Никол в ролята на стюардеса за шампиона Гришо

Топ тенисистът ни Григор Димитров се срещна с любимата си Никол Шерцингер, след като направи историческа победа на турнира в Синсинати, САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Никол в ролята на стюардеса за шампиона Гришо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

адски сладко момче, изглегда скромно и амбициозно. не случаино има успечи в спорта и световните дизаинери го искат в ревутата им. браво момче! погелавам ти още много успечи, признание и много щастие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стара чанта служи за параван на двата гея

Защо преекспонирате постигнатото от Гъргор, този път победи, но не срещна нито една звезда, състезава се с гретиразрядни играчи, къде бяха Федерер, Надал, Мъри, Ноле, Вавринка, Нишикори,..?

Като толкова се интересуваш къде са били звездите, можеш да намериш информация във всеки СПОРТЕН сайт или раздел.Тиафо би играч от Топ10, Ферер също, Кириос размаза Номер 1, но не можа да се опре на нашия. Това са фактите.

Надал си беше там, но падна точно от Кириос, който беше победен от Григор.

ВСИЧКО Е ДОБРЕ, НО ТАЗИ ЗАСТАРЯВАЩА ЛЕЛКА ЗАЩО СЕ МОТАЕ ОКОЛО ГРИШАТА, ДАНО ДА Я РАЗКАРА ТАЯ КУ...А

Май той си решава как да живее живота си...

Много яко ! Евала, Гришо ! Николчето, ще трябва много да ти сервира ! А, ако ти писне от нея, пускай я насам, към мене :)

Поздрави от Асково, много се радваме за онуй! Ние нямаме пари да се обръснем, но сме супер горди и щастието ни прелива от покривите и пълни язовирите. Чухме че е спечелена цяла влакова композиция с тенис ракети на старо и сега всички в района на Асково започват да блъскат яко топките по цял ден и в монако ще се строи нов квартал за новите шампиони

обратно в лайняната панелка, драги драскачи! Григор си живее живота по най-добър начин. Ето, само сега, заработи 1 млн от турнира и 2 млн от реклами. Прибира се за малко в къщата си, но не в Горно Надолнище, нито във вашите порутени гета в шибаната ни столица или скапаните кочини в Хасково, а в Монте Карло... А вие, какво - ами, пийте си менте ракията и гледайте Григор по телевизора. После се изсерете отгоре му със злобни коментари, но на него въобще не му пука за вашата нещастна съдба!!!

Знаех че си прозрял нещата и за теб няма тайни! Прави семинари и далеч ще стигнеш

Ще те ползвам за нагледен материал

Кисело Ви е гроздето.....май ! И за Гришо и за Шерцингер! Простотията и злобата нямат край! Браво Гришо!

Спортната редакция, закрийте се мишленца сладки. Очевидно сте ненужни и лайфа ви отсрамва и ви пое функциите. За смях сте

Здравейте от Лондон. Възхищаваме се и тихо завиждаме, че имате такъв невероятен талант в стил селяндур! Трябва да се гордеете неимоверно и да го превърнете в жив идол. И ние си имаме звезда, но тя е силна в псувните и на малкото пръстче казват че не можела да стъпи на вашия талант. Имаме молба да убедите вашия, каун чухме че му била титлата, да му даде някой и друг урок на нашия тиквеник, та малко да се прослави и той сиромаха. Сполай и ти селянино че си станал толкова известен и богат и най-сгодните моми от целия свят ти се бутат вечеря да ти спретнат, да ти спретнат и захлупят върху коплексарската ти мисъл и смехурщина!

Неприятно но факт! посредствен пенесист се изяви без да има смислени конкуренти. Сиромашка радост и безумие. Ликуй бедно стадо

Подарили му пижама и кондом, а той се оплакъл, че всичко му е голямо! Срамна работа и никак не е за гордост.

Няма нужда да претопляш стари вицове - никак не си интересен

браво григоре!само напред жив и здрав!

Гришо е адски надарен и е бог в леглото.

P.S. И тренйора му е ужасно сладък. Сигурно и той е добре надарен. Отвратително е че Шергингер се мотае наоколо и загрозява гледката от двамата аполоновци.

Потвърждавам за Дани! И двамата са невероятни! Дано Гришо по-скоро разкара лелката.

Стига с тези глупости Какъв българин е този - нямя мищо общо с България Писна ми от такива като него!!!!!!

Докато се състезава за България и до името му е българския флаг е БЪЛГАРИН, Чрез него света знае, че има и такава страна. А когато след негова победа по трибуните се развяват български знамена само някакви нищожества не могат да изпитат гордост.

Пак ли Клесингер?! Гледайте следващите му състезания и го съжалявайте!

престанете с клюкарския си форум да правите Григор от даровит спортист на жиголо за каки и лелички.

Браво !!!! Започнахме седмицата по най-добрия начин :)))) Благодаря за чудесната емоция . Силата да е теб , Гришо ! Както цяла България е с теб :))) УспееееееХ !!!!

Шерцингера толкова падна. Няма никакви песни, кариерата й е само във фаза "известна с това, че е известна".

Гришо отново доказа, че е абсолютен бог!

Стига ни занимавахте с този идиот

Браво , Гришо !!!! Всички Българи се гордеем с теб ! Снощи настръхнах като вдигна купата и целия стадион ревна : Гришо, Гришо !!!!! Само напред и нагоре ! УРААААА ! П.С. Тия шломски джидии по традиция трият всички коментари за Българските спортни успехи . Оставят само помията на третополовите нпо-фекалки ... Правете като вятъра , ибрикчии !

Браво Григор ! Дано съдбата да е с тебе ! Българите се гордеят с теб ! Бъди жив и здрав за радост на народа !

Гришо внимавай,забавленията да останат по-назад.На УС Опъна,очакванията към теб ще бъдат още по-големи,като победител в Синсинати.Внимавай да не се изложиш още в първия или втория кръг с някой от непоставените.Остави я Никол има време и за това.

Сто процента са и извъртели една тройка.

Само да не е завъртела и тръбите и на двамата... Че тогава ше разтурат заверата.

Тая па - гощава ги с пакетирани храни! Не можа ли да сготви една мусака? :)

Каква мусака те гони. Виж да извърти една баница я бива

Браво на Гришо Николчето си я бива Който говори обратното нищо не разбира вземи си кака да те отрака

А една...свирка?

Ma тъз' гювендия пак ще разсея наш'то момче! Я, къ'т а немаше', как Глигорчо се справи добре. Глигоре, стига си бил "коминочистач", намери нещо по "свежо". Слушай, батя си, губиш си времето с тъз' "разпория".

Браво, Григоре. Голям успех е този трофей от по-висока категория турнир. Все така да се развиваш и земен да си останеш. В твое лице, България има най-добрия тенесист досега.

Успех , напред и нагоре! Когато почва мача и видя българския флаг на корта въобще не ме интересува личния живот на Гришо. Докато се състезава за България ще го подкрепям 100%.

много е зле положението в тениса щом трябва да консумираме под строй, тази екпресна доставка на "РАДОСТ"

Това българина е станал толкова злобен, че не може да се зарадва и на тази ПОБЕДА на Гришо!!! Дерзай напред, момче. Браво.

заради прикриването на селянията редакторчетата са забранили коментарите в спортната секция и сами си пускат свои писания за парлама! естествено само хвалебствия! срам за тях

Чадър над дришоФщината и ода на фалша

Пожелавам на Гришо още много титли. И ако от много тренировки не му остава време да си харчи парите да ми се обади. Хехе

Умрях от смях от тази смешка 300 .

е готова да се разчекне, само и само да хване младо гадже за балък

дори Татра-та има по-малка задница.

В общи линии тия са на същия акъл като тукашните чалгаджии и спортистчета.

ами какво искаш. селянин от кауново!

браво на гришо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано да доживея да прочета новина за професионалната кариера за Николчето, а не как си е показала циците.

ама много проста работа, та ако ще и номер едно да става ще е по простотия и селящина

и тримата са много яки.

успех, гришо! подкрепям те те винаги и мисля, че весеки булгариен трябва да се гордее с теб. забрави зависниците и се радваи да победата. много здраве и касмет ти желая и само напред! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Честито! Да си жив и здрав. Като българка винаги мислено те подкрепям и не те осъждам за загубите. Успехите ти са плод на много сериозен труд. Продължавай все така.