Майка прави уникални снимки с носии на бебето си

Лаура Изумикава е фотограф и майка, която се вдъхновява от спящата си дъщеря.

Обратно в новината

Коментари - Майка прави уникални снимки с носии на бебето си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо неживо има тука, не ми беше приятно да ги гледам. Защо трябва да е спяща?

Самата поредица от еднакво безжизнено тяло, на което се сменят дрехите е ужасна като въприятие. Пробвай, разглеждай бързо едно след друго. Като музей на мумии, не кукли и не котки...

Чак пък уникални с тия грозни перуки, а и прилича на упоено.

Вместо да остави детето да спи спокойно тя го облича,преоблича,снима .... УЖАС!

Тази жена май е объркала бебето си с кукла. Това е живо дете и не е нужно да го мъчи с приумиците си.Малко ми прилича на издевателство и определено не ми харесва тази идея....

Не ми харесва.

На мен ми изглежда като работа с фотошоп, и то не много добра

Много зловещо-като от филм на ужасите,има такива с участието на деца....

snowmark

Ако детето беше будно щеше да ми хареса.

Според мен това е силиконово бебе. Има супер много клипчета с такива "кукли" и луди "родители", които ги гледат, хранят и тн. все едно са истински. Факт е, че хората изперкаха тотално.

Уникалните снимки, дето са едни от най-масовите след сватбените ...

Т.е. - не са уникални.

Много ми харесаха. Браво!

Снимките на бебета са едни от най-сладурските(както се изразява моята дъщеря) но тези тук не ми харесват, има нещо смущаващо в тях .

Да,защото са със затворни очи,което е доста старнно

е нали бебето спяло уж. Как да са му отворени очите тогава.

Хора без работа но с пари... Щот съгласете се но никак не е лесно да се сдобиеш с такъв набор от костюми и то бебешки...

Съвсем изкука този народ...

Уникални, колко да са уникални. Ако аз си снимам онова нещо с калпак и мустаци, дали снимките ще са също УНИКАЛНИ? Единствената емоция, която събуждат у мен тези снимки е на отвращение към нещо психопатско, защото въздействието им е точно като на мъртвите деца, снимани по някаква ужасна мода в началото на миналия век.

snowmark

Абсолютно си прав.

Глупав и безсмислен кич.

Отвратително!

TIREX

идиотка.

пълна

Тая мама ми се струва изтрещяла. Социалните ко спят???

Каква е тази майка, която ще нарушава сладкия сън на детето си, ще го преоблича, наглася краката, ръцете-това е чудовище, не майка!Какви са тези извратени, изперкали родители....

Зловеща естетика. Що детето не е будно?

Детето е упоено.

Няма такова дете, което да спи докато го обуват, дърпат, нагласят,...не е нормално. ДЕТЕТО Е УПОЕНО! И плажи с тези затворени очи. Навява плашещи мисли. По-добре с отворени очи, отколкото мъртво изглеждащ манекен.

Наскоро една друга майка с дъщеря правеха подобно ама в будна кома. Става дума за нашата Тоца Крокодилова и майка й.

Интересна идея и добра реализация, но това, че детето спи е малко странно и една крачка от зловещо, поне за мен.

Майката се казва Laura Izumikawa и прави снимки на детето си не само с носии, но и каквито костюми се сети. Например принцеса Леа и Чубака, рок звезди и т.н.к. Дир, можехте поне да посочите профила в Инстаграм.

Прекрасни снимки! Прекрасно бебе! Поздравления!

На мен снимките много ми харесаха. Това си е направо изкуство и спомен за цял живот. Детенцето е много симпатично, особено в българската носия.

Добре изглежда :-)

Ужасяващо!

Какви са тия Марокански, Арабски, Афганистански и всякакви такива носии. Туряш му една бурка и е това. Там ги носят от поне хиляда години, че и повече.

Отврат!!!!!

Не знам защо, но тези снимки са много по- creepy от снимките в другата тема на момченцето, облечено кто клоун. Това спящо дете е направо страшно.

Наистина е маниашко, майката ме плаши повече от бебето. Намерила му е леснината да да го облича докато спи, но е сглупила. Трябваше преди всяка снимка да го буди.

А може майката просто да има професионална деформация, ако работи в траурно бюро. Нека не се превземаме. на всеки, който види тези странни снимки, му минава за миг подобна мисъл през ума.

Честно казано, г-жа Изумикава ме изуми много приятно-тия снимки представят един човек, който изпитва удоволствие от живота, от работата си и обича много детето си. А конкретно за българската носия-благодарим ти, Лаура!

За пръв път съжалявам, че нямам регистрация в Инстаграм, но се радвам да видя, че българи вече са й писали там до снимката на момиченцето й с нашенска носия.Тя самата е придружила снимката с едно българско Здравейте и доста дълго и симпатично писание и благодарност за българските й приятели, които са й пратили носията (Thracian folklore costume, Stara Zagora which is in the middle of Bulgaria ) и още много неща за нашата страна, включително, че страната ни е родена през 681 година и т.н....абе, това са хубави неща, че аман от лоши неща.

Как разбрахте, че обича детето си, то не е кукла или манекен? Не е осъзнала, че това е живо същество и има нужда от друг вид грижи. С възможностите за лесно правене на снимки много майки забравят, че децата имат нужда от общуване, а не от хиляди снимки.

Като родител, който обича да снима детето си бих искала да ви попитам как решихте, че детето е лишено от други грижи и от общуване. За мен вашия коментар е чист хейт.