Кой е мъжът до най-могъщата жена в Германия

Йоахим Зауер е реномиран професор по химия - и съпруг на Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Кой е мъжът до най-могъщата жена в Германия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ангела Меркел е скрита лесбийка. В Германия повечето са такива. И нито пък е толкова умна. Неблагодарно протеже на Кол! Алис от АфД е открита лесбийка, на 38 години, има докторат по икономика и живяла в Китай, та е наясно накъде духа вятъра. Но тази другата Алис много им бърка в здравето на политкоректните ДВ!

Професорът се е развел с жена си от първия брак, след като съпругата му го е заварила в леглото с мъж.

Все едно ми е кой е мъжът до нея, стига да не е Бойко Борисов.

е, той е, но си има и друг за пред хората ..

изпила му е мозъка му. личи си от снимките.

Меркел няма деца. За това ли обрече бъдещето на нашите в ислямизирана Европа.

нейните са все доведени - и двете от мъжа и, и останалите от Сирия ..

Аха! Сега разбрах кой пише толкова много "минусчета". Браво, показахте как се контролират "нещата! Продължавайте да триете мненията, които не ви оттърват.

През последните 6 месеца, новото бедствие за Европа-Меркел поспря с плановете си за ислямска окупация на ЕС. За да спечели изборите в неделя и да разгърне целия си "потенциал" след това! Бедна ни е фантазията какво ни очаква. А "куклата на конци" до нея е за заблуда, че уж всичко е нормално.Ха-ха!

за много умна жена е нормално да си избере много умен мъж

Тя, тая е от най умните, ша знайш! : ) Да им е здрав гърба на данъкоплатците в Европа, да издържат тая п*аплач, дето премина като стада диви говеда през границите на европейските държави. Тепърва ще плащаме висока цена за слабоумието на тази жена.

Само две ПОПРАВКИ: 1. Не 'могъща", а властимаща, благодарение на геометрично нарастващата маса на сексуално и психично "обременени" ГЕРМАНЦИ. 2. Става дума за баба, а не за жена! Нормална жена НЕ би направила толкова много простотии-на куп!

Мъжът до тая велика ляля е по-скоро безличен и скучен полуоткрит хомосексуалист. Двамата са олицетворение на съвременната безпътица в германското общество.

Реномиран някак не подхожда като определение за професор. Журналистите да се замислят

1. Рождената й дата е 17 юли 1954 г.Баща й е бил пастор на име Хорст Каснер. Името, с което е записана в архива е Ангела Доротея Каснер. 2. Ангела е била активна част от Съюза на комунистическата младеж на ГДР и е сътрудничила на неговия официоз- Freie Deutsche Jugend". 3. Има два брака. През 1977 година се омъжва за Улрих Меркел, с когото се развежда през 1982 година. Вторият й брак е с този професор Йоахим Зауер. 4. Ангела е била брилянтен специалист по физика.Завършва гимназия с отличие, след това учи физика в Университета Карл Маркс в Лайпциг. Завършва висше образование през 1978 година с успех "много добър". 5.Говори отлично руски език. 6.Любимото й питие е коктейл уиски с череша.

на мбадежкият съюз и аз бях в ДКМС е и? Ученическа работо без каквото и да е политическо значение. Какво се задълбочаванте в глупави неща . Руски знае защото там е следвала /както хиляди българи/ Само да ксе напишат негативни /Отрицателни/ неща!

Аре бе куманягите, ко се оправдавате и си исмислете. Не саму че е била куманяга, ми и още е. И тека беше лансирана, баш кату куманяга. И тека управлева, баш кату куманяга. Не ви е срам да земете властта, а после ви е срам да се оправдавате, че не я пускате.

Остава да уточниш, че баща й освен пастор е и евангелист. Най-вероятно зад Меркел стои някаква секта. Не виждам друго рационално обяснение зад това, че сляпо се подчинява на хора, които искат да унищожат европейската раса и християнската религия.

Каква могъща жена, Меркел е терорист 1! Докара Европа до колапс! Какво сте я захвалили предизборно! Дано германците са мъдри и да я изритат в неделя!

в Европа? Какво те е ене?

Колко могъщ може да е един тленен грешен човек като всиеки от нас? Всичките ни гордости са като плява хвърлена в огън. Наистина за какво да се гордее човек, когато всичко сме получили наготово от нашият Създател? Живот който не е вечен е мимолетна суета, защото всичките му познания, стремежи и постижения ще бъдат загубени и няма да оставят следа за никой. Затова има вечен живот създаван и поддържан от вечният свят Бог, наш Създател, Поддръжник и Спасител.

Дано да не богохулствам, ама ако някои неща не бяха измислени от хората - книгите, компютрите (нетленни, останали след изобретателите) - и се уповавахме само на Господ - още щяхме да си преподаваме знания как да утрепем някое животно за храна и до там.

И кату как намираш факта, че това се еслучило в божия свет, под божието господство и под божието давление? Мъ като се едно живеете на изолиран остров....а не сте....сичките газиме божията земя..... мъ не, не можело да има Бог....е как да не може, като Му дишате въздуха, газите Му земята, и живете от духа Му.....

От къде хората имат получиха разум, съзнание, интелект и духовни протребности? След като Бог е първопричина за прецизно настроеният порядък в битието и живота, който създава и поддръжа чрез морални и физиеки закони, от къде идва познанието и отритията ни? Основите на фундаменталната и експериментална наука са потавени от хора вярващи в Господа, защото тези хора са знаели от къде идва порядъка и закономерностите в природата, и поради това знаят че тези закомномерности имат разумна причина и обяснение. Човек който не вярва в Господа н апрактика отрича причино-следствената връзка.Такъв човек не е в сътояние да се занимава с наука.

мяза на немски евреин.

Kalin

Най важното липсва-той е член и симпатизант на другата голяма партия SPD;-)))

Професор по химия! Това извинява всичко. Та кой друг, освен някой тотално омотан от химии мозък, би избрал еврейски рептил за съпруга? Особено в Германия!

Този не може ли да я удуши с възглавницата докато спи? Ще отърве Европа от тая малоумница и ще стане национален герой.

Ако успее да я доведе тук на море, може тук да го направи. Българските лекари ще го изкарат невменяем и болен от 1000 нелечими болести, а българският ще го осъди условно. И половината свят ще му е признателен ... на германеца, не на съда.

Горкият човечец.