Гала показа безупречна фигура край басейна

През юли Гала закри летния тв сезон на предаването си "На кафе" и излезе в заслужена почивка.

Обратно в новината

Коментари - Гала показа безупречна фигура край басейна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по рождение - Галина Пенева сега - Гала Будев след време сигурно - Galaxy Boudeff Отец Паисий сигурно в гроба ще се обърне от такива. О, неразумни и юроде! Поради что се срамиш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? "

Колко оригинално,как пък една нашенска звезда не си почина в библиотека,манастир,ферма,да дари почивка някому

Много жлъч......защо така.Жената добре изглежда за годините си,не може да се отрече,но вие плюете,изливате злоба-дърта била.Добре,станете на 50 г и вижте.Дали ще сте без бръчки,без гънки,без увисване оттук-оттам.Много знаете когато сте анонимни.Кой знае вие и по -млади дали сте така поддържани и стройни или още сега сте зле.

Разликата е, че ние не се натрапваме на другите колко сме готини, велики, безупречни и т.н. Докато тя точно това прави, без никой да се интересува от нея.

Аз фигура не видех. Дир-е, къде е фигурата?

Е да, безупречна фигура, но това не е достатъчно малоумното й предаване да стои на екран толкова години.

гледката е хубава... ама защо не сте почистили рошавия боклик преди да снимате?

Изтрихте ми коментара, че Гала е дърта чанта! Трийте, но Гала по-млада и по-умна няма да стане!

6+++++++++++

че си е грозна ,грозна е , но и като ще си прави снимки от далече, барем малко да се замисли вече да не се разголва

E нека покаже корема и дупето пък ние да преценим дали и е безупречна фигурата а?

по рождение Галина Пенева - понастоящем Гала Будев Господи, моля Те прибери си версиите.

ще покаже фигура,разбира се,да не би да е работила чистачка или в някои завод, или на смени за 500-600 лв.заплата.

колко пари смакнаха тия от тая тв..сложете снимка и на джуджи за баланс бе

си идва на мястото... Каквото държавата, такава е и телевизията, такъв ни е и "елитът" от нелепи самозвани ВИП палячовци, тунинговани кухи лейки и псевдо политици. Та и тази т.н. Гала .. . Но все пак, с мукавения куфар, припълзяла навремето от Плевенските села до Софето, и сега вече столичанка, съвсем се прави на голямата работа, което е светъл пример за подобните й. Аман от такива, тази Галя, друга една Мира, трета Венета, четвърта Николета... - да продължавам ли и с други дразнещи възприятията ни, нагло присъстващи на екрана отблъскващи образи... Как чорбаджиите на телевизора не се сещат да видят мненията ни и да изхвърлят завинаги тези смешни и тъпи персони със сбъркан полуинтелект и бедни изяви...

И ВСЕ пак Галя е една класа над останалите, които изброяваш!

Квото и да показва - дърта е и грозна. А кога беше млада, пак беше грозна. Сега само някой кьорав бабоеб може да се прежали за тая. Нормалните жулим младо.

да прав си - винаги е била грозна

6++++++++++

виждаме ръце и крака, а другото може и да не е безупречно. пак измама.

А вие какво очаквахте? Целулити? Те са при жени, които нямат пари за добра храна и масажи.

Гала е галант по душа! Гала е галон щедрост и красота! Гала галопира, а вие й дишате прахта!

за поет май не ставаш. много плитко.

Та къде галопира селянката бе Диди,към рекламна агенция за готина баба ли?Гледам нова тази сутрин и другата селяндурка,Ана Цолова и прави велики реклами!Докопаха се селтиците до телевизията и се правят на велики,нищо,че са простички и плиткоумни и само глупости ръсят!

Много точно казано.

Време е някой да изхвърли буклука от телевизията .Стига вече с тая плевенска бръмчалка.Досадила е до болка на всички. Тотално изчерпана и вехта. Трябват свежи лица ,омръзнаха ни тия стари муцуни. Гала, Венета Райкова и сие. Много стари лица, стари теми с повторения години на ред.Очаквам вече да се появи с паунови пера,но не змам къде забучени. Това не е важно,колкото загубата на Нова телевизия от зрители и интерес към това предаване. Преименувайте предаването " На кафе при баба" Жалко да завърши една кариера по такъв изчерпан начин от свръх амбиции и може би и алчност.

Гала показа безупречна фигура край басейна. Безупречна, безупречна ама колко да е безупречна като е на 50 години (половин век бе), а не на 20. Дотук с безупречната фигура.

Човек може да се нагледа на самозвани лекари и чалгаджии в предаването и. Стойностни хора много рядко гостуват, което е показателно за нивото на предаването.На официалната страница "На кафе" се изтриват всички изказани критични мнения за предаването и за Великата Гала. Изтриват се и потребители изказали мнения които критикуват Гала и предаването.Много е неприятно да слушаш бабешките врякания на жена с голяма дупка откъм журналистически професионализъм. Омръзнало ми е покрай роднините ми и аз да слушам за пенсионерските и теми за болести и готвене. Тази жена отдавна е демоде! Много е смешно да слушаш напъните и докато интервюира и винаги говорейки едновременно с някоя бабичка, а най-глупавото е кокошкарската какафония, която става във всяко предаване.

Казва се Галина Пенева,но много се срамува от името си. Евгени Минчев не веднъж я е наричал кокошка.../Галина на италиански е кокошка/ Колкото тя може да е Гала, толкова и той лорд......Уви , такива хора се мислят за елит.....Господ да ни е на помощ.

Сигурно още търси изгубения хамелеон в тревата (Влади Варгала и спретна голям номер)!

Будева? На кого е тая фамилия??? Дееева дъртия вампир - защо се излага кат поредната кифла? Не й отива на годинките...

а как ше коментираш името на 'великата" лила мърлавила, която си е лепнала италианска фамилия, въпреки, че в Италия жените никога не си сменят името при брак.. За мен варненската бръмчалка е много смешна и жалка с поведението си на куха лейка, а това с името е само за цирка.

Не знаете ли, че баба ви Гала е бременна, затова е със широка блуза. Дано по бързо да роди, че да се отървем от нея. Просто, като пусна Нова телевизия и я видя на екран гася копчето веднага.

дали Галето го взема дълбоко вътре фдопето?

иди "Hа кафе" и я попитай! ;))

хитро е снимано от далече за да се прикрият някои не толкова перфектни неща.

брееий,... изваяни крака и безупречна фигура хахахаха???? а, за главата какво да кажем??? хихихи

У главата е типична овча физиономия. Тялото "безупречно" но снимано в сянка и покрито с разни евтини парцалки , кадрите естествено от дистанция от далече - за всеки случай :))))

права си за парцалките и не само за тях!!;)) по важното е, че и тя е фенка на този кенеф фейсбук във който всички зомбита си правят снимки на задниците, кривите физиономии,къщите, колите, и се вживяват на холивудски звезди и с трепет очакват останалите зомбита да ги харесат(лайкват)!?? ;))) от тези лайкове получават душевен оргазъм!! хоооо, затова получават 99%, плюене, сарказъм, обиди, псуване и.тн!! селяния до шия!! абсолютно безумие е регистрацията в този кенеф фейзбук!! хахаха...

Пенева, дай да те видим теб на какво приличш, дарлинг.. Оплюла си целия форум, явно нещо много те мъчи. Качи една снимка-знаем,че си много по-готина от Гала!

и откровени лъжи.толкова ли няма някой красива жена, да покажете?! Явно мислите, че драгия читател е тъп и без вкус, като при това се захласва по това, което му поднасяте?! хората имат вкус, колкото и да не ви се вярва!

6++++++++++

пенева бе, ми ти на всичко си съгласна и по много бе! я си дай телефонният номер, а??

Ясно е желанието на редакторите да дразнят и предизвикват завист в по-бедните хорица, ама хайде малко да си оправят статията: аз виждам само басейн, градина, но никъде "приказната вила" (цитат от статията)

Защо не я снимате по от близичко тая нагла кифла,като ще и правите реклама?Когато се показва женска красота,то тялото се показва в близък план,но тази няма нищо красиво,което да покаже!Кльощавите,друсащи се КЪЛКИ на тази целулитка никак не са изваяно тяло,пък и нагоре няма какво да покаже!Плоска и увиснала,скрито под широка блуза!Да не би спонсор на тази реклама да е Къци Вапцаров?Нали той беше от първите и господари на софийска територия!Блудкава!

Куха лейка никога не ме е интересувала,та ако ще да е Венера Миловска. Прекалено светска и изпразнена от съдържание....Дано я махнат завинаги...

6++++++++++++

венера милоска, илитерате! милоска, щото е открита в руините на град милос!

На 1.50 колко да е изваяно.... тук Микеланджело, да Винчи, Роден и Рашидов заедно биха се озорили!

gonzales

и аз ако не ям ще имам такова тяло. ама не се лишавам от нищо и не изпадам от клуб 100. :-)

Изваяно тяло представен от извеян таблоид !!! Се ла ви!!

Тя е 50 годишна за Бога! Какво изваяно тяло? Я покажете на дневна светлина без фотошоп-изваяно тяло друг път!

6++++++++++++

кой каквото има това показва -другото е покрито с широка блуза

6+++++++++++

Силно се надявам повече екран да не види. Силно крякащо и дразнещо същество. Стига толкова!

Гала та гала , да не пика боза, каква ултра глъма сензацция от уроди.

Е за кво я показва тая фигура каква ѝ е идеята. Ако е решила да пръне ние очакваме и да се орине! Ами да ко?

Чудесна платена рекламна дописка! Хем кратка, хем поетична - Гала цитира Мишов стих, хем еротична - изваяла бедра, хем antiaging - "стара чанвта", но я вижте какво прави Нова със "звездОчките" си, хем и познавателна - учете география, че няма да знаете, къде е басейнът край морето! По груби изчисления, ако Гала е кихнала за тази "публикация" под 2 бинки, то тя е на супер далавера!

И на коя снимка точно видяхте изваяното й тяло?