Никол: Не очаквах Гришо да спомене името ми на финала

Приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер е очарована от победата и поведението му на ATP в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Никол: Не очаквах Гришо да спомене името ми на финала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАД ВСЕКИ ГОЛЯМ УСПЕХ НА МЪЖ СТОИ ПО ЕДНА ЖЕНА

Интересна пиар кампания :)))

каже името на ШАРАПОВА но ,въпрос на вкус ,казала лисицата и си облизала задника

На такива като тебе им се ще и името на Путин да спомене... Споменаваш този на когото си благодарен и уважаваш,за твое сведение..

Момчета,пак ви казвам.Нямате си на представа какви са филипинките!Добри приятели и любовници,всеотдайни и уважаващи човека до себе си.Оставете ги ,това си е техен личен живот и избор.Особенно за 20 годишните младежи.

кви филипинки уе, хахо? тя е хаитянка

след арно, водянова може да си ляга вече с григор, ... да има и едно с черна косичка .... му ха ха ха ха ха .....

За всички, които плюят по Никол без да мислят - нека се запознаят с изключителния й глас и изпълнение във филма за Паганини. Или ще кажете - ние такива филми не гледаме и не знаем кой е този. С две думи - тя е изключителна певица, изключителна шоу-звезда!!!

Никол добре се ебе, няма болни амбиции, не го наблюдава и тормози постоянно със себе си; за един натоварен мъж в "семейството", другия трябва да е малко по-свободен и неангажиран, това е! И идва успехът, така е за всяка професия.

Явно е, че Никол е подходящата жена за него и се чувства щастлив и уверен с нея. Като беше с Маша беше на дъното, с Никол стигна до върха. Щом му влияе толкова добре, нека е с нея. Разбира се и смяната на треньора изигра най-голяма роля, както и труда на Гришо. Но жената до него също играе роля, а и щом сам го е казал и оценил.

първо треньора изигра голяма роля, второ жената до него, трето той просто порасна, важното е, че момчето печели, рускинята не беше за него!

спомена те и като пръцна

Интересно как му е помогнала. Със бекхенда или със сервиса ...не мога да разбера. Заедно ли тренират ?

всъщност са му помогнали двама българи за големия тенис - Стоичков и Бербатов

Никога повече с Маша - тя е енергиен вампир и Гришо има проблеми, когато се среща с нея. Друго е с Никол - видяха се резултатите през годината.

Същественото е, че любовта им е телефонна.

Тази леля не заслужаваше да бъде спомената, предвид факта, че не стъпи на нито един негов мач. Но нашия нали си е добряк по детински... В крайна сметка да оставим дребнавостите, това си е и тяхна работа, а да му пожелаем успех в спорта!

И ние не очаквахме да спомене името на някаква фльорца, а името на България, ама акъла му толкова! После спешно трябваше да замажат гафа с интервю по CNN!

и какво пък България му е помогнала в случая? Той помага повече на България. Но винаги казва, че е българин и се гордее с това.

Се надявах да не те спомене....

Тая колко членски внос е получила от афроамериканците е трудно да се преброи !

може пък да му е помогнала за физическата подготовка ;-)

Добре я е настървил с този си ход Гришо - не е той балама. Явно обаче не му се занимава с "ощипани" ученички, а и Никол няма причина да не е харесвана. В крайна сметка най-много да му отнесе няколко милиона

Големи простотии бе, братчет!?!?

Никол си има свои милиони за харчене, не я мисли.

Браво Гришо за огромният успех на финалите на АТР в Лондон,усппехи и в идващите елиминации на януарските турнири в Австралия! Н,моля те Гришо-отърви се най-сетне от тази стара чанта и изтъркана професионална курва-спала с безброй известни спортисти...Ти не си толкова наивен ,нали Гришо!Успех!

Абе щом и благодари има защо, вероятно патето и е наобратно и затова е толкова специална.

А Гришо да не би да е девственик? Никол имаше дълга връзка повече от 10 години с един спортист, сега има дълга връзка с друг. Стига сте обиждали жените на курви и стари чанти.

това е самата истина. Боли ли?

макар че сто пъти му повторих сутринта

защото е очевадно , че тя му се вре, а той пази дистанция от нея. Но пък все пак си е PR да спомене някаква приятелка.

... ако има гадже - не е мека китка... т.е. има добър форхенд, но дървен бекхенд...

Аз пък много се надявах, вече да те е забравил.

И ние ...

И аз не очаквах, но Григор наистина е много стриктен при изпълнение на договорите си:)

Дано да си прав.