Коментари - ДесиСлава потвърди бременността си със снимка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааа, не! Никакви снимки. Докато не видя заснето от приятелката й видео как престъпникът си вади оръжието, не вярвам.

Най-обичам компетентни непознати да коментират необичайни връзки. Щото те всичко знаят и най-вече знаят кой какви проблеми има. Кавам го като се смея с пълно гърло. В последните 10г от живота ни с моя мъж, с който имаме 20г разлика, сме чули какво ли не и в крайна сметка ние се смеем последни. Видях "перфектните" бракове да стават за 2-3г на "перфектните" касапници, много знаещите вечно осведомени по несъвместимостта хора или остават сами или вечно несъвместими с избраника си, да не говоря пък за високопарните излияния, които за има няма 5г станаха на вископарни изневери под път и над път... Така че, не съдете по картинката или цифрите. Ако двама души си пасват и се разбират, те ще направят здраво семейство и това само времето ще го покаже. Желая им щастие и безпроблемно раждане.

Донякъде само мога да се съглася с коментара, защото когато човек е млад, някак не се усеща разликата, но с напредване на възрастта, от собствен опит го знам, плашещо е направо. Каквото и да си говорим и сомоубеждаваме, това са две различни поколения!

Айде не се хвали толкова, да не чуе пилето. Ти си съшата патка, като тези, които описваш като лош пример - сама се хвалиш, а знае ли те някой

Самият израз: "се смея с пълно гърло" говори достатъчно за теб. Но нали не си мислиш, че си застрахована и, че се смееш последна? Би било много глупаво от твоя страна.

Тя има 10 годишен брак, дори и този брак да се разпадне някой ден, а всички бракове в крайна сметка винаги свършват, 10 години са достатъчно дълъг период от време, за да се сложи в графата успешен. И по-добре човек да живее с някого 10 години в любов, мир, сговор и разбирателство, отколкото 30-40 години в ненавист и непоносимост, но с "подходящ" или пък да не се обвърже с мъж, в който се влюбва, само щото на околните не им харесва възрастта му и така чакайки "подходящия" да прекара живота си в самота докато не се превърне в бездетна стара мома. А аз пожелавам на "mda" още много години щастлив семеен живота.

Нямам идея за възрастта им, но той изглежда като порасналия и син до нея. Въпреки това, да са щастливи!

Aleko

Много се радвам за ДесиСлава! Аз я харесвам.

Сиганска либов!

Е браво бре! Като гледам снимката, то ще е новина раждането на бебето, и то съвсем скорошна... Ама то ДИРа както винаги в крак с новостите- нищо ново под Слънцето ;)

Не си хващайте някого ей така за 1 чукане, защото лесно може да прерасне в неподходяща, дори смешна връзка. А това е неудобно не толкова пред хората, колкото поражда вътрешен дискомфорт от несъответствието. И това ще продължи докато изживеете и преболедувате тази връзка...

Не е на 38 със сигурност! Минимум на 48 е.

Малее, че тя не е ли над 50 вече? Е, тоя мъж трябва много да й се кланя, щом се е съгласила на тия години тепърва дете.

Не съм й фен, но това е комплимент към 50 годишните. Аз също мисля, че 50 е нормална възраст и все по-често се срещат такива мацки.

Деси Слава е родена на 7 март 1979 г.

Дедиславо, ма. Наречи го по друг по- завоалиран начин. Защо казваш гинекологичен проблем - всички си представиха нелекуван трипер.

Ще падна. Тя е на 38, а той на 21 г. Хайде, момчето е неосъзнато още и лесно се лови, защото е похотливо - от всичко що ходи му става, ама на изтрещялото лелче как му мина такава мисъл даже :( Хванала е хлапето от 19 годишно, то е само с 5 г. по-голямо от сина й...?

Засега нищо нередно няма. Просто всичко ще приключи в един момент. Аз затова избягвам връзки с много по-млади от мен жени, защото знам че е задънена улица. Обаче това не ми пречи да ходя при платени 19-20 годишни. Там нещата поне са честни и не те лъжат :)

Направи си една чикия за да не плащаш. Ходенето при проститутка не те извисява кой знае колко повече.

А тя има и друго дете ли? нека се размножават. момчето е здраво и тя изглежда също здрава. трябва здрави гени да има

Красиви хора. Красива българка.

Ех, българи, защо сте толкова зли. Любов Ви липсва може би. Толкова е хубаво, че се обичат. Умни и добри родители, умно и добро момче са отгледали. Да са живи и здрави. Дълги години щастие и радост.

тя се обичаше и с предния осеменител. тогава бяхме радостни. и сега ли да се радваме ? след 2-3 год. и за следващият ли трябва да се радваме ? ама ние много весел народ ще станем бре :-) покрай тия ВИП-ове ще се изгърбим от радост :-)

НЕЩАСТНИК!

Ivan

Кой от двамата е майката? И най-важното кой е баща на детето!

Тя не е ли родила вече, що за новина?

Отиват си много като двойка и се вижда, че са щастливи един с друг. Стискам палци за безпроблемно раждане.

Амчи тази баба още ли може да хваща бе?? - брей..тц..тц..- голям орган бе!!

Оня мачкал циците, а ?

тази е такава куха лейка, а 2 кухи лейки ще си имат малка куха лейчица

Същият вариант като Шерцингер и Гришо, само ,че у нас поради някои особенности музикалният жанр е друг а спорта е боен.

Шерцингер била певица? А защо всички новини за нея са свързани с това как си е врътнала дупарата пред Гришо и как се фръцкали на плажа/купона ?

НЕ - по-хард вариант. Григор е на 26 г, това дете е на 21, а го е хванала още от ненавършени 20..

Деси, ама защо ти трябваше на баир лозе! Вместо сега с изгледаното дете да си живееш живота!

Да им е честито. Тя ще има 3 деца, той пък 2 майки, кво толко.Важното е да са щастливи.

Няма по-грозен израз в българския език от "работим за дете"?!

си взел чалга шаврантия. Ще се осъзае.Има ли чалгаджийка със здраво семейство?

такава красива двойка,заслужава едно красиво хубаво БЪЛГАРЧЕ да отгледа! А дай Боже и повече.

жалко, аз я уважавах и ми е мъчно, че и от тази връзка ще остане рано или късно разочарована

Допадат ми хора като тези двамата, които могат да плюят на общественото мнение!

И на мен ми допадат, но какво ще стане във времето като момчето е почти дете на 21 година, а тя зряла жена на 38.

Да ти кажа, по-голяма драма е настоящето и неговата съсипана младост, а не какво толкова ще става след време.

Аз така и не разбрах, този на снимката ли е таткото или по-голямото братче на сина на Десислава ?!?!?!!?! ...........с други думи ......"макронка" номер две ....хиииииииии

и защо в КУба, за по-близо, малоумни спортисти и спортни управници

ще е тъпо при всички случаи

Интересна комбинация между циганин и фолкажиика! Какво ли ша са пръкне? To be continue......поне 20 години!

са надарени и жулят яко

Азис или Фики :)