Ето я новата красавица до Лео ди Каприо

Актьорът очевидно бързо, бързо смени Нина Агдал.

Обратно в новината

Коментари - Ето я новата красавица до Лео ди Каприо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не мога да разбера каква е тая мания..винаги манекенки, синеоки и всичките си приличат....

Не е мания, а въпрос на вкус. Това е типа жени, които му харесват. Мъжете обикновено харесват един и същ тип жени. Например, ако погледнеш мъже, които са разведени ще установиш, че новата жена си прилича с бившата. Само дето е нова. Просто всеки мъж харесва тип жена и на подсъзнателно ниво винаги го привличат подобен тип жени.

ЗАВИДЕН МОРАЛ ПОКАЗВА ЧИЧО ДИ КАПРИО!АМА ПЪК МОМАТА ПОСЛЕ ЩЕ СИ ПИШЕ В БИОГРАФИЯТА,ЧЕ СЕ Е ..С НЕГО!ЗАТОВА И ГО ПРАВЯТ И МНОГО НЕ МУ МИСЛЯТ! А ИНАЧЕ-ПРИЛИЧА МИ НА ЧАПЛА,ПОРЕДНАТА БЕЗМОЗЪЧНА ЧАПЛА ВСЪЩНОСТ!

Те всички отначало са много щастливи и влюбени, но после нещо се обърква и...23г., а? Не е ли малко малка за батко или чичко или май си е тамън? Каквото си търсиш - ще си го намериш.

Много ясно. Няма да тръгне момичето с мене я - дебел, с газове и без пари.

Какво не и харесвате на момичето бе Ганьовци : '' Па дали и била натака - па дали и била напреки'' .... - От гледане на Бойко , Цецо , и от суджуци -гейтове ,и Европейски директиви съвсем се сбъркахте бе !!! ДиКаприо е млад , кадърен , симпатичен , и със сигурност живота му не се върти около салата и ракия ! Не го познавам , но поздравление за избора - КРАСАВИЦА !!!!

Евала на пича, изпона*ба де що манекенка има по земните кълбета. Чудя се само как още не е опънал нашата Диляна Попова, ами я остави на оня хамсалак Блатечки :) На този ако напиша само имената на манекенките с които е бил ще се получи книга дебела колкото Ана Каренина и ще стане бестселър :)))

Този "лео" го харесват очевидно само мъжете

Е и? Кой знае на кого преди него е омръзнала. Ще се впечатля само ако вагината и е напречна.

Ти само такива ( ''напречни'' ) ли ги търсиш , та да не си губиш времето с други ?!

Да си я мандръца със здраве, па като и изтече лиза, нова!!!

Браво бате Лео, всички пишат, че заради парите си ги хващал все младички, но всъщност така изглеждащи мъже и без особено големи финансови възможности щяха да перат много млади п,у,ки.

Тоя вече не одъртя ли?

евала пич ти си моя идол

Някой знае ли как ги 'отглеждат" тези рунтави вежди? Чак пък толкова да са космати по средата на лицето, а под носа да нямат нищо - как го правят?

Това синеоко ангелче, ще да е доста скъпичко май... :(

Лионардчо е свалил летвата, че мине скоро на траверси 'го опраат качествено!

Всичко убаво ама мноо гърджаво това моме бе Леончо, вземи го налей малко че то завалията 2 метра кожа, рагу и зъби, че вземе да се повреди ако и го олабиш как си требва. Едно 15тиа килца и става баш.

Все пак е на 23, нормално да е слабичка. При това е модел. Слабите жени качват повече килца след 30-те. Но пак си остават стройни, но вече не са грозно слаби.

свикнал на сланината на жена ти,

Абе аз само да разбера къде Леонардо си изхвърля боклука и вехториите.

що точно с тоя се хващат, като има много по богати от него .... по противна мутра от неговата трудно може да се намери...беше готин до 20 -та си година и от тогава насам се по голем грозник става!

Обаче е голям актоъор! Всякакви видове роли изигра! И то много добре ги изигра. Пък това как бил изглеждал... Кво ме интересува, аз плащам за продукта, който той произвежда, не как той изглежда... Няма да се женя за него я!

тая и предните нищо не му плащат, а той на тях с това, което е изкарал. Е ти верно плащаш щом държиш да го гледаш....

Плащай плащай умното....плащай за американска смет

М'че то туй все голо се снимало.

този ще е в топ новини, ако си хване някоя на 65 като на Макрон, с тези не ни е интересен вече........ едно и също.

""Те са много щастливи и влюбени", издава близък до Леонардо." Да, да... веднага повЕрвАхме! Ако поразровим старите новини - той с всяка е щастлив и влюбен... До следващата..

Като гледам избора му, явно жените над 25 и под 180 см нямат никакъв шанс...Ехххх :)

Имаш ли парички - хубавици, нямаш ли - грозници.

Има и хубавки глупачки, а те лесно се лъжат!

Имаш ли пара да длан, излиза Пу... на мегдан. Българска Народна Мъдрост

Искам в следващия си живот да се преродя като Лео и да спя само с руси, стройни и дългокраки хубавици.

Че за да спиш с красиви и стройни руси мацки, като Лео, преди това трябва да разтвориш бузки на грозни, ниски, жълтокожи милиардери. И да правиш това още от детска възраст, когато родителите ти са те продали на кино-индустрията като стока.

Защо "жълтокожи"?

Лео ще трябва да и купи задник, защото тя такъв няма..

Същото пишеше и за предишната-много влюбени...

Чичо Лео и Чичо Чарли - моите приказни герои! :)

Какво нещо е ... Нашите герои навремето бяха Винету, Капитан Блъд, Сандокан, чат-пат по някой и друг истински учен а сега ... героите на днешната младеж са мъжки мастии!