Коментари - Художничка осъди Брад Пит и Анджелина Джоли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

укрепва ...брака! Да им е честито! Заслужава си да платиш известна сума, за да си заедно с такъв партньор/-ка! Погледнете на нещата от тази гледна точка, не е неестествено.

френски съд вече ги е осъдил да платят на художник осветителката като става въпрос не за обикновено осветление с лампи а за това как дневната светлина да осветява по-добре стаите---ама то ганьо е толкова невеж и прост че съди по всичко от външния вид

Авторите са посочили само част от историята. Светлинната оформителка е работила с екип от 17 души и за работата тогава са получили над 2 милиона, но тя е искала още и още. Нали отсреща са звезди с пари. А идеите как да се освети имението са били на Брад Пит основно, тя е трябвало да ги реализира. При художествените творби границата между идеята и реалузацията си е доста спорна и размита.

Hе е вярно,най красивата в света е нашата кифла Николина Константинова Добрева( Нина Добрев)

Красива е Нина, да - и то много, а ти се пръсни на хиляди николинки и не злобей толкова - от завист ли, от какво, не знам, но ще ти се образуват много бръчки ако продължаваш така ;)

Гадната близначка дет го побърка хубавия мъж с тия безброй деца къде ще се събират тя е от тия жени -всички измишльотини трябва да и се изпълняват не живея в заблуждение че е свястна!!!!!!

Гадния стрелец дето не знае какво иска, милата водолейка го лишавала от наследници и нормално семейство с деца, замести я с близначката, тя пък му изпила опиянчения мозък със семейство с деца. Тази пък гадна художничка си искала парите за свършена от нея работа. Последно, хубавия мъж Брад, е невинен, форевър.

Много сте прав/а, с изключение на зодиите, които нямат абсолютно никакво влияние или значение за характера на човек - той се придобива от други обстоятелства. Но Брад Пит е същото пиянде и нарко-труженик като Джони Деп, Холивуд си е взел каквото трябва, просто умее малко по-добре да се прикрива от него и е малко по-симпатичен, това е.

Дреме ми!

Не ги е осъдила, а ги атакува и заплашва, че ще ги осъди. Не е художничка, а светлинен оформител. Не били компютри, а компоти ;-)

не била джурналистка а председателка на клуба на пионерския стенвестник

коя е авторката на статията в дира:-))) Въобще може да не търсиш вицове, само си влизаш лайф секцитя и си там...

Ама това не е нищо. Нашият Христо Стоичков редовно не си плаща за хотелите, даже бил по-силен от терористите.

като поискат да им плаща ги набива с левачката.

ами то зависи от големината на цървула или по меко казано от количеството на простотията събрана под чрепа на селянина

Много си прав за този , който казваше , че България нищо не му е дала ! Защо не си направи мача си в Баса? Защо от клуба не му направиха това ? Сега пак ще събира пенсиите от клуба ----

Дълбоките джобове, винаги вървят заедно с къса памет.

"Изкуството иска жертви,жертви... " (Оркестър без име)