Петканов: Не ме нарани изневярата, а заблудата

Лудия репортер Даниел Петканов проговори пред списание LOVE style за скандалната раздяла с бившата си половинка – модела Александра Богданска.

Обратно в новината

Коментари - Петканов: Не ме нарани изневярата, а заблудата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пръв път ги чувам тия "звезди", явно съм изпуснал някои "новини". От така описаната сапунка се разбира, че това са две млади същества, явно вторачени само в себе си и желаещи да им се дава, но не да се взема. Една, която работи с тяло и намира по-добре платена работа, един дето иска да прилича на мъж, но не се държи като такъв. Добре де, пак няма новина, утре същото с други герои, баси и лайф-а.

Чак пък "модел"! Какъв модел може да е тази кифла? Имали огледало в къщи?

Готини сигани. Истинските "българи" днес!

Кои са тези и защо трябва да се интересуваме от тях?

Със всичките си мрънкания и крънкания този отново показа, че е не само прост, а и с характер, наподобяващ женски полов орган. Честито, Путканов! От твое чудо чак Милен Цветков брадяка и мустакяса....

какво ги обсъждате тея двамата сякаш са знаменитости, не мога да разбера?!

Двамата с Антония Петрова са си лика-прилика. Защо не се вземат?

Защото не е Петрова

Пич, взЕми се в ръце, мрънкАло си. Минала е година. Мацката е вече с друг. По стар, по дебел, по космат и по богат. Нормално. Преживей го и забивай абитуриентки преди и те да поемат по същия път, защото никоя не иска Джим Кери а Пиърс Броснан....

Доста е смотан и наивен горкия. Кофти е да се влюбиш до уши в ковра и после да се обяснява по медиите като петокласник :)) И комплексиран при това - с тая мания да прави мускулна маса, по добре да иде на ортодонт.

Жените са подли същества и с тях трудно се излиза на глава защото имат подкрепата на полицията, прокуратурата и съдилищата. Не съжалявайте когато жените късат с вас; по-добре е да скъсате докато сте любовници отколкото когато сте се оженили, народили деца и взели заеми за жилище. И знайте, че в крайна сметка животът прецаква жените, а мъжете се оправят и продължават напред.

Разведен мъж = смазано животно, виещо на умряло. Самоунищожението се отключва с пълна сила. С 2 години ставате развалини. Особено когато разводът е по ваша вина (99 % от случаите) Жените се справят, защото нямат друг избор. Вие се сривате, защото няма природна причина да съществувате, щом желаете злото на майката на своите деца.

Много тъпо !Разводът е стрес и за жените и за мъжете! Няма значение кой е виновен!!Е, та винаги единият е по - наранен и с опърпана перушина, но не е правило дали мъжът или жената!

От написаното се вижда, че това са личните ви неосъществени желания. Не се стряскайте - може да си намерите друк балък след време

Да , и е готов да скокне пак при нея ако му покаже котето си и каже, обичам те скъпи! Това мъжете сме големи п_тки! А този е направо пълна карикатура. Ревльо!

Ко ни занимавате с тоз улигофрен

Евала бай петкане

Палава гълтачка

Нищо особено като новина. Нормално женско поведение - в света няма жена дето е останала само с един мъж, дори и най-задръстената. Това е факт не се надсмивайте. Друго ми е интересно - ако го запитам този т.н. Луд репортер / а общо взето зъбато същество с римлянски вид/ на каква химия е и от колко време, и вдига ли аероплана в следствие на химията... Едва ли ще получа отговор. А е химик та дрънка. Но химията прави плочки, пък съсипва едни други работи и после що мацката се изхухавелила настрани....

и?

А па щото твоя цип не беше разкопчан постоянно... Кой кого лъжеше и кой на кого изневеряваше...? Ай стига си се правил на монах от Атон...

Този е жалка картинка! Съжалявам го, не му съчувствам!

За теб тази мацка ще остане само чики...

шмульо? Тях ги интересува само размерът и да е редовно, а между сеансите да я водиш на курорти и да й купуваш това-онова! Леле колко си зальоха-ан... Веднага те е заменила с още по-голям...човек с тежък портфейл и пост, а не с някакнво си репортерче от ден до пладне. Имаш още мно-ого да учиш, докато ти уври особената главичка.

Радвай се, че толкова време ти пуска без пари смотан голтако, а не да ми хленчиш. Нещата си дойдоха на мястото. Търси си сега някоя маймуна или се онождайте с Милен Цветков.

Дани е младо лъвче и тепърва има да укротява лъвиците в леглото.Тежко е и за нас турбофеновете му че се раздели с Сашка но какво да правим продължаваме напред и ще караме на ръчна пред старите им снимки.

Синът на Петкан бил много наранен. Съчувствам и до тук.

Много ме дразнят такива позитивисти като Дани Петканов, които се смеят на сила само защото трябва да са задължително позитивни.Той се смее 50% от времето тренирано и заучено без причина.Преди такова поведение бе характерно за хора с психични диагнози или употребили наркотици сега това е мода и модел на поведение който ако не следваш ''няма да успееш''.

Много време Сашето изтърпя тоя зъбат нещастен шут.

Ей, не се научиха тези хора - и мъже и жени, че за тези работи не се говори! Ако имате нещо за изясняване, разберете се някъде за по едно кафе и си споделете кой как е наранил, колко и защо

Е ти не чу ли, тя мълчала като пукел, как да говорят

Както има една приказка. Всички жени са ку..рви с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена......

Като си избира такива жени... Има и свестни, но не са тунинговани скелети.

естните струват много пари и накрая като се събудиш свестната станалa тунингована благодарение на теб

Хахаха! Важното е че и го нафърфориха на твоята приятелка. Това кой какви уроци бил научил са въпроси за министерството на образованието.

Кой го боли шпека/сливата за тебе бе палячо? Скрий се, бездарник!

един некадърник се кръстил графа,друг лудия репортер все с надеждата да направят впечатление а всъшност са нереализирани некадърници плачещи за внимание,що някои от тях не се кръсти вместо графа педала какъвто е в същност или вместо лудият репортер да предпочете името бездарния репортер или конската глава?

Аре стига си ревал бе.... женчо! Само се излагаш. Сега разбра ли че бой и е*не не се връщат.

Не съм съгласен с повечето коментари. Каквото казва Петканов е истинско, преживяно. И е нормално да се озлобиш за определен период. Случайна забежка на пияна глава, екскурзия, по-лесно се понася от паралелно. Първата изневяра ме потресе как на мен ми се е случило(бях слушал истории само), 2-3 нощи почти не спах. Въпросът е, че се колебаеше 4-5 месеца между него(беше се разделила) и мен. Ако го бях срещнал щях да го бия откачено. А после осъзнах колко е глупаво и че негативната енергия трябва да бъде насочена към нея. Проблеми в отношения ни, които доведоха до това. Като секс или финанси не бях зле. Ние после можем да си станем дружки баджанаци. За една слива, която я досърбяло, да се сбием?:) Не е с него вече от 4 години да отбележа:) Втората изневяра беше много по-лесна, в началото на връзката. Като ти е трудно да си седиш на - глупаци бол разигравай. Изневерявал съм, предпочитам да го крия, там да си остане, за да не наранявам човека до себе си. За няколко човека знам изневери. От мъжка, от женска страна, мълча. Живеят добре, разбират се, ако се разделят бих си отворил устата ако преценя, че е уместно. Едва ли. В началото на запознанството ни спахме с жената на приятел един месец, наша тайна. Като го опознах той ми е по-ценен за да му разтурвам брака.

няма значение дали е прав, кой се интересува от мнението на палячото..

още един плачещ паляцо научил си бил урока,лигьловци

Бе ти дете ли си, Дебил ли си, това да не е адрес 4000? Да плача ли да си записвам ли, не знам. По смотан от Петканов явно имало

Само едно не мога да разбера - как й е хрумнало на Александра да изневери на Дани, който е мега надарен и абсолютен бог в секса?

Е, че тя от 100 км изглежда палава. В Черешката на тортата пак се натискаше.

Данка, айде зарежи тия песнички за рицаря - Жентълмен дето е готов да прости всичко и си остава приятел с бившата до края на живота. Страшни плочки си наредил, но се чудех как си направил тоя релеф на врата - явно е от рогцата и ти е трябвало доста време да тренираш за да постигнеш този резултат. И не е необходимо да прощаваш, просто бъди внимателен, защото миндила си остава миндил до края на живота.

Този мангал , от къде го намери Мелен ?

НА МЪЖЕ, КОИТО ПИШАТ СРЕЩУ МЪЖ... ЧОВЕКЪТ СИ Е НОРМАЛЕН, ЛОШО ЛИ Е, ЧЕ СЕ Е ВЛЮБИЛ? НО, ПРИ "МОМИТЕ" НЯКАК СИ НЕЩАТА СА ПО-ДРУГИ... ОСОБЕНО КАТО ТАЗИ, ТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТЕ НЕ СА С ЕДИН МЪЖ, ПРОСТО СИ "ПРОСТОТУИРАТ" И НЕ СЕ ВЛЮБВАТ... ЗАСТАВАМ ЗАД МОМЧЕТО. КАКВО ЗНАЧИ .... ОБИДИ СРЕЩУ НЕГО ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР... И ТЕЗИ, КОИТО ОБИЖДАТ ТУК, СА СЪЩО ТОЛКО ЗАСЛЕПЯВАНИ ОТ ЖЕНСКИЯ ЧАР... НО СЕ ПРАВЯТ НА МЪЖКАРИ...

Мъж да се оправдава и обяснява като м.....я е толкова жалко!

"Сега обаче излизам само с няколко броят се на пръстите на едната ми ръка." Тези пръсти, които бившата облиза?

На коя ръка?

Какво виждам на снимките - момък и мома се опитват да изглеждат интересни и ефектни без да са такива, демонстрират чувства които ги няма и водят празен живот, самозалъгвайки се че са модерни и в крак с времето си. От написаното разбирам, че единствената промяна е продължението на празния им животец поотделно, или в комбина с други празноглавци. Голяма новина. Иначе аз тези наистина не ги знам кои са, защото отдавна не гледам тв.

Жалък тип. Крайно недостойно за мъж поведение. Достойнство и себеуважение на нулева степен. Пукнал се е от яд, че на жената не й дреме за него. Отмъщавал е в пъти по курвенски отколкото тя му е изневерила.

Абе, що не млъкнеш бе ревльо.Орева целият ефир, ай сиктир!

По добре да реве, че смеха му е непоносимо идиотски.

Човече-кон/или магаре/,очевидно момичето е носило панталоните,а ти си бил с роклята.

Не показвайте такива неща,има малки деца.

3начи, момата му, се е праскала с друг, докато Tой, се правеше на звезда при оня гнусният Mилен! браво на момата, а този да си остава капо и да си бъркат в гащите с оня гнусар! ;)) ха ха ха....

Има само 3-4 жени в момента и на това му казваш капо? Много си странен, честно.

Даниелчо, като ти гледам телцето, изваяно с химия, се чудя дали и в кръстно-поясната област си луд колкото в челюстно-ларингиалната? Сиреч, лигльо мазен: вдигаш ли изобщо самолета от толкова химия? Задоволена жена не изневерява.

Задоволена жена не изневерява? По-смешно нещо не бях чел скоро. Явно не знаеш, че жените за да са задоволени трябва да имат наистина много пари, време за себе си, страхотен секс и пак не е сигурно, че няма да изхойкат. Защо тая не облиза пръстите на някой като теб, а си взе милионер?

Даниеле, спортистите, особено които и са манекени, не говорят, те само трябва да си използват тялото правилно. Всичко останало душа, сърце- е като черен дроб, бъбрек.

Милен Цветков е отвърт, а този е още по-голям. Гнусен тип

Кажи какво общо има твойто с мойто твърдение и ще ти дам 5 лева?