Коментари - Първият гост на Венета - конкурентка на Николета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ви плаща тая и други като нея за да ни занимавате с особите им от които явно без мангизи няма кой да се поинтересува???Който го вълнуват може да си влезне със вейса и да им се радва щом ползва интернет за да ни набивате тъпотиите им непрекъснато..

скоро ще я разкарат и това е последната и изява. Изключително неприятна личнос,т гадост

Събрали се две к-рви на раздумка... ЧУДО ГОЛЯМО ТА ДАЖЕ И НЕВИЖДАНО... МНОГО ИЗПРОСТЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЛЕД 1989 ГОДИНА И ПОРЪЧКАТА Е ИЗПЪЛНЕНА - 3 % ДА ВОДЯТ ЗА НОСА ОСТАНАЛИТЕ 97% ОТ СТАДОТО...!!!!!!

Николета не е с образование на журналист и високи претенции на голяма телевизионна персона .Разчита изцяло на външност и учение да се пласира успешно. Беше точния човек за предаване от този вид и предизвикваше интерес по една или друга причина. Госпожата, която я замества, с висшите образования, дразни с гласа и с вида си . Лош избор ! Нило си е точно за папараци.

Огромен гаф на БТВ. Николета не я харесвам, но поне е популярна сред младите. Венета май вече гони 50-така, вярно спонсорирали са я да си оправи фейса при хирурга на Златка Райкова, та са си станали лика-прилика, но тя има неприятен носов глас, менторски тип на говорене, общо взето доста неприятна персона. Не бих я гледала отново след Горещо. Голям автогол за тая телевизийка, а поканата на Алисия е толкова плоско, че няма на къде повече..не харесвам никак Николета, но тея паднаха по-долу и от нея.

Венета е на 43 г.

А изглежда като баба ми...!?!?!?

Влечуго!

Откак БТВ пусна това предаване за мен БТВ вече са само една от многото телевизии. Няма как да гледам телевизия предлагаща толкова долнопробен продукт с полуграмотно , да не кажа напълно неграмотно лице като Лозанова.

А е проста! Факт! Тъпа! Факт! Ама се слага нявред! Факт! Ама духа ....! Ммммм! :) ФАКТ!!!!!!!!!!!!! А в дупето си кльощаво е ненадмината!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Оня заобления тъпанар, дето се ожени за нея (или тя го прееба) е на 1000 мили далеч от центъра! :)))))))))))

Омразата ще те убие.

Дори Абена Вулева е класи над тази.

Пак замириса на мръсни гащи, ровене в чужди чаршафи, използвани тампони и превръзки, храчки и селски манталитет.

Те крокодили бре!!!

ударих дъното: Прочетох статията до край!

Тая, Венета е изключително тъпа и проста. Чудя се как е написала някакви книги. На всичкото отгоре е и доста грозновата с отвратителен глас и маниери. Такива тъпи изроди трябва да си стоят в къщи, а не да се показват по ТV -то и да ръсят съвет как да се живее!

Тъпо, тъпо. И това в ефира на национална телевизия!?! Какво ниво само!

Може да е национална , ама не е Българска ;))) По босфор-тв ли е тая помия , или по нова -катунарска ?!

Тая жена не става за нищо, толкова лицемерна, нагла и проста (а твърди, че имала две висши образования ),че ми се повдига.Аман от кухи лейки с претенции.

ще си го преместя

Харесва ми ника ти, колега :D Жив и здрав бъди.

с неприаятен глас, а носа и все едно е защипан с щипка, тия от БТВ са луди дето я избрана, тя не става вече за гледане и за слушане

Освен това и за "онази работа" никога не е ставала, особено!

толкова е неприятна особено с тази руса перука отвърт

не мога за секунди даже да чуя гласа й и да я гледам

Претопля стари манджи.

И трите каки и "писачът" на въпросния материал са от един дол дренки.

само с една дума ГНУС