Няма да познаете Жаси от ”Сделка или не”

Чаровната асистентка на водещия Румен Луканов в "Сделка или не" изчезна от светския живот, след като се задоми за милионер.

Обратно в новината

Коментари - Няма да познаете Жаси от ”Сделка или не” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкуствено превзетите позьорски и нагласени снимки с намазани девойки говорят за много неща, но в никакъв случай не навяват асоциации за щастлива майка на 3 деца.

Джаси разнасяше празни кутии и се хилеше тъпо в едно също така тъпо предаване и ползваше авоарите на един нисък и грозен стъкларски "бос" докато не изсмука.А той ползваше нея.Сега някакъв Ариф си взел употребвана жена.За три години родила три арабски деца и трябва да ни съобщавате това???Гнус ме е от такива.

От 5 минути чукам по дървените мебели. Ужасна картинка.

Още по грозничка е станала. Никога не е била хубава.

Тука като ви чета коментарите си личи, че овечето сте зависливи жени. Това, че вие сте дебелани и си мислите, че това е ок, си е лично ваш порблем. Аз лично Жасито ника не и прояавам, но виж някоя форумна дебелана, със сигурност ще приспи питона.

Как пък една снимка няма с децата си тая скубла дето на човек не прилича вече...Та да попитам защо не направите една анкета та да видите че я съберете 10 души дето да се интересуват от тая..

Скоро мъжът и ще забременее..

Я, на какво се е направила, тя и преди не беше хубавица, но сега с тия джуки и силикони изглежда ужасно, за плочките да не говорим!

Still ugly as before

Прилича на извънземно!!!!!!

Започнала е да прилича на Донатела Версаче.

Е стига с тая Жаси.

Не си заслужава инвестицията в подобни "еднодневки"! Има една поговорка : "пИто - плАтено, Е*ано - изпрАтено"

Човек продаде ли душата си за пари, от него нищо не става. Няма как с пари да си купиш щастие и любов. Отделно не се знае дали въпросният спонсор си няма и други ханъми като нея. Добре, че е родила повечко деца, за да не избяга птичето от рамото й.

За тези жени щастието е в парите, а любовта не я разбират. Така че не ги жали, уредили са се с каквото им трябва.

Да не пишете, че утре е изчезнала от живота. Че с такива Арифи Марифи не се знае.

" А бе я, ще ти бачкам аз всеки ден в 'Сделка или не'... Я вземи тоя Ариф !"

Жени които се женят за чужденец, са като просттутките... НО жени, които се женят за араби, негри и турци са ПРЕДАТЕЛКИ... България я има, като страна заради останалите Българки, които са живели в БЪлгария по време на Турското робство, и са си останали българки. Омъжили са се за българи, макар че сме били като роби.

Имай предвид, че това е единствения начин да се претопят ;) децата им вече няма да са араби (обикновено майката отговаря за възпитанието им), на всичко отгоре живеят в БГ- смятай, че в следващото поколение, вече няма да има и следа от арабското :)

Арабите не идват тук да се претопят.Ползват само утробите на такива глупави и алчни жени за да подобрят единствено гена си.Децата който се раждат от такива връзки са араби и по религия,име и манталите.Така е при исляма.Такива "българки" заслужват само презрение,но тази е плод на българо-руско смешение.

А българските мъже са мишоци които са оставили държавата да потъва като титаник и да е най бедната в европа.страхливци които не смеят един протест да направят и си търпят батковците фандъчките пищовите и простотията. Къде сред вас мишоци е васил левски? Или м.л.кинг? Мишки!

Тая е болна - колко е слаба . Тези добавки където ги пие ще я довършат скоро .

Като я гледам, гледам плочките и, изсушеното и тяло, със сигурност не е от тренировки, а от добавки и то не какви да е...но на стероиди дълго не меже да се кара... Следващите месеци нищо чудно да прелива...

Задавате тъпи въпроси,и сами си отговаряте на тях.Това е Жаси,нали Ви казаха.Вчера и Златка беше на фитнес,ама после жената отиде на пазар и сготви няколко мн.вкусни гозби.

Замириса на б анаболи.

Кой и кога наложи плочките на корема и изваяните мускули да са еталон за красиво женско тяло?! Да, повечето мъже не харесват пълни жени, но стига вече с това преекспониране на жени, които по цял ден са във фитнеса и подържат фигурата си. Жената трябва да има от всичко и на правилните места.

Не знам кой ги е наложил, но аз харесвам жени с плочки на корема. Не харесвам жени с корем-желе, гадни са ми.

Жената трябва да има от всичко и на правилните места - каза прасето и отвори следващия чипс лежейки пред телевизора.

Много се извинявам, но да попитам коя е тази жена и с какво се занимава, не за друго, но е на 1-ва страница на дир

Тая да внимава много с пиенето и с приятелките като гледам кой й плаща сметките.

...това новина ли трябва да баде ?..защо ни занимавате с "Jaси " ?!?...баси тапотиите ...кои го интересува "Jaси " ?!?..."новини " като тази ви превращат в парцал !!!

Съвсем осъзнато и подсказано опитвате да опишете света около нас с критериите на комиксите...отвъд океана.Ингероите са подобни полусъщества - полухора.Но когато изчезнат божественитеним възможности отзад остава една кръгла,празна и доста посредствена НУЛА.Някои я сравняват с кръга около задните части.

Егати грозотията! Надути джуки, блудкава украинска физиономия и чело на африканка от замбия

Не разбрах тя кой номер е в харема.

Това не беше ли един бургаски миндил ?

Таз година плочки а догодина брада и мустаци на джасито :)

Чудно !

Плача. Ето тази новина разкърти моята душевност и сега плача. И аз съм милионер, а си нямам Някоя жОСИ... Имам си Вили от с. Крета, с две големи бомбета. И как не ми е хрумнало да се похваля, че Одихме на Мичурин. Щото на Малдивите е най-добре да се ходи само през зимата!!!! Ха ха хахаяаа... Смешници.

Едва ли го осъзнаваш, но си силно комплексиран

Какво ли не правят модните напъни... От фитнес, тен и уж здравословен живот, едно красиво момиче е заприличало на киликандзер.Жалко, а беше толкова женствена и романтична на вид госпожица.

2014 - първо дете ,после още две родила и вече толкова възстановена как за 3 г - 3 деца кога ги износи под плочките то такъв феномен няма Ако е фотошоп лъже само себе си другото няма значение тя както е тръгнала до края на 2017 ще роди четвъртото

Или фотошоп или анаболи с много временен ефект - има няма 1 и половина - два. Ама нали трябва и тя, па макар и временно, да се поизфука с нещо, че току виж съвсем скоро никой нама да се сеща вече за нея....а доста време мина от излъчването на "Сделка или не".

Не ми харесва трансформацията. И преди не й бях фенка, но сега на старите снимки ми изглежда направо прекрасна, мила, чаровна, а на новите... още една нарисувана, наблъскана с какво ли не държанка, която е ... в Дубайййй. Тъпо. Дано поне да им е щастливо семейството.

Като стане дума за Жаси, всичко винаги е съмнително :) По-вероятно е децата да са от сурогатни майки. Биологически не е възможно за 3 години да родиш 3 деца и да си с плочки на корема, на първо място от чисто хормонална гледна точка е невъзможно, не става дума за скоростно възстанвяване. А провериха ли какво работи съпругът-милионер? Да не е наркобос или сутеньор, нещо? За Жасмина знам от сигурен източник, че е ходила да проституира по софийските хотели, даже са я изхвърлили от Хотел Бест Уестърн Европа - да не им разваля имиджа. Казаха ли какво работи сега, освен, че помпа стероиди?

Плочките може да са обикновен грим. Прави се с грим за моделиране на лице, много е популярно. С такъв грим може оптически да си нарисуваш големи ц.ци с дълбоки сенки, които ги открояват, и плочки, имитирайки релеф. Масово се прави. Иначе всеки фитнес треньор ще каже, че жена с плочки е нереално, точно поради женските особености - по-голям процент мазнини, това по естествен начин няма как да се махне.

Може, може - с едни инжекцийки дето ги бият в корема стероидни - директно в областта, но доста за кратко, защото няма как цял живот да се блъскаш с тези отрови - можеш да си докараш инфаркти, инсулти, рак дори...

Някой фитнес гуру я е налъгал нещо и е минала на стероиди. Oxandrolone като минимум, може и Primobolan да е добавила.

Мноо леко ме боли фара.....

Страхотно тяло, не че и преди беше зле де. Не знам защо се очаква от жена, родила три деца да е дебела развалина, при положение, че след раждане излишните килограми са ти само мотивация да се вземеш в ръце!

С това тяло в момента тя направо бие анорексичките.Просто е грозна.

ако всяка година е раждала по 1 дете, е имала само по 3 месеца за възстановяване. Това не е съвместимо с изграждане на плочки. Самото забременяване също е несъвместимо. Плочки има при почти нулеви мастни депа, а те са отговорни за хормоналния фон на жената. Децата са от други майки, взели са Жаси за рекламно лице на милионерското семейство, тя и без това става само за статистка. Освен и другото, че е известна с професията компаньонка по хотели.

Не искам и да я познавам!!! Аман от световно неизвестни кифли и то без мармалад.

гледайте да не изфръкне буталото

Защо всички ходят и се чекнат по разни дървета, за по-атрактивни снимки?!?! Определено е била по-симпатична, преди "трансформацията" :)

ДА Я ПОЗНАЯ,КОГАТО НЕ Я ПОМНЯ?

Жаси е галеното от Ужаси?!

То да е само тялото, което впрочем е много мускулесто и грозно за жена. Но в лицето има пластични операции, освен надутите устни и не прилича на себе си. Поредната к..ва и златотърсачка, която като позавехне ще бъде сменена с нова.

На последната тренировка, точно преди снимките, изпусна един дъмбел върху устните си те се подуха.

От хубаво и симпатично момиче в какво се превърна?! А на всичкото от горе е станала и резаняшка държанка...Отвратително! Все едно да роди от шимпанзе. Вместо да ги биеме - даваме им жени.

жените не са ти собственост, за да ги "даваш" бе малоумен парцал такъв. На теб някой държи ли ти сметка къде си навираш оная работа?

естет

Точно поради този начин на мислене, демонстриран от "Аз" за 2 дена бяха убити 3 млади жени. Защото незнайно как бай Ганя реши, че е собственик на жените, с които е имал нещо общо. Бетер талибани са българопитеците

Като изключим интервенцията на устните, изглежда страхотно, невероятна трансформация.

Аз тайно я обичах едно време...Сега не особено

И аз така бех гадже с една в 3-и клас, ама тя не знаеше.