Ако звездите бяха обикновени хора (снимки)

Свикнали сме да виждаме знаменитостите в перфектен външен вид. И просто не бихме могли да си представим как биха изглеждали, ако бяха обикновени хора.

Обратно в новината

Коментари - Ако звездите бяха обикновени хора (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир, преписвате статия от руски сайт и то от преди няколко месеца! Толкова ли не можете да намерите нещо свежо и интересно за рубриката си!

а нашите ВИП-ове и "звезди", които ги гледаме по анцузи, пижами, гащи, разчорлени и немити по няколко месеца в Биг Брадър какви са?

Е това наистина беше много неадекватно изказване. Точно пък в този сезон всички са добре облечени, поддържани и на ниво. Хайде отречи го де

Щеше да се казва - Железен човек.

Ако баба беше дядо...

Ако бащата на Пинокио работеше в леярна, Пинокио щеше да се казва Терминатор :)))

ха ха ха

Баси тъпото заглавие!! Баси псевдо-журналистите! Извинземни ли са,та са по-различни от другите?!...и изобщо не ги подкрепям ....свободата на словото искали,искат,ама не им стиска! Идиоти!

Хаха, доста се посмях. Добре са фотошопнали

Защо всички са с идиотски подстрижки?!

Изключително се забавлявам на простотията на западните издания и с какви глупости си губят времето, напълно съм съгласен с мненията под моето, чудя се само защо Дир-а също се занимават с тъпотии

Тоест да си обикновен означава непременно стар, плешив, дебел и грозен? ХАХАХА Смешници!

Значи обикновените хора са тлъстаци.

И в момента биха изглеждали така, ако напълнеят...не виждам нищо странно

Значи първо, това са си най- обикновени хора, радващи се на временна популярност, с нищо кой знае какво не допринасящи на света освен да НИ забавляват. И второ, така не изглежда съвременният човек. Направили са ги на лелки и чичковци от 80те. И трето, дира, слагайте по-съвременни статии, тази се върти из нета от години, вярно че в България нещата достигат късно, ама чак пък толкова, все пак разполагате с интернет, не с пощенски гълъби.

Претенциозен глупак . Или по-скоро глупачка - толкова плиткоумно може да ги реди само кифла - мислеща се за висока , стройна и красива.

А толкова шит може да нареди само едни "мъж". Потърси професионална помощ вместо да хейтваш из форумите. И кое по- точно е надутото? Учени, лекари, учители - това са хората които ДАВАТ на света и градят. Това са истинските герои и големите хора! Извади си главата от там където си я заврял и вземи се лекувай, явно имаш проблем с хората и с приоритетите си.

И фару, вземи остави и ти нещо на този всят, че след 20-30 коледи и морета ще си на 2 метра под земята.

Значи "обикновен човек" за американците значи да си дебел идиот.

Ей ,четящите приемете го с чувство за хумор.Защо веднага се обиждате на "Обикновени хора"

Защото статията е доказателство, че родните "журналисти/редактори" само преписват неща, писани за съвсем друг тип аудитория.

А нашата Маргарита Хранова с бялото бабешко елече и разпуснатата коса? Не бих искала да я гледам в този вид!

Ясно. Обикновените хора са с наднормено тегло, жълти зъби и прически от времето на бабите си! И задължително имат налудничавият благ поглед на серийни убийци (защото са отчаяни от безизвестността си). Глупости! Обикновените хора (поне извън САЩ) може да не се носят по улиците облечени като за Оскарите и гримирани като за бар, но изглеждат далеч по-добре. Поне средностатистическите.

комплексиран идиот. Да т4е изяде баба с жълти зъби! твоите сигурно са бели - изкуствени от най-ефтините. За тебе това е нещо

Заза, явно изпитваш душевен оргазъм от снимки на гротескно изглеждащи хора. Зъбите ми не са изкуствени, но не са жълти. Изкуствените зъби реално са знак основно на ниска хигиена. Ползването редовно на четка и паста за зъби прави чудеса. Пробвай, не боли! Пък и не пречи да си обикновен човек и да имаш поддържани зъби, нормална подстрижка и здрава фигура. Неподдържаността не те прави обикновен, а те приближава до клошарите. Уважавай малко повече себе си и се грижи за външността си, за изразните си средства и още повече - за душевността си. Желая ти успех!

Това е гнусничко, за този мишок "автора"обикновените хора са задължително дебели, грозни, сбръчкани и гледащи тъпоумно

Да имаш власт и снаа...

Не е задължително човек да има 50 наднормени килограма само защото не е известен. Има напълно неизвестни хора с много хубави фигури и поддържани прически, всеки може да ги види по улиците.

Автора сякаш намеква че обикновенните хора са дебели и грозни..което не е така! По улиците може да видиш много по красиви хора от псевдо звездите! Поне тука де,за щатите не знам

Каква звезда е Джон Хам?! Ако никой не го е чувал? Може би за американските автори на тази статия този наистина е звезда, ама пък вие съвсем буквално сте я преписали!!

Звездите са обикновени хора. Няма необикновени хора. Разликата между най-обикновения и най-необикновения човек е около 10-20 процента. Качествата, които са преимуществени при "звездите", са за сметка на други техни дефицити. Като теглим калемчето всеки над средното ниво може да е звезда, както и всяка звезда не може да раздели на две магарета сено в определени сфери от живия живот.

Статията е преписана. Защо не си направите труда да направите фотошоп колажи на нашите звезди от тяхните инстаграм профили в този стил. Защо трябва да копирате? Мързи ви? Малко ви плащат? Мразите си работата? Тази статия вече я има на сто места в нета. Който иска да я прочете, нама да ви чака вас. Правете оригинални медийни продукти.

По-скоро: "Как биха изглеждали звездите, ако бяха средностатистически американци, редовни посетители на Макдоналдс" .

Не само някои са същите - Риана, Анджелина, Сара Джесика и т.н. ами Ники Минаж дори е станала по-добре отколкото в действителност. Съгласен съм с първото мнение че като естествена изработка Том Круз е станал най-добре.

И кво, тия дето нямат милиони са неподдържани и с прически от края на 80-те??? Сара Джесика Паркър пък прилича на порно катрисата Кей Паркър така.

И какви са Модерните причсеки " сега? Коя е разликата им с 80-те? Всички жени ходят с дълги, изкуствени коси, или вързани на опашка. боядисани или в черно или изрусени.

Моля, моля, аз се боядисвам в червено

Според мен някои са му любимци, защото почти не ги е променил, а други ги е направил неузнаваеми.

Интересно виждане. Но не разбирам защо всички са представени като дебели и запуснати? Има много "обикновени" хора, които изглеждат доста добре и поддържано. И какво значи обикновен и необикновен човек? Всички сме равни..Външния вид е въпрос на лично усещане и себеуважение, не на известност.

На повечето са им прибавени килограми и гушки на лицето-не е задължително всички да напълняват с годините.Може и да са слаби,но сбръчкани от грижи и без процедури.

Том Круз е най - як. Анджелина и Пит пак са секси и готини.