Тото е големият победител във VIP Brother

Рапърът Тото от група СкандаУ спечели най-известното риалити шоу в България. Поп иконата Маргарита Хранова се класира втора.

Обратно в новината

Коментари - Тото е големият победител във VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратително предаване и фермата също.Как могат въобще да се правят такива предавания.Какво научаваме от тях.Като почнат веднага превключвам телевизора на друга програма.Отвратителни жени,тези ли са нашият пример за живот.Промиват ни мозъците.Хора събудете се!

Къде са тия фенове на Тото. Явно и не са чули за link. Защото мненията ни тук никой не ги чете. Не знам защо ни и блокират. Може би, защото не искат никой и да пише. Като гледам останали са 20-тина коментатори, коментиращи неуморно и безплатно. Стана доста безинтересно тук. И това си е губене на време.

Винаги съм казвала, че това предаване НЕ Е за следване на примери, а за НЕ следване на поведение.

Ура"за чалгата и рапът! Знаех си,че са от една гилдия. Особено като се чу поредния хит на Кариско. Ритми от чалга съчетани с реване на някакви жаргонни изрази и думи. Голяма простотия се лее от екрана. Рапър е лицето на България. На всичкото отгоре неграмотен. Примерът на младите хора. Крещящ до несвяст срещу по възрастни .Не държи на алкохол. Не знае кога да спре.Алкохолътнпоказа истинското му лице. Това не попречи на ВИП брадъра да го изстреля напред в класацията. Умилението което предизвиква една обезобразена до безумие плеймейтка. Една неуравновесена шивачка ... Един крещящ готвач ,един гелосан неуспял футболист, една фолк певица,знаеща думата фрустрация имизползваща я наляво и надясно ... Има български заместител,ядосана,но е по - модерно и снобско да се използва чуждица... Многобройните коментатори борещи се да вземат думата един от друг.. Това ли е ВИП обществото ни? Това ли е примерът за младите хора? Срам и пак срам.

Във входа тука решихме да ги преместим.

Този лигльо се гримира като момиче, да не е обърнал резбата!?

АКО ТОТО Е ВИП, АЗ СЪМ НАЙ-ВЕЛИКИЯ КОСМОНАВТ УЖАС!!!!!!! ТОВА Е ОТРАЖЕНИЕ НА ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА И УПРАВЛЕНИЕ !!!!!!!

ВИП БРАДЪР е един фалш... Няма да го гледам, загубено време на хората, които отделят на него... Тук стойностни хора не успяват...

Не 80%,а 95+ са малоумни ДЕБИЛИ,г-д Христов!!! ХО ХО ХО

Какво е "г-д"? Би ли отговорил, интелектуалецо?

Що се карате бе хора ?! България е богата държава - Има простотия за всички !!!!

FuckTheEU

Аз съм големият победител. Аз, защото не съм ви гледал тъпото убиващо мозъчни клетки "шоу" с още по-тъпите комплексирани "звезди".

Гледал си го, щом коментираш и отдаваш значение, значи си го гледал. Тези, които коментират отрицателно и се възмущават, първи сядат пред телевизорите в очакване на шоуто.

FuckTheEU

Аз телевизор не съм гледал поне десетина години, може и повече, прочетох заглавието и коментирах, а ти си хейтвай каквото си искаш, не ми пречиш.

Най -доброто нещо на тая помия с отрицателен рейтинг е .. , че свърши !!!!!!! Ураааа !!!! Като гледам тоя път са ги събрали , колкото абсолютно неизвестни / изключението е Марги Хранова / , толкова и грозни , направо страшни. Особенно онова ганата е потресаващо :)))) Искренно се надявам това да е последен сезон на все по-зле скълапеното ... риалити , много тъпанарски звучи :))) Аре , чупката , вече и коняците не ви гледат !

Саамо Тото, олЕ олЕ олЕ! Саамо Тото!!!

Майка му сигурно много се гордее, че е родила такъв идиот! По-долно поведение не съм виждала!

Че какво му е на поведението на момчето? Я виж своето. Седнал зад компа и дращи тъпотии анонимно. Я се ослушай, след малко ще ти звънна на звънеца да те питам как е правилно да се напише "идеот" или "идиот". Ослушвай се.

Правилното е идИот, Тотке! Стига си писала анонимно хвалебствия за себе си! Аман от бездарни халтурници, които драпат, ли драпат като свине в кочина за популярност...

Само Тото! Тото, радвай се на победата си. Много хора те харесват и обичат. В десетки хиляди повече от останалите участници.

Тук някакъв официален форум на снобите ли е? Ми има си забавни и развлекателни предавания, хората ги гледат, за да се смеят, плачат, възмущават или обичат. Като не ви харесва, не гледайте предаването. Но от коментарите си личи, че сте го гледали. Мразете себе си, не другите, които се вълнуват с главните герои на предаването. Вие нарушавате принципите си и се правите на ни лук яли, ни лук мирисали.

кой е този тото ?

На Тото единственото хубаво нещо, е....майка му!

да тя има страхотни големи очи

Хубава, ама как можа да си кръсти детето Йонислав?!

Ако това "шоу" наистина е шоу, то трябваше да свърши още след първото си издание. Защото тогава се изчерпи капацитета му, а това сега не е забавление, това е машина за промиване на мозъци. Слагам си ръка на сърцето и си признавам, че съм гледал първия сезон, не всяка вечер, но го гледах. Беше простотия, но беше ново за България. Пък и тогава участниците бяха като нас - хора от народа. И си играеха ролите такива, каквито ги играят и навън. Имаше хомо..., дребен тарикат, имаше мухльо, лека жена, клюкарка-интригантка, обикновено пиянде и т.н. ... представителна извадка на обществото. Всеки от нас можеше да се оприличи с някого от къщата. Обаче сега ... хвана ли го това нещо, моментално сменям канала. При някои може да мисията да е изпълнена и мозъчните гънки да са изгладени, но при мен не стана.

Да, със сигурност който е измислил това предаване и екипа, който го прави, подхождат с мисълта: Я да изгладим мозъците на горкото тъпо стадо, та да оглупее още повече. И ти, и всички като теб сте много жалки в желанието си да се правите на интелигентни. А сигурно преди Джулката да напише отверТка, не сте знаели как се пише тази дума и сте по-тъпи и от нея. Айсиктир.

наи-малко тази маловажна за правописа дума може да определи интелигентността на един човек. беше и дадена предварително (написа я с такава скорост, без да се замисли) с цел да изчистят простоватия и имидж.

Тото е големият победител, а малкият кой е?

Коя е тая Тотка, че не я познавам?

На тоя бездарник най-великата му рима е: Само тя си мисли, че съм само неин гуро.. бело ендуро.. дай газ, фани к*ро, браво, браво, бури бър бъни, Джак Спароу, куки, муки, бел косъм.. и чао Джаро.

Йонка става за бибитки

Най-големият победител във "бигбрадър" е простотията. Тъй че не са карайте тото мото, марги тарги...

Като гледам тук само враговете на Тото имат енергията да пишат. Другите, които бяха за него са удовлетворение от победата му и пръста не си мръдват поради тази причина. Иначе в мрежата се видя на гласуването с каква огромна разлика водеше Тото. Десет хиляди за него, а след него на второ място беше катерицата с жалките три хиляди гласа. Това не може да се изманипулира и изигра. Сори, драги ми хейтъри, но вие сте дребно малцинство.

Материла хора...материала. Това ни е проблема в БГ. Един неуравновесен, наркоман, алкохолик и палячо бил герой и любимата звезда на България....

Веднъж се напил и вече алкохолик. Айде посмали Манго. Кой те знае ти що за чудовище се и колко често се напиваш. А като се напиеш колко по-зле си.

Само да добавя, че окончателно бях за Тото след като видях майка му в студиото за пръв и последен път. Направо ме отвя, толкова красива жена. Очаквах да я викнат пак да коментира, но за съжаление участието й беше само веднъж.

Прав беше Иво Христов - 80% дебили от този "народ"?!

Всички завиждат на Тото, а той е победител и герой на България!

Какъв герой е този двуличен палячо!

О, колко си п..ст! И има ли смисъл? Нали така се пееше някъде из великите, геройски български песни!

Много се радвам, че спечели. От самото начало бях за него. Най-премерен, най-адекватен към всичко. Беше интересен, със страхотно чувство за хумор и много естествено поведение когато забравеше, че има стотици камери. Е, и най-красив беше.

Нашият ВИП Тото не можа да мине матурата за 4- ти клас-не отговори на елементарни въпроси.Егати и ВИП-а,егати и боклука!

Като те гледам и ти няма да я минеш. След всеки препинателен знак се оставя интервал, умнико. Виж гредите в собствените си очи първо. Всички са големи умници в мрежата, а реално са дупки в човечеството.

Редно би било,да напишеш-"в обществото".

Брадърът не даде всъщност колко е интересен Тото. Много случки с него изобщо не се дадоха и това пролича в клипа с финалните моменти, които бяха подбрали с него. Имаше доста неща, които изобщо не бяха давали. Със сигурност се получи така, защото гласяха Петканов за победител и не са очаквали, че хората ще се отвратят до голяма степен от семейство Петканови. Та Тото сгащи Брадъра по бели гащи, защото симпатията на публиката се обърна изведнъж към Тото.

Напротив, видяхме всичко необходимо ... как му е любимо да се целува с други момченца и как след 2 ракии не може да се владее и скача на всеки.

Гледайте как едно обикновено келешче може да бъде превърнато от платените крякащи лелки-коентаторки в един млад творец бъдещето на България и цялата планета - ей заради такова бъдеще вървим на затриване -локално и глобално. Прост манипулируем народ - локално и глобално.

Спокойно, ако наличието на подобни предавания е причина за загиване, то американците отдавна да ги няма като народ.

Въх, ама то свършИ ли? Пак изтървах шанса да пускам есемеси, дагое....!

Победител до понеделник.След понеделник никой няма да си спомня за него.

100% дебили!!! Извинете се на Иво Христов, че земята се разтресе!!!

Сладур! Малко преиграва, но е още детска работа.

инфантил. Тъкмо за кака Жени Калкана-пламенната защитничка, тя много ги харесва такива олигофренчета, пиши го опраскан.

арабката как се ръга на всяка снимка да я има

Разнесе се тежка миризма на пошлост

Аз харесвам Тото-показа голям диапазон от емоции,каквито са характерни за един обикновен човек -видяхме какво може мъж след като се напие,видяхме и разкаяние простителност,търсене възможност да се извини,осъзнал грешките си,насърчаваше останалите,когато бяха тъжни,показа таланта и артистичността си-просто качествен човек. А за Маргарита Хранова-респект

Ами, не давайте телефони в ръцете на НЕВРЪСТНИТЕ СИ ОЩЕ деца, та да пълнят гушите на продуценти. Те морал нямат. Малко контрол де!

баш Бай Брадър.Таз изтрещялата катерица да не пее повече,защото има мисия да си пие хапчетата редовно.

Ako имащ предвид измисления рапър тото то аз си мисля, че простотията и алкохолизма му са отдавна изпуснати, ако визираш грозното недоразумение мегз то едва ли ще те послуша, защото там отдавна са изпуснати нещата това девойче, е толкова ненормално че надали си дава сметка, колко е жалка и смешна камо ли да се лекува.

Не лош сезон,със супер тъпо режисиран финал и още по-тъпа победителка- Йонка.

Ти какво си гледал, че тук за друго говорим. И не визирам Йонка.

Такова сгодно момче от аспуха му да не го извадеш.Мамин убавец

Кой е тоя не го знам, но се радвам за него Изглежда симпатяга

Може и той да те хареса. Много не подбира, да знаеш. Харесва и млади футболисти, но и дърти дебели готвачи. Голям диапазон.

Поредната шоу-простотия завърши! Слава Богу! Искрено ще се радвам, ако следващ "сезон" няма. Надявам се, телевизията, която го излъчва да намери много по-културен и интелигентен еквивалент.Ще се радвам ного, ако тотално "писналата' на хората физиономия на Н. Кънчев, най-после да слезе от екраните!

Не бързай да се радваш, и аз бях така, но пореди няколко дни тук в дира имаше новина, че почти веднага тръгва нов сезон.

Язък на го ева, изпуснах "шоуто"! Чакам следващото гениално шоу на Кънчев.

Поздравявам всички нормални хора за търпението да дочакат края на това безумие. Още една идиотщина свърши. Готови сме за следващите "творчески проекти" на продуценти със замъглено съзнание. Тръпнем в очакване да научим имената на следващите VIP-ове, защото дори не бяхме подозирали за съществуването на някой от предната реколта.

Пак ти доскуча. Познавам те по писането. Какво да ти кажа, фенке - ., Всяко нещо има и хубава страна. В случая е интересно да гледаме кой и как си мисли, че ни манипулира. Ще е хубаво един ден да можем да победим тази цялата обгръщаща ни безумна лайняна яма.

Биг брадър може да даде и титла "любима звезда от Марс", ама това няма съдържание и не означава нищо.Защо Никалета лозанова те прецака, Тупарев. Май вече не си много платежоспособен. Кой ти взе от паричките=

Ама кои беше тоя ТоТо?Оня къде не знаеше какъв ден е трети март?

Абе, той не знае на кой свят е, ти 3-ти март.

Тото е човек расъл под похлупак. А е мекотело, защото майка му не му е позволила да положи и грам усилия, за каквото и да било. Трудно се възпитава мъж. Жената е възпитала посредствен шоумен.