Наталия Водянова показа голямото си семейство

Топмоделът Наталия Водянова показа щастливото си семейство в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Наталия Водянова показа голямото си семейство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типична рускиня - 100 деца и всяко от различен мъж

Можеха ли да лустросат още малко снимките, Водянова изобщо не прилича на себе си, тя реално е неописуемо грозна.

Има три вида рускини: - Нетипични рускини - Типични красиви - Типични грозни Водянова е пример за типична грозна рускиня.

Na 1vata snimka plasi. Dobre tze ia probytvat za goliama krasavitza.

Колко е хубава и слабичка! Никога не бих допуснала ,че това най-голямото момче има такава младичка майка, като брат и сестра са.

прилича мина ирена милянкова.

И на Кака Лили прилича, ако я помните - Лилия Вучкова. Ето защо с възрастта ще става все по-грозна.

Живо олицетворение на приказката - Роди ме, мамо, с късмет, пък ме хвърли на смет.

Emilia

Не знам нищо за нея, сега прочетох, но е симпатична и лъчезарна. Някои хора просто те карат да им се радваш като ги погледнеш, като нея. Шапка й свалям как добре изглежда след 5 раждания, браво на момичето !!!:)

има силен ген, така да се каже, всичкото е русо, няма пропуск.

Хубава жена е Водянова и с необикновена житейска история. Някои хора са родени под щастливи звезди. А тя е доказала, че и човек с Голямо сърце.

Интересна "славянска" фамилия, Водянова!!!! Пък и "съпрузите" чифути!!!! Чифутски им работи. Стига с тези чифутски новини. Няма ли нещо стойностно.

Колко натоварени домашни задължения може да има жена на милиардер, чиито деца са отглеждани от бавачки, има чистачки, готвачки, иконом, шофьор, (вероятно) градинар и прочее домашен персонал? Тя като нас ли е - да тича на работа, да се блъска в градския транспорт, да пазарува след работа, да готви вечерята и после да се погрижи за мръсните чинии, да зареди пералнята, да ги простре, да изглади дрехите и т.н. и т.н. ? Ама че израз - "натоварени домашни задължения"! Глупости на търкалета!

Вие се благодарете , че имате пералня , че жена ми още вода на огнището грее като пере и чаршафите двамата ги изцеждаме, абе мани мани ...

A бе що не живее в Pусия та или BG бившите соц страни нали е супер там . ама всичките комунисти и децата им бягате по USA ,Kанада и EU . Mаъка им затриха ни за 100 години назат пък те лордове пак .

Абе доста изхабена изглежда майката вече, и фотомодел да си, като родиш 1-2 деца и неминуемо се състаряваш, а пък с 5 съвсем

Не изглежда изхабена... Просто е натурална, а не е шпаклована с един тон макиаж, не е напомпана със силикон или разкрасявана с изкуствени екстеншъни и т.н. На нас българите много ни промениха критериите за красота! Стана така, че не се цени природната, натурална красота, а се лансира искуствено създадената - тунингованите девойки или жени, при които не е останало почти нищо естествено! Не харесвам особено Водянова или Милянкова (с която много си приличат), но им се възхищавам, че след толкова раждания изглаждат по този начин и успяват да съчетават работа, семейство и деца!

Ами докато има билбордове, плащани от доХТУра Енчеввв - "твърде съм красива, за да работя" - така ще е в Чалгаристан...

Не ме разбрахте. Не казвам, че не е хубава, напротив - чудесно е, че е естествена, без филъри, силикони и др.подобни гнусотии. Имах предвид, че когато жената роди дори 2 деца, неминуемо започва да се състарява покрай грижите и притесненията за тях, а когато е родила 5 - още повече. И в този смисъл исках да кажа, че е жалко, защото си спомням Водянова какво красиво и нежно девойче беше в началото на кариерата си. Просто жалко за изгубената красота. Иначе е съвсем вярно, че е достойна за възхита, дори само за това, че е решила да роди и отгледа 5 деца! Приятна вечер.

Евала Наталия, показваш на съвременните, еманципирани, гонещи кариера и неискащи да раждат жени, че си много повече от тях! Красота, силен характер, силно тяло, еталон за мен.

Не бих я поставила над Дора Габе или Блага Димитрова или пък Мая Плисецкая. И трите не са родили деца.

За Дора Габе:...Пенев е млад и амбициозен учен и когато Дора забременява той смята, че не му е сега времето да имат дете. Тя прави аборт и след това не може повече да забременее.

Семейството няма деца по желание на Мая. В началото на брака със Щчедрин тя забременява, но решава да направи аборт, за да не прекъсва своята възходяща по това време балетна кариера. Щчедрин проявява разбиране и подкрепя съпругата си в това решение.

Една жена, която е осъзнала че единственото, което остава след обикновените хора са децата им.

,,Големите пари се изкарват лесно. Трудно се изкарват малките суми,,.Правенето на деца е хубаво да е съобразено със сумите,необходими за тяхното отглеждане и възпитание. Безотговорност и малоумие е да създаваш деца без да можеш да им осигуриш нормален живот. Е, Наталия може да си го позволи- бащата на милиардера , за когото се е омъжила е притежател на LVMH.

Нито на тази, нито на Милянкова са красиви децата. Като са светли и означава, че са хубави, ли? И двете са бозави и питчести. Освен това имат прасешки черти, изцъклени-прозрачни и раздалечени очи, и грозни зъби. Давайте на минусите ;-) ...

Горкото "минусче"! Сигурно ти е трудно с толкова много злоба и завист в душата ти.

Не завиждам на грозотията ;). Мъчно ми е за теб и за злобата ти.

Прилича на Ирена Милянкова, която също има пет деца и винаги е в перфектна форма. Чудесни жени са и двете! Да са живи и здрави и те, и дечицата им!

Да. Всички жени си приличат, освен майка ми, но не бива да забравяме че и тя е жена.

Тая си ляга с дърти и децата й не са от най - красивите. Нито е красива. Изглежда нечистоплътна и гнусна.

Руснаците нямат нищо общо с нас по гени те са си други племена като шведите и норвежците, генетично са братя с тях, бели една особена белота и искрящност в очите тена и косите забележете това го имат само северните народи.

Хубави деца,Водянова е кобилка за разплод,хубави гени!

Много се радвам такива жени да раждат повече деца, за да се предават добрите гени на поколенията. И майката е прелестна и децата са чудесни! А след пет бременостти и раждания да си пак на модния подиум - ами браво!

Ако се чудите как ще изглеждат бъдещите инкубатори, погледнете снимката към статията.

Че какво - дай, Боже, повече такива бели, руси, красиви и усмихнати инкубатори!

Много ръбести ги правят тез инкубатори.