Невероятният живот на принцесата на Гърция

Тя е млада и красива - гръцката принцеса Мария-Олимпия е доста търсена в светските среди в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Невероятният живот на принцесата на Гърция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има си го гръцкия сурат

Фотошопът е голяма работа ! Вижте й крачката на снимката с родителите й, а в басейна...друго нещо. Пикла.

НЕЙНИЯТ ЖИВОТ!БОГАТИ,РАЗГЛЕЗЕНИ И НАЙ-ЛОШОТО-ПРЕСИТЕНИ И УМОРЕНИ ОТ ЖИВОТА ОЩЕ НА 30Г.!!!НЕ,МЕРСИ!!!ВСЕКИ СИ ИМА СВОЯ ПЪТЕКА И ТРЯБВА ДА СИ Я ИЗВЪРВИ!

Нищо особено! Просто поредната ковра с пари!

Става. Не и е достатъчно синя кръвта като за жена, но за спорт става.

За какво е "доста търсена" ?

Всичко разбрах. Само едно не ми стана ясно - какво работи, от къде идват парите?

Нещо като да се опитва да мине за Парис Хилтън, само че в сравение с разтропаната свръхбогата хотелиерска наследница, тази принцеса прилича на селска гръцка туристка с оскъдни финансови възможности.

Аз пък се притеснявам за славитУ....жив ли е не е ли...

Абе, дир-а, не си познавате читателите май, нас такива родени със сребърна лъжица в уста не ни вълнуват в БГ. Не сте писали от цели 2 дни за Илиана Раева и съм много притеснен за нея, какво става?

Bunji

Може ли и снимката с Г. Минчев? Не може да няма...

За съжаление в лицето прилича на сервитьорка от центъра в Плевен, която обаче реално е от Смядово.

много благородници имало в България? Още прескачат линиите на трамвая, да не ги хване ток, но благородници.

Ауууу, какъв невероятен живот. Направо невероятно! Просто невероятно добра статия и невероятно поучителна. А и как невероятно е разказана.

А Кобургското грозилище Калина някои пробутват като принцеса, и то българска...

гъркиня ..и то хубава......ай сиктир бе драги зрители........по лесно може да удариш джакпот от европейската лотария,отколкото да видиш хубава гъркиня!

Какво ли ака принцесата? Киндер-сюрприз ли?

Малка, сладка пръдла.

Е голем праз! Ега ти и новината! Ми кой как я нареди!

така де че и май не е принцеса. Пълна с измами новина.

титлите. Дъщерята на престолонаследника на отменената с референдум монархия не е принцеса. Даже гръцкия народ е бил против дядо и а тя самата няма и гръцко гражданство. За датска принцеса също е спорно - баба и е била такава но през едно поколение не се предава и титлата. Също така морганистичната система изисква двамата родители да са потомци на кралски /или управляващи / родове за да се наследи титла - каквато и да е. Ако майка и е от народа тя губи всички титли на бащата. Общо взето прочетете как почива американската гражданка с гръцко-датски баща. Ако на някого му пука за нея.

Ай сиктир бре, това е Лейди Гага. Станахте за смях Дир, какво го пробутвате тоя гръцки таласъм?

Тва некъв майтап ли е?

Гърците са най грозният народ на света но с най голямо самочувствие

детето ти е на гръk.

Ко каза, Ко??????

грозно муле + мнооо фотошоп= гръцка принцеса

тази от снимката и за муле не става.

няма принцеса. Така нареченият крал е бил свален. Та какво пишете там за дъщерятао на бившия гръцки крал / дето много е крал / и може и да няма гръцко гражданство - за сметка на кого почива?

Тааа па!

- Какво работиш? - Работя принцеса. Дай боже всекиму такава работа!

Мария-Олимпия, що не са я кръстили кат нащо тзарчем например Мария-Хасан хаха

Тук има една групичка от незадоволени мъже и жени.. и други.. ,които по цял ден само търсят какво и кого да плюват и да очернят Поздрави,гениални сте ! Нямате равни по злост и незадоволеност.Решението е най-близкия секс-шоп.

Туй, дет при теб върши работа, не значи, че и при другите ще подейства, дет викаше един чиляк - дорде бяха зъби - все беше сладост, дорде бяха очи - все беше хубост, дорде беше уй - все беше радост!

"И просяк слаб, и търговец тлъст, като теб ще станат пръст." Цимбелин, У. Шекспир

Съгласна съм, всички ще станат на пръст, но важно как си живял преди това, нали?

Ами ходейки на светки приеми и показвайки си новите тоалети.А да не забравим и селфитата за Истаграм.

ако беше кобила щях веднага да я купя. качествени зъби има. минава дори за бобър. иначе си е достатъчно грозничка, дори бих казал убийствено грозна, но като жентълмен ще съм по-тактичен. само не ми стана ясно - тази е принцеса, но с какво? не се уточнява с кайма, сирене, кашкавал или е миксирана с 2-3 съставки?

уточнение - Джентълмен.. даже не знаеш да пишеш

интересно, че не правиш забележка за липсата на главна буква в началото на изречението. достатъчно грамотен съм, за да знам как се пише. дори мислех да го напиша с главно Ж, но прецених, че ще бъде уловена иронията в думите ми. уви, много грамотните са твърде повърхностни. ако напиша "жиуезо" пак ли ще ме коригираш? днешните дечурлига сте изключително елементарни, знаеш ли? едва ли.

ПИПО

"Ще я купиш" само в най силните си еротични фантазии. Аман от комплексирани идиоти. Грозна била, не знам каква била. Вземи едно огледало и се огледай. Кой знае какво зомби чукаш (ако въобще чукаш нещо)...

Какъв живот на принцеса еди-каква си ? Няма принцеси в Гърция. Но нали, ако не бяха сложили принцеса в заглавието, то нямаше как да го сложат това като новина :)))))

как се става, че не разбрах ?

Написах, че целия ви сайт е изсмукан от фейсбук и сте неграмотни и ми скрихте поста - не е по темата. А тая тема откъде я писахте??? Ако имате един сисадмин да ви спре фейса за 24 часа и ще останете без работа.

от Инстаграм е...

И кое му е невероятното-всяко търтейче на крадлив олигарх тъй живурка

Ами стани и ти олигарх или лъскай пръчката :)

Може да не е Убава ама в сравнение със Симеоновата щерка си е направо красавица. Ама не я пускат у Гърция, а нашите грозняги ги позлатихме и имоти им дадохме, защото върнахме е спорно, не всичко върнато е тяхно. Няма справедливост на тоя свят ейййй.

Не я пускат в Гърция ли? Е как тогава обичала да почива по гръцките острови?

Нещо се обърках. Гърция не е ли република. Кога след втората световна война Гърция е управлявана от крал.

Дания е кралство.

ако 'управлявана от крал' във въпроса ти допуска 'управление при парламентарна и конституционна монархия', то отговорът е: в периода 1944-1967. После до 1974 имат военна хунта, но кралят не е свален. през 1974 стават република

Още една щерка, която няма нужда да работи и единственото, с което се занимава е да си прекарва времето приятно. Всички съвременни кралски фамилии са еднакви и карат по модела на английското кралско семейство - лежащи търтеи, които само лапат.

точна английското семейство съвсем не е така...за разлика от тях ти може да минеш за търтей и половина!

Нищо, че не ви харесва ... Не е най-голямата красавица определено. Така като я гледам, едва ли и прелива от акъл. И въпреки всичко, ако я набарам ще и направя цял футболен отбор малки принцове :)

Хубава е, но само в тяло. Фантастична фигура, бих казал. Но в лице не струва, съжалявам, съвсем обикновени черти и банално изрусена коса.

То и тялото е доста фотошопнато... в официалния Инстаграм профил.

Брей, не стига че принцеса на Гърция, ами и на Дания. А гърците и датчаните кво викат по въпроса?

Ами за гърците мога да кажа, че след референдума за република те не признават разни там благороднически титли. И е абсурд да бъде наречена принцеса в Гърция. Пускат и по жълтата им преса разни нейни снимки по бански като на всяка малко по-известна лигла на нейната възраст с нормално телосложение, но никъде не я титулуват. Най-много да уточнят, че става дума за Мария-Олимпия Гликсбург, дъщеря на бившия престолонаследник Павлос и внучка на бившия им цар. За датчаните дет са кралски поданици нямам информация колко внимание й отделят.

А в Гърция? Що не пишат, колко е "популярна" в Гърция, тя и цялото и семейство. Май не могат да влезнат и в териториалните и води.

едни и същи шаблонни и тъпи пози в инстаграм, на момиченце с никакво излъчване и посредствена визия.

Ама момиченцето е с пари и родословие