Катрин с любовно признание към Майкъл за РД

На 25 септември рожден ден празнува една от любимите двойки на Холивуд – Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс.

Обратно в новината

Коментари - Катрин с любовно признание към Майкъл за РД | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гюро с любовно послание към Дочка....

Ма много е красива тая Катрин :)

И двсмата си имат пари, щом са заедно значи ги свързва нещо, децата например, а жащо не и любовта. Той може и бащина и любов да и даде, така че има предимство пред другите.

Щом си рекламират любовта в социалните мреди и пред медиите, значи са заедно по съвсем други причини, за които можем само да гадаем (най-логичната не е много вероятна, щото и двамата си имат кинти)

Прелестна красавица която се продаде на евреите и увехна като шума

А той с какво е блеснал по случай нейния рожден ден?

Майкъл Дъглас е голям актьор.......истинска звезда!

Беше отдавна. Благодарение на баща си.

Харизматичен е, но според мен, силна роля му е само тази в Уолстрийт (1987).

пет коментара прочетох и петте изпълнени с плюнки от завист!!? да ви еBа в селските бедняци, големи разбирачи са простите ганювци, завистливи и злобни и затова са бедни!!;))

Много красива жена, жена в истинския смисъл на думата! Но мястото и някак си до този човек. Само тя си знае каква цена плаща за това, че е негова съпруга!

Ту убуу, че не я плащаш ти, че....

Катрин, Катрин... А имаше данни за повече. :D Любовно признание към Лизачев. Тоя беше хванал рак на гърлото от много шпакловане.

Горката! Тя съжалява, че се е забъркала с толкова по-стар мъж, но явно няма как да се откачи. Държат я с компромати, договори и долни еврейски интриги.

Ами какво да напише Бонд, простотии е написал. Най-жалката работа е човек, който съжалява другите. Никой не знае, дали самият той не е за съжаление в очите на другите, дори без да подозира. Ама той понеже цъфнал и вързал, съжалява Катрин, сякаш тя е малка и не може да се погрижи за себе си. Компромати, еврейски работи - конспирациите нали са много модерни сред хора с определен манталитет. Откачена работа!

Да сравниш брака си с боксов мач е скрита форма на отчаяние. Този вампир Майкъл е изпол кръвта на женицата в прекия и преносен смисъл.

Уфффффф, научете се да разбирате един прост текст! На една от първите им срещи са отишли на ИСТИНСКИ БОКСОВ МАЧ! Никакви аналогии няма тука! А снимка от тази среща!!!

А Вие, уфффф, се поитересувайте от личния живот на Катрин, която страда от биполярно разстройство В СЛЕДСТВИЕ на взаимоотношенията си с фамилия Дъглас. И вижте какво е написал един друг читател Бонд по-горе.