да му гледа децата на просия да го ударат ютре.

"която стана на 90 миналата година" А тая година на колко стана ? И то преди 3-4 месеца?

... могат да броят до 90. ... за след 90 всеки да си ги пресмята сам. :-)))))