Раева в бурни танци на РД на Емо Костадинов

През уикенда футболистът от САЩ' 94 Емил Костадинов отпразнува юбилей.

Обратно в новината

Коментари - Раева в бурни танци на РД на Емо Костадинов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждам те теб колко си образован и грамотен. Емо е велик, благодарение на него бяхме на световно 94година. Затова си затвори вонящата уста...келеш нещастен

Едни остаряват като вино и катедрали, други като цървули :)

Да е жив и здрав! Колко нежна и миловидна е съпругата на Костадинов.

медал трябва да му се даде, дето толкова години е търпял тази неприятна и противна жена, макар че и той е просто момче.

кат гледам снимките ме налягат едни асоциации. Нивото на образованост на компанията,кат на сиганска сватба. булята кафява и изрусена,само много дърта на сиганската сватба най гюбекчинята е пак тъмна и изрусена но далеч по млада. Роклетата пак на сиганска сватба.Гибеците и те. Та защо ни показвате сиганиски работи. Моля пишете за хора с образование и добродетели. Нормалните сигани се делят от Азис,вие праите българите мязащи на сигани известни. Интеграция ко да праиш. И една необразована паплач с пари отгоре. И моля без да скривате коментари.

Тая ми е толкова отвратителна...

Не си спомням нашия футбол да е стигал до финали на европейско или световно първенство, откакто тези "Герой" взеха футболната власт. за първи път от толкова години до сега. за това там трябва голяма чистка и операция "чисти ръце".

Раева се вре навсякъде.

Да бе, дива самба! Дива чалга ще да е било, повече на такова мяза, пък и по им приляга.

Ама колко им харесва на Сиракови да са център на внимание!!!

Илиянкеееее, какво направи със себе си - очите ти са се качили на фонтанелата.А и с тази шапка си се накиприла като за плаж а не за официално празненство

Много са ми смешни дърти хора, закичени с червено конче. Против уроки било! Иначе повечето се пишат за големи християни, а слугуват на суеверия, кабали и други такива.

А внучката къде е този път ? Там ли е била ? Нищо не ни казвате за нея и ни карате да се притесняваме какво става.

Въйй, на една от снимките май, май Насьо ий се кара като на дете?....

ПЪЛНА ОТВРАТ!!!

Какво хубаво момиче беше, колко неприятна тетка стана. И какви =о ни интересува нас нейните шапки-мапки, танци-манци, внучки, зетьове и тям подобни лични събития? Да е жива и здрава и да си се радва, но нас това какво ни засяга, а?

защо я недолюбвате толква илиянката ....аз пък харесвам да има добре изглеждащи и добре облечени дами в по - напреднала възраст, не само от двайсетгодишните.....защото в държавата има много красиви млади момичета, но после след трийсет и много от тях изглеждат ужасно.....не тя се навира в мерийнити пространство, а дирту чете нейния фейсбук....тя за какво е виновна в случая....

Илияна е наистина отблъскваща жена. С наглостта си. За сметка на това, жената на Е. Костандинов изглежда много нежна дама, има много приветливо излъчване.

Може да ти е симпатично, но е голяма позьорка и пълна селянка и простакеса....

Раева да внимава с Костадинов,много вкарва......

... да, ама само с божията помощ...

спри се бе жена, ти на всяко гърне си меродия, банална си, гледай си къщата, не се натрапвай непрекъснато на хората.

Емо Костадинов като че ли остана един от малкото за уважение и които не се изложиха

Оп-паа! И в тази рекламна "статийка" прозира паричен поток от сем. Раева-Сираков към РR агенция, която да припомни за миналото величие на някои гости на Емо Костадинов. Надали Костадинов е дал поръчка за дописката, защото той не обича да плаща, а и няма да се сети да си лъска имиджа. Но пък Илиана не може да изтърпи няколко дни да няма нещо за нея в публичното пространство. Дали е така?

Илияна Раева преминава през много тежка критическа възраст. Иска постоянно да ни натрапва семейството си. Колко са красиви, колко са умни, колко са успели. Ефекта, който постига е точно обратния. Една неприятна женица, която, дори и ддъщерите си превърна в бг медийни чучела. За Наско, няма да говоря...и той си е същия.

Много неприятна жена!А като гледам и Наско какво е направила..........много жалко.

дето са на празненството, едва ли имат действително завъшено средно образование. 100 процента съм сигурен, че не знаят и правописа и правоговора български.

луп луп луп ......Илианчето е супер

да,амa за нея е песента"яката дебела дупара"

... народа мре, а простолюдието с пари се забавлява. Те не са от тази държава, те не виждат, те са заслепени от ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ. Майка ви профани неграмотни! Смърт за вас, паплач недоучила!

жената на Емо Костадинов, а тази надута силиконова кукла вече определено ме дразни

селянка се не спря."Голямата работа",можела да се чекне и сега до живот крачеталото. Кротни се иляно ,банална си .

Ако знаете колко сте жалки с това плюене по Раева, не е истина! Вие ли ще и давате тон на живота?! Ако иска ще ходи на челна стойка - това си е нейна работа! Стига завист и комплексарщина!

Ирияно ,ти ли си ма?

да си прави каквото си иска, но да се набутва какво е яла, какво е с..ла, то не бяха политики, не бяха внучета, сватби, силикони на щерките, публични честитки на рождени и имени дни, е това дойде в повече и затова хората я намразиха с за това си парадиране, а в същност е една торба с л..на, както всички нас.

Е.Костадинов празнува юбилей, а акцентът в новината е с какво била облечена и какво казала И.Раева!

Да е е жив и здрав рожденника, на следващите 50 пак Илиана Раева да му играе самба!

чий е рожденият ден?

на чийто и РД да се появи Раева, той става нейн

Прилича на "рускиня" в това шарено рокле.

Това "рокле" цял живот да бачкаш, няма да го имаш.

Глупости на търкалета - я не заблуждавай хората, това рокле е най-много 150 лв. и сума ти народ може да си го позволи!

Това рокле с десен като тапетите на хотел Централ през 80-те години, колко мислиш че е модно, класно и скъпо? Типична селска пръчка с видими тежки комплекси.

приличаш на дебил

На първата снимка на Илиянчето много хубаво се вижда зъбната протеза, същата е като тази на Юлиян Вучков, явно ползват един и същи зъболекар.

A твойте жълти зъбки виждат ли се?

и ти имаш същата такава снежно бяла протеза, а мойте зъбки са си истински, зъбки на млад и здрав човек.

се представяш, като ти си проф. Вучков, с бялото и плюещо чене.

разни футболисти, танцьорки и певачки да живеят като бейове, а доктори, учители, инженери живеят като мизерници

Емо Костадинов, не може РД да си отпразнува от тази фръцлива цена. Пак в центъра на снимките е тя. Пък то е РД на друг човек. И той не е неизвестен.

В предишния ми коментар няма никаква обида, цинизъм или накърняване на доброто име. Не знам защо е скрит. Беше комплимент към добре изглеждащата жена.

Тоя вкарал 2 гола преди 30 години - нема такава "звезда"...

То и Марадона вкара един,при това,с ръка,ама още го величаят,като "звезда"

Може да са "само два гола", но бяха в изключително важен момент! Благодарение на тези два гола, на следващата година българите изживяхме доста радостни моменти, явно сте малък и не помните. Бяха много тежки времена и тези победи бяха едно от малкото неща, които ни правеха щастливи. И да, отдавна беше, но какво да се прави,като няма кой да повтори тези успехи. Иначе, що се отнася до статията, определено Раева е платила за нея, да не вземем да забравим колко е велика!

... кои беше втория, че не си спомням...

на екзекутора на петлите!!!

само така,напук на злобарите чалгари и чалгарки дето освен злоба и да съскат незнаят друго

Вашето ежедневие е в "розово"! Вие харчите нашите пари - на данъкоплатеца - на мнозиството и получавате много. Сигурен съм, че нито вашия труд, нито... е в повече от една голяма част от тия, които ви дават парите. Моята молба е: Поне не парадирайте с това как ги харчите. Това ще тежи на вашето бъдеще, което няма да може да видите. Е, за съжаление и тия, които ви подсигуряват розовинята. Поклон пред рожденника! но не и пред тая с "капата"

няма отърваване от това дърто и нахално женище, то не бяха политики, внучета и какво ли не. Много неприятна жена.