Сериал за убийството на Джани Версаче показва хомофобията

Сериалът "Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история" с участието на Пенелопе Крус и Рики Мартин показва хомофобията по онова време.

Обратно в новината

Коментари - Сериал за убийството на Джани Версаче показва хомофобията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джани бе голям дизайнер но само като чуя името на рики мартин и ме лови гнус

Омразата срещу хомосексуалните е породена от завист, че сме по-успешни и талантливи!

Шегувате се, нали?!

хомо-агитаторите... Версаче бе убит от млад хомосексуалист-сериен убиец. Вярно е,че всичките му жертви са хомосексуални, но това не е проява на "хомофобия" както с рекламна цел го изкарват. Умират да се представят за "жертви"... Това е нахално.

Версаче не беше ли убит от ревнив зарязан млад любовник, а не от хомофоб?

Решиха, че 20 години са достатъчно, за да се забрави конкретното събитие и да се пренапише...

ГНУСОТИЯ!

Айде пак ред сълзи, ред сополи за хомосексуалистите. Понеже днес никой не ги тормози, дай да припомняме миналото. Когато .... пак никой не ги е тормозил, с изключение на някой психопат. Но нали темата за техните ПРАВА трябва да ни се навира ежедневно в очите! Как не разбраха медии и СПОНСОРИТЕ им, че номерът вече НЕ МИНАВА!?! И че отблъскват читателите си с тази гротескна пропаганда на хомосексуализма и всякакви други ОТКЛОНЕНИЯ ОТ НОРМАТА ?!?

ОГРАНИЧЕНО ПАРЧЕ СИ ТИ БЕ. ЗАХАПАЛА ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ, ЩОТО НЕ ВИЖДА ПО ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ. ТУК ИСТОРИЯТА НЕ СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ПЕДАЛА ПЕНЧО ОТ ТВОЕТО СЕЛО, А ОКОЛО ИЗВЕСТЕН ИТАЛИЯНСКИ ДИЗАЙНЕР. НО КАКВО РАЗБИРАШ ТИ ОТ МОДА..

Ограничени са индивиди, които крещят с големи букви. Животът на ВСЕКИ човек е ценен, независимо дали е хомо- или хетеросексуален, известен дизайнер и изобщо независимо от това колко е известен! Не съм захапала хомосексуалистите, а тези, които пискат за техните уж нарушени права! Много си назад с понятията за елементарните човешки ценности, свободи, манипулация на медиите и пр. Ограмоти се!