Как Клаудия успява да изглежда с 10 г. по-млада

През 90-те години Клаудия Шифър е една от най-популярните манекенки. Тя се конкурира с неповторимите Синди Крауфорд и Наоми Кембъл.

Обратно в новината

Коментари - Как Клаудия успява да изглежда с 10 г. по-млада | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"с напредването на възрастта изглежда все по-привлекателна"- изглежда и авторката е от нейното старо поколение. Нито изглежда по - привлекателна, нито с 10 години. Писва от комплексирани лелки.

с пари,много пари

Ами, не успява да изглежда 10 години по-млада. Изглежда си хубава, с добра фигура, поддържана, добре облечена жена на 45+.

По принцип е на първо място ген. Ма второ поддръжка и здравословни навици.

Навремето, когато Клаудия беше на 17, майката не е била на повече от 42. Изглеждаше като баба на дъщеря си. Толкова за хубавия ген. Клаудия определено си има заслуга и е доказано, че начинът на живот определя над 70% от здравето, външността. Потвърждението - дори близнаците на старини силно се различават, изменят се от външните фактори. Пишеше го в много интересно изследване.

Тя прилича на баща си. Изобщо не подценявам колко е важен начинът на живот, но генът си е ген. Дългите крака, стройната фигура, хубавата кожа, както за съжаление и обратният вариант...

С "Photoshop cs6"

Беше готина навремето, ама сега и тя е гуджван лак

КЛАСА! Много по-красива и запомняща се за разлика от сегашните еднакви модели. Цялото нейно поколение супер-модели са възхитителни.

Щото и ти си от него, наборке...