Диляна Попова на коледен шопинг с Борил в Лондон

Моделът Диляна Попова умили феновете си в Инстаграм с кадър, в който със сина й Борил разменят целувка пред празнична витрина на „Оксфорд Стрийт“.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова на коледен шопинг с Борил в Лондон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз, ако бях на мястото на НАП, щях да и спретна една ревизийка, така, да покаже от къде са и парите за шопинг в Лондон, щото май се води безработно момичето, горкото, или проституцията вече е легална тук? Може да съм пропуснал нещо?

злобни и глупави коментари. Израждате се, българи.

Всичко се прави напук на Блатечки. Но защо и ние трябва да сме потърпевши?

Сладурче.

Преди известно време имаше информация колко е закъсала с парите --и хоп спонсор за шопинг в Лондон!

Коя е тая , с какво е известана .

Абсолютен фен съм на Ди Попова , голяма сладурана :))) Весела Коледа и на двамата !

От къдЯ на къдЯ това ще е новина, ба!?!

НЕква НЕкъде ... И к'во? Аз пък съм седнал на тоалетната чиния. Да ви зарадвам ли със снимки в инстаграм ?

Хитра е, прави си реклама на себе си чрез детето за да изглежда по- невинно. Ние обаче си я знаем...

Отнася се към завиждащите 24 часа на ден, миличките фейбукот е направен за хвалебствия и показване на простотия, на кой не му изнася да чете вестник ТРУД.

добра муцунка има,бих олабил жилата.

Може за сега да улабиш със левата ръка а утре със десната

Добре, че се заплоди, за да може да използва детето за ПР сесии. Иначе ако се остави на собствените си постижения никой няма да се интересува от нея и няма да знае каква е тази дето се представя за ВИП. А ние дето си живеем в Лондон за постоянно, няма как да се похвалим, че сме напазарували за Коледа.

Ами хвалете се,бе,кой ви пречи? Бъдете живи и здрави и по-малко злоба през новата година,пък се и молете да не ви изритат като мръсни котета от Острова след брекзита.

Уж за по-малко злоба зовеш, а виж какво си написала! Дано Дядо Коледа донесе здраве и усмивки за всички!

Ей,опасни хора сме това българите!!! Какво ви пречи,че е отишла в Лондон с детето си,да не би вие да й плащате пътуването. Другите не можели дори торта да си купят!!-е нейното пътуване ли е причината за това и дали ще си купят торта ако тя си остане в България?

какво работи тая згодна женка та да си позволи шопинг в Лондон

професия една.

Само страхливите селяни, които не смеят да идат извън границата ни, не са наясно, че там са построили комунизма. И всичко е по-евтино от България. Много ограничен и невеж народ сте. Билет отиване и връщане до Лондон е 30 лири. Идете, та разберете за какво става дума. Нещастници. Не познавам Диляна, но невежеството да си мислиш, че в останалите държави е като в България - скъпо, ниско заплащане, задължително унижение докато си прибереш заработени пари.... Извън граница няма такова нещо. В един момент е по-лесно да се отиде там да си купи човек обувки, дрехи и от каквото има нужда за себе си и децата си.

Само до Оксфорд стриит от Гетуйк или Лутън (заради тези 30 паунда от България) ще и излезе повече за транспорт. И на Оксфорд стрийт не са Паундшопове.

ква е тая ве...

Диляна не енищо особено, но явно си плащат за тези новини за да се пъдържат като интересни личности вече е изтъркано по си интересен като неизвестен пише ли някъде за рувен вълка кво си е купил и къде е ходил или за васил божков това са пичове такива като диляна с лопата по тротоарите хубава пичка и кво от това позира само пишете и чети народе

Ами и аз мисля да ходя на Коледно пазаруване за кисело зелце до пазара "Красно село". Да кажете кога ще довлечете прожекторите да ме снимате, че да мацна и аз фон дьо тен и да опна бръчките ,че да съм фешън.

Аз пък вчера се върнах от предколеден шопинг в Париж. Няма ли да го пуснете като новина?

Пред червената витрина - така й отива ...

Абе, може да съм глупаво мнителна, ама много ми е противно, когато родители целуват децата си по устата! Педофилско хайде да не го нарека, но в някаква степен ми е противоестествено ми е майка да целува синчето си по устата. И нехигиенично, и противно е, поне отстрани. Родителите ми са ме целували само по лицето, но не и директно по устата.

И на мен ми е противна гледка. После да не се чудят откъде децата развиват едипови комплекси или защо стават гейове.

Или херпес най малкото..щото тия майки лапат кво ли не..

По принцип за добре печелеща актриса това не е кой знае колко, но до преди месеци тя публично се оплакваш, че няма роли и не изкарва нищо и едва ли не в недоимък отглежда сама детето си.

Аман от позьорство! А детето на тази възраст спомени не пази, така че напразно се е охарчила.

Е нали снимката .... ,-)

Голяма работа направила....похвалете я пред строя. Ами то много хора ходят с децата си в Лондон, за всички ли трябва да се тръби по сайтовете, това някаква важна новина ли е? И да полета до Лондон е евтин, но престоя е скъп...и не е за всеки. На фона на хората, които с месеци не са получавали заплати и се чудят сега какво ще сложат на трапезите за празниците, това е меко казано нахално и брутално.... Е не може всички да са манекенки и моделки с такъв висок статус, че да си го позволят...

САМО ДА ДРАЗНЯТ БЕДНИЯ НАРОД КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ ТОРТА З А КОЛЕДА

Това съществена новина ли е? И колко български семейства могат да си позволят "шопинг"с децата си в Лондон или другаде из богатата Европа? Мога да кажа само "Дай, Боже, всекиму"!

80% могат да си позволят! Почти без пари е полета! Така, че не е кой знае какво!

И КАТО ОТИДАТ СЪС САМОЛЕТ БЕЗ ПАРИ,ТАМ КОЕ Е БЕЗПЛАТНО?АМА ЧЕ СЕ ИЗКАЗА ТИ

Тази нали нямаше пари за хляб до преди три месеца. Събираха помощи колегите й. Как пазари в Лондон сега?

Ми то у Лондон, някои неща са по- евтини отколкото у тукашните елитни Мол-ве....

Да, но е по-скъпичко да отидеш до Лондон отколкото до нашенски мол.

И аз това писах нагоре. Че е по-евтино всичко. Като се започне от храната. билетите до лондон и обратно също са евтини. Един хостел да си вземеш в баш център на Лондон е 30 лири със закуска, кафета и квото се сетиш. Ама то нали по-лесно да се пусне човек по течението, да седне във вмирисаната си квартирка и да завижда, като си мисли, че той самия е много добре - вмирисан, некъпан, без контакти, без да опознава нищо и никого, без усилие за нищо.. Те така си върви България, с подобна паплач.