Класираха най-сексапилните мъже с бради

Британският принц Хари е притежателят на най-сексапилната брада сред известните мъже.

Обратно в новината

Коментари - Класираха най-сексапилните мъже с бради | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая талибанска мода кой я създаде, така и не разбрах. Не ми харесва. Единици са мъжете на които им отива с брада!

бради и мустаци - особено при целувка -на мен определено ми пречат. Влияние как изглежда брадата, дали е хубава или лоша има най-вече харизмата на мъжа. Брат Пит с тази огромна и неподдържана брада - естествено - не. Но принц Хари - чудесното момче, пич, тази брада, но точно тази усилва влиянието му на момчето до нас, от съседната улица.

Не е ясно от написаното за сексапилни мъже или сексапилни бради става дума... Следващата статия може да се отнася за сексапилни мустаци ... Все пак показаните бради са в комплект с мустаците. Сегааа... нито брадата, нито мустаците могат да ми създадат усещането за мъжественост... Още по- малко за сексапил ако са комбинирани с оскубани вежди или мъжът е епилиран в останалите участъци като гол оФлюф. Е , затова харесвам мъже с дълги коси- поне през тях няма как да преминава бира, таратор, кисело мляко ... и какво ли още не.

Принц е все пак, нали? Ако беше Пешо Марковото от маалата, който е с по хубава брада, немаше да го "забележат"!

Кви бради, да ги класират по дължината на инструментите..

Не само по дължината, но и по формата!

С брада или без брада, Бен Афлек все си е готин.

Точно пък Хари ли? А стига бе! С този вид на пропаднал пропил се ирландски клошар от времето на Дикенс.....

Клошари са ти в главата. Хари си притежава сексапил, нямате за каквода се хванете българските оплювки и се хванахте за това, че човека е рижав. Не виждам нищо антисекси в червеникавите коси, съчетани със сини очи и бяла кожа. Явно искаш някой тъмен балкански субект, а може би циганин.

ПРИНЦА ХАРИ Е РИЖАВ КАТО ИРЛАНСКИЯ КОНЯР ДЖИМ ОТ ЗАМЪКА БЕЛМОРАЛ :))) ... МАЙ НЕ МУ Е МНОГО САКСКОБУРГОТСКА КРЪВТА :)))

и моичкия си е турил една брада напоследък та ме плаши. Ама ще видя докога ще изтрая тая ужасия - готини бръснати мъжлета бол:)) Па той нека си мисли че е сексапил

Бозав брит и сексапил ?!!! Това трябва да е някакъв майтап , нали :))))

Тоя риж катър... Хахахаха.

Завист , драги, завист. Погледни себе си в огледалото. Принцът е супер секси.

... ТВА Е ОЩЕ ПО-ВЪЛНУВАЩО :))

Неандерталци и австралопитеци НЕ могат да притежават сексапил!

Явно за тебе са секси синьочерните негри от устието на Долно Замбези.

Брадата състарява - факт !

Не е вярно. Килограмите състаряват, ако са в повече.

Думите "брада" и "сексапил" за мен са оксиморон. Няма начин там където има брада да има сексапил. Но както е казал Алеко... Разни хора, разни идеали.

Разбира се,че ще е британският кръвопиец и паразит!

Е принц Хари ще да е най убавия с брада. Нема да е некой циганин от столипиново. Ако циганина има мангизи и той щеше да е убав, ама йок.

...наистина много тапа статя !...а баба пена от наше село ..казa ,че и е през .....за теа от Mанчестар...

каква тъпа статия...

От 7 милиарда хомосапиенс половината са мъже, как пък тоз хари е най секз сапилният брадат мъж, има много мексиканци,испанци които изглеждат като мъже а не като ........

ТОТАЛНО ИЗПЕРКАЛ СВЯТ? ИЛИ ФАЛШИВИ НОВИНИ?

За мен най-секси е Дейвид Бекъм!

за тва ще си остане секс символ номер едно.. Защото никога не е пускал сериозна брада и е изглеждал винаги перфектно .

Оо.. на кака рижия красавец!? Че и плешив отива, като татко си, другия английски красавчик.

Защо ли не съм изненадан,че този рижко ще е 1?Сексапила, чарът и акъла са по рождение.Или ги имаш ,или не,Това не е силикон

ме отвращават! Не знам как ги понасят собствениците им. Моята ако най много на 4 ден не я обръсна и е ад. Интересно що никой не каза колко е сексапилен някой клошар, като основно те са брадати и мустакати!

То не било класация на най-сексапилните мъже с бради, а на най-сексапилните мъже с ПАРИ. На тия са умрели циганките дето ги хвалят.

Моят съпруг като млад имаше страхотна брада-русо,кестеняво,рижо/в страхотен синхрон и много секси/Така,че докато си млад,младостта те краси,а тези от снимките известността и парите.

Биби, а с бибитки даряваше ли го?

Сега явно са на мода брадите.И двамата ми сина носят и са ужасно състарени.Зимата разбирам -топлят,но...толкова млади мъже напоследък носят-може би се чувстват мъжествени,или е просто мода.

Къде откриха сексапил рижата му брада... Забравете, че е принц, какво може да му хареса една жена...

Иванова, къв ти е проблема с рижите бради ???!!! Всичкото мангал е с катранено черни бради...а Честито, Иванова !!!!!!

Освен тва , Иванова , човекът се отличава от сивата тълпа , ти кви аресваш , черни и кестеняви дето са под път и над път.....най-вероятно и твойто пошло мъжле е подобно.....ех , Иванова , Иванова................

ако не бяха милардери, дали щяха брадите им да са сексапилни...земята се напълни с психопати - едните психопати, прибрали много пари, а другите - психопати подлизури без пари...болни мозъци, страх ме хваща от 7те милиарда психопата , смърдящи и задушаващи всичко нормално около тях на тая иначе невероятна планета. Моля се всеки ден на Бог да отърве земята и всичко хубаво, което е създал на нея от тия психопати...

Още по-привлекателен е, когато си облече любимата нацистка униформа, с пречупения кръст.

"Британският принц Хари е притежателят на най-сексапилната брада сред известните мъже..." ?!??! Тая рижава пичка дет си е сложил около устата ви харесва....??!?!?!! Народа се изврати вече тотално!

Тената е принципно за гееве ако не си разбрал:)