Нина Агдал със секси снимки след раздялата с Лео

Бившата приятелка на Леонардо ди Каприо Нина Агдал пусна снимки в социалните мрежи, които могат да накарат актьора да съжалява за раздялата им.

Обратно в новината

Коментари - Нина Агдал със секси снимки след раздялата с Лео | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая е известна само с това, че Лео я е треснал няколко пъти!

Лео да пусне снимка на портфейла си. Нина със сигурност съжалява.

Лео ги пере, пере докато станат лабави и после ги пуска.... Браво бате Лео, дай боже всеки му !

Него го перат, мацките са му за престиж. То нали си лъсна като бебешко дупе, онзи жълтият милиардер, как му беше името, дето беше правил подаръци за по 7-8 милиона на Миранда Кер и за много по-големи суми на Леонардо... Печалната истина е печална. Съвсем наскоро и Брат Пит се беше изказал по повод на това какво се случва с децата в кино индустрията, и никак няма да се изненадам ако случаят с Леонардо ди Каприо е именно такъв.

Просто агенцията, която предлага тази елитна проститутка е проявила алчност и е вдигнала цената и Лео се е отказал. Няма драма. И лошата реклама е реклама - сега всички знаят коя е тази. Гладна няма да остане.

Всички жени тъй дразним бившите. Нека страдат свините!

Вземи се за твой мъж, пък да видим дали ще ти стана бивш. Такова е*ане ще ти удрям, че няма да ти дойде на акъла да ме оставяш ;)

Лео и на тази се насити... оглежда се за следващата!!

Нина Абдал се чепрези в търсене на ново засмукващо "вдъхновение".

Защо мислите, че на ЛЕО му пука. Той няма стигане, тази хубавица ще мине през много ухажори.

То тази оФчица май само със "секси снимки" е известна, все гола и евтина, преди, по време и след Ди Каприо...Като позавехне ще има да упражнява древни занаяти..