Николета смени имиджа - отряза косата си

Николета Лозанова се завърна от празничната екзотична ваканция и след като вече е на 30 г. явно е решила да се промени.

Обратно в новината

Коментари - Николета смени имиджа - отряза косата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От какъв зор пак ни занимавате с поредната перука на тая сякаш нещо в същността и ще се промени???

Жалки дир-а, Колко поста изтрихте или не публикувахте за да запазите доброто име на тази гнида?!?

Навлязохме в епоха, когато кифляците извървяват много бързо пътя от знойната си младост до превала. 5 години стигат за да заприличат на сводници, вместо проститутки.

Стъпка в правилната посока! Сега да хване да научи и таблицата за умножение!

На теория изглежда перфектно, чудя се защо имам чувството, че разглеждам снимки от зоологическата градина, а съм здрав прав мъж с незатихващи функции.. физиономиите ли нещо, очилата ли, ... нещо има....?!...

Никога няма да проумея ЗАЩО ни уведомявате за които и да е и каквото и да е в живота на това същество. Сега пък си подстригала косата - ти да видиш! чудна вест! Впрочем, имах "невероятния късмет" да я видя госпожата на живо - ниска, трътлеста, късокрака, грубоват външен вид. Да ви имам критериите, на вас, медиите...

Това не би могло да ме интересува по-малко :))))))

Абе, тя имиджа си не може да промени- той си е един и същ от години : тъпа,лека жена, със самочувствие без грам покритие..

Така няма грАм покритие, но пък затова има яко грИм покритие. Не разбирам докога ще ни занимавате с тази тъпа п... , че и грозна. Направо не разбирам кой иска да я.. то по добре да си купя силиконова надуваема кукла, поненяма да ми лепне нещо, пък и разлика в материала няма да има.

И главата да си отреже - все тая

Страшна грозотия тая, как така я пробутаха за гоуема звиздъ.

Никол, Николета - все сиганета по визия и стил.

Не е лесно за жена, която е свикнала да разчита изцяло на външността си да остарява. Най-добре да започва да се образова докато е време, че красотата след 30 бързо преминава.

Тя щото косата и досега беше "естествена" :) Махнала екстеншъните и айде "отряза косата си!"

Проява на лош вкус и възпитание от ваша страна да се гаврите с посетотелите на сайта ви, които естествено ви дават хляба. Като прочетете коментарите на тези хора, касаещи Силиконовия киборг Ни Ло , би трябвало да стигнете до извода , че ако престанете да я натрапвате, ще уважите хората , които ви дават хляба. Това селянче от пловдивските села с мозък на тежко ранена в главата гугутка и постоянно разкрачени не особено красиви и късички крачета просто дразни ......не предизвиква, дразни, ако разбирате за какво иде реч

НИКОЛЕТА-ПАРЦАЛЕТА, ЗЛАТКИ-ПАТКИ...АМАН ОТ ТЯХ.ПРОСТИТУТКИТЕ СА НЕПОБЕДИМИ. ТЯХНИЯТ УСТРЕМ Е САМО СЪМ ЧИЧКО-ПАРИЧКОВЦИ. НЕ Е ЛУД,КОЙТО ЯДЕ ЗЕЛНИКА, А КОЙТО МУ ГО ДАВА... ДО ГУША НИ ДОЙДЕ ОТ ТАЗИ БЕЗСРАМНИЦА... АМА ТЯ И ТАКИВА ГИ НАМИРА

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО НЕПРЕКЪСНАТОНИ Я НАБУТВАТ ТАЗИ ПРОСТИТУТКА. КАКВО Е НАПРАВИЛА ТОЛКОВА,ЧЕ Е ВСЕ ПО МЕДИИТЕ. ПРИЛИЧА НА ЦИГАНКА, ПОВЕДЕНИЕТО И Е НА КУРТИЗАНКА И Е ПРОСТА. СПРЕТЕ ВЕЧЕ ДА Я ПОКАЗВАТЕ

И лоботомия да и направят все тая.

Тая пача прилича на циганка... Да не е от боята и тя????

Така както е почнала може и книга да прочете.

МРЪСНА, ДОЛНА ПАЧАВРА ОТ КОЯТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ

Туй по снимките мъж ли е или жена, не мога да го разбера. Може пък да е ромско третополово сащество. Ама защо си е потсригала косата, не знае ли че косата на интелегентните хора е връзка с космоса.... с къса коса няма връзка с извънземните, които да я раководят в оспешната и карера. Айде като е започнала сега да си извади и селикона от гардите и усните.... ама вибратора да не го изважда че няма да оцелее инак. Наистина изглежда много зле. В прическата прилича на папъгала ара след женски бой в амазонската жунгла, ама с оредяла перушина по главата,, все едно че някой заклет пушач й е гасил фасове в тиквата. Добре, че снимкити не са триизмерни, иначе щехме да си счупиме финните носове в издаденото й напред шкембе. Да не е бременна от някой дивак в бали?Може ли така, николедке,все едно че си глътнала некой полицай!!! и най големия олигофрен знае че твоите 50 години са бебешка възрас!!! Вземи се в раце ние всички те крепиме отзаде! И кви са тез бръчки "пачи крак" и "кукошо дупи" по лицето. Вземи си напръй едно лифтингче, виж звездата азис как от един тюлен се превърна в млада руса кончидка с брада. нямам за ожасните ти обувки тип "бежански лодки" в средизебно море... В тях ше събереш доксан докус бежанци от бебе до баба!!! А косата добре ги продай по ибей куцо и съкато ще ти даде някой и друг лев. Виж брадата тип катенарче ми деиствува еротично..навява ми далечна алюзия за катинарчетата кадето ми ги слага моя мъш отдолу, за да не късам от забранение плод, кога заминава с тира в ирак. Моя мъж е на 82 години ама изглежда 100 пъти по млат от теп той никога няма да легне с такиви грозотий кат теп, по добре да преспи 5 нощи в кочината при свинкята ни Венетка Райчина, отколкото да мачка чаршави с такъв запуснат илетерат кат теп Пфуй! и най пропадналия хомосексоалист няма дати метни никакви иширети и мющериики, да знаеш!

Просто си е свалила временно екстеншъните......невероятна новина......

Сега вече ще спим спокойно. Но е обиден вкусът на българите, които могат да харесат това гроновато, късокрако, деформирано от пластични операции млекодайно животинче.

Първо САЩ обявиха Ерусалим за столица на Израел, сега и Николета си отряза косата... все яокиращи новини тази седмица!

ми тя грознА та грознА с ударение на А-то. За нищо не стааа

Жал ми е за хората-черупки... Които си нямат нищо друго освен едното тяло и външност.

Къде е тялото, къде е външността в случая? 50% от теглото и е силикон,изкуствени косми и мазила.

Фотошоп.

И да са обръсне отдолу пак я не сакам!

Тая тунингованата и оконтурената - не е ли чувала за грим на косата? Когато мацаш с кафяви сенки в корените на косата, за да скриеш плешивичкото :))))

На николета са ѝ казали, че трябва да направи нещо с главата си. И тя - хоп, отрязва си косата :):):) Стар виц, но точно за николета сякаш е писна :):):)

Luna0102

Дира пак не са разбрали, не си е отрязала косата, а и е свършило лепилото за екстеншъните. Утре ще я видите на снимка с дрехи и ще пишат, че НиКло вече е етикет за морал, а в действителност НиКло е на заслужена екзотична почивка в Сибир посред зима и се е облякла, че там малко хладно и ще и настине най-любимото нещо с "Н"- нейната нутка.

Ще си смени имиджа, ако стане монахиня. Сега просто е тутка с къса коса.

На тая най ще и отива не косата , а главата да си отрежи. Аз така и не съм сигурен косата ли си отрезала или си е махнала екстеншъните. Каквото и да е , тя милата е вече толкова обезобразена, че както казах единственото и спасение е клъц главта да скрие мизерията.

Клозета освен че е проста вече е и дърта.

Как тази парцалета не проумява, че не трябва да се самоафишира из медиите. Защото предизвиква неистово омерзение срещу себе си. А дали това не е един вид мазохизъм - тя е без друго си е садо-мазо. И се възбужда като чете истината за себе си??? Лошото е, че журналята правят за пари всичко, тя им плаща, те пишат простотии за нея, а не разбират, че ефектът е негативен във всички посоки, особено за младите хора. Защото този модел поведение излиза рекламиран като нещо добро, а в същност това е най-долна порнография.

Уважаеми, ако тя не се самоафишира по медиите, нали ще я забравят :):):) Та нали тя е от този тип хора, които са известни само с това, че са известни ... със скандали и други древни професии!

Абе защо на тази човката и на всички снимки е в позиция АКА ми се?

На снимката на масата, където си е изпъчила гърдите и навряла гащите в задника, изглежда без крака.

Ко напраяла Кифлолета?

Абе така ли не разбрахте, че динственото което ни интересува около таз е колко взема на час! А и да вие го казахте вече е на 30 така, че е крайно време да почнете д представяте 18-20 годишни и техните тарифи! Стига вече с тия дърти чували!!!

А променила ли си е тарифата?

Не обиждайте женицата, де. Има си гънки на мозъка.. една при раждането, когато са я вадили от на майка и дирника и една при падане от кокилите, които я правят уж по- висока..

То косата и може пак да порасне, но тя едва ли ще стане по- умна и отговорна жена. Кога ще престане да пуска снимки с кльощавите си като щеки крака и дръгливия си задник. Питам се,ако си махне миглите, изкуствените си перчеми и си измие сурата от разните му мазила... какво ли ще видим ??? Една грозна зъбата персона. Без грам мозък, без грам чувство за срам. Ако не от нас, то поне от детето и.

Моля ви,заклевам ви спрете вече с тази Николета!! Коя е тази жена,какво е направила освен да занимава хората със зад..ка си,с джуките си,с това какво е пила и яла,с кого се е чукала!! Отвратително и погнусяващо е! Стигааааа!

сменила е перуката

Много е смешна тази женичка. Опитва се да бъде нещо, но с тези къси краченца и носитена боя става за труженичка от околовръстното.

без коментар