Най-забавните костюми за маскиране на бебета

Може да не сте сред най-големите любители на Хелоуин, но и не е необходимо. Важното е, че можем да се посмеем на някои забавни хрумки на креативни родители.

Обратно в новината

Коментари - Най-забавните костюми за маскиране на бебета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИДИОТИТЕ ДЕТО ГОВОРЯТ ЗА ЕЗИЧЕСТВО И ДЯВОЛИ : ХЕЛУИН Е ЧАСТ ОТ 3 ДНИ ПРАЗНИЦИ : - НОЩА НА ВСИ СВЕТИИ - ХЕЛУИНА 31 ОКТОМВРИ ВЕЧЕРТА - ДЕНЯ НА ВСИ СВЕТИИ 1 НОЕМВРИ - И ДЕНЯ НА ВСИЧКИ ДУШИ - 2-РИ НОЕМВРИ - КАТОЛИЧЕСКАТА ЗАДУШНИЦА Allhallowtide From Wikipedia, the free encyclopedia ... ДА ВИ ГО ЗАОРА НЕМИТ НА РАЗВБИРАЧИТЕ :)))

Еклесиаст 9 "3 Това е злото между всичко, което става под слънцето, Че една е участта на всичките, И най-вече, че сърцето на човешките чада е пълно със зло, И лудост е в сърцето им, докато са живи, И че после слизат при мъртвите. 4 Защото за онзи, който се съобщава с всички живи, има надежда; Понеже живо куче струва повече от мъртъв лъв. 5 Защото живите поне знаят, че ще умрат; Но мъртвите не знаят нищо, нито вече придобиват, Понеже споменът за тях е забравен; 6 Още и любовта им, и омразата им, и завистта им са вече изгубени, Нито ще имат вече някога дял в нещо що става под слънцето. 7 Иди, яж хляба си с радост, и пий виното си с весело сърце, Защото Бог вече има благоволение в делата ти. 8 Дрехите ти нека бъдат винаги бели, И миро да не липсва от главата ти. 9 Радвай се на живота с жената, която си възлюбил, През всичките дни на суетния си живот, Които ти са дадени под слънцето, - През всичките дни на твоята суета; Защото това ти е делът в живота И в труда ти, в който се трудиш под слънцето. 10 Всичко що намери ръката ти да прави според силата ти, направи го; Защото няма ни работа, ни замисъл, ни знание, ни мъдрост в гроба гдето отиваш."

Много от родителите не знаят, че хелоуин е култ към Сатана и подналите ангели. И чрез този празник римокатолчиеската езотерическа църква, получила своята сила и власт от земят (Сатана) въвлича децата им в този сатанински култ под форма на невина детска игра. Вчера видях една рекламна брошура с усмихнато детенце с дяволски рога на главата. Но защо се рекламира усърдно този католически празник като никой друг български празник? Не е ли това съзнателна и усърдна подняма на ценностната ситема още от детска вързраст от строителите на Вавилон? Останалото е визпитание във вавилонският дух и покварен начин на мислене на плътският човек чрезс социланият инженеринг на Вавилон, чрез детските филчета продуцирани от окултният "Холивуд" и нашата "образователна" система хармонизирана с "индокриниращата система на Вавилон - царството на Сатана. Създадено за грешници, понеже не може да управлява светиите на Господа, защото няма духовна власт над тях.

Децата дали един ден ще бъдат щастливи, когато един ден видят на какви глупаци са ги правили собствените им родители, ей-тъй, за кеф, за снимки във фацебук.

ХЕЛУИНА Е ПРАЗНИК НА ПАРТИЯ ГЕРБ И ТИКВИТЕ :))) ...

Усаняшки кретенщини, а празникът няма нищо общо с християнството (макар, че е уж "на всички светии"), а си е чисто сатанински. Жалко, че използват децата като някакви кукли за простотиите си, а все пак това са човешки същества...

ТВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ДЕН В ГОДИНАТА КОГАТО МОЖЕШ ДА ВИДИШ ЖЕНА ПРОФЕСИОНАЛЕН ФИТНЕС ИНСТУКТОР С ОЧИ С ЦВЯТ Paraiba tourmaline ДА ВОДИ ДЪРТ ДЕТРОЙТСКИ ТРОЛ НА СИНДЖИР :)))

И Е БРЮНЕТКА !!! :))

Страхотен български празник!

Душите на мъртвите идват на земята по време на Мръсните дни от Коледа до Богоявление, Тодоровата и Русалските недели, дните от Велики четвъртък до Спасовден (душите жужат, като пчели по цветовете на ягодите и липите). Според поверията душите на праведните придобиват образи на бели гълъби, а на грешниците на черни врани, гарвани и нощни пеперуди. НА ОСТРОВА СА ГО СЪБРАЛИ В ЕДИН ПРАЗНИК ...

Хрумки?!?

Нали се сещаш... "Прави каквото искаш и остави другите да правят същото". Аз не празнувам Хелоуин и Свети Валентин, но пък въобще не ми пречат хората които го правят. Колкото повече поводи за положителни емоции има, толкова по-добре.

Това не беше ли девиза на един известен сатанист в стил закон на хаосът?

Това е извратено! Бебе с проходилка. WTF

Тиквун-е а теб защо трябва някой да те "толерира" бе селяндурник такъв? Кажи какво имаш предвид под това да "толерираш" други хора като и ти си същия и не си повече от останалите бе. И ти в гроба ще отидеш скоро така че недей много да говориш.

И защо тоя "празник" се свързва с вещици и т.н., след като идеята е костюмите да са всякакви ? Поне да му сменят официалното определение.

Представяш ли си някой американец да поиска да сменим имената на празниците Голяма Богородица или Богоявление, понеже е тъп и не знае какво точно празнуваме... Хм? Хелоуин е чужд празник и като такъв просто го подминаваш или го отбелязваш както е традицият им там.

кой по дяволите е този "Хелоуин" или както там се пише? и що за простотия е това да правиш бебе на клоун от цирка?

харесвам как отбелязват Хелоин в Щатите и в частност Вашингтон.Хората си живеят весело, интересно. Мислех, че само децата се маскират и бях изненадана, че и някои възрастни го правят. Децата се радват на бомбоните, не че не могат родителите да им купят - но има и някакво състезание между тях. Верно бебетата няма да имат спомен, но снимките остават и ще се радват винаги когато ги погледнат.

,,БоМбоните,, на български се пишат с Н!!! А ,,хелоин,, се произнася като ХелоУин-Haloween! Абе, научете го този български, па после говорете на американски!

същото го правят с кучета и котки. Защо да не и с собствените си деца?

Няма бебе, което да разбира за какво става дума - забавляват се само родителите.

е, що да не се забавляват?

Браво! Просто няма лоша снимка... :)