Брадърите се отдадоха на щуро парти (снимки)

След големия финал на Big Brother: Most Wanted, в който победител стана Джино Бианкалана, участниците от къщата купонясваха в клуба на Константин.

Обратно в новината

Коментари - Брадърите се отдадоха на щуро парти (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако наистина има прераждане , Ви обещавам , че в следващият живот , ако пак съм мома , знам какво да правя ! Ще съм любимата Ви звезда, защото вече Ви знам мисленето и тая Деница ще е най-отзад на снимката , или в ъгпла на ''Plazza'' !!!

Искренно ''съжалявам '' , че от дете четях много , завърших 2 образования та си ОПРОПАСТИХ живота !!!! А то било толкова лесно !!!

На Зорница Линдарева ще и изям прасенцата!

Няма никакво значение , дали е спечелил Джино , Динко или който да било ! Самият факт , кои са Ви ''любимците '' в топ 3 , говори само по себе си , че 80-те % процента , са доста снизходителна оценка за манталитета на нацията !!!!Поемете си дъх ,хапнете , Напийте се хубаво, че скоро пак ще дойде новият сезон с ''ЛЮБИМЦИ'', и пак всичко отначало - И така докато Луна стане президент !!!!! Весели празници на всички !!!!

Ей тия дето ги показвате са свикнали на аванта да се ''веселят'' че не се бъркат в джоба ама нямат никакво възпитание и култура..Не отидоха да поздравят Джино ама се оакаха както винаги при авантата..Само пълен дебил може да пропознае в тези сурати ''любима звезда'' ама то и ако не е бил дебил нямаше да им пълни гушките с есемесите си

Най-голямата загуба на ефир в света!!! Никой не го изкаше това! Никой не го харесваше! Никой не го гледаше! Защо беше нужно. Толкова ли няма сиропиталища, домове за възрастни хора или благотворителни дружества, които да се нуждаят повече от парите, които Нова вложи в тая чалгаро-мутренско-престъпническа бомба?!

Живата реалност - Вечен купон на простотията !!!

Малиии, баси физиономиите! Криминален контингент, омешан с проститутки.

Само 80%, а ?

Ако тези са пример за подражание или випове значи Бог не е вече Българин ! РАЗНИ НАРКОМАНИ ,ИЗКУФЕЛИ БАБИЧКИ,МОМИЧЕТА С ЛЕКО ПОВЕДЕНИЕ,нямам нищо против момичетата но мястото им не там , разни неграмотни не изживяли детството си или мангали взели се твърде насериозно , това предаване е за жестока забрана , ЕГАТИ ЦИГАНИЗАЦИЯТА И ОПРОСТАЧВАНЕТО НА НАРОДА !

Тези са'' каймака'' обществото , защото такъв е манталитета на обществото и то позволява те да се изживяват като елит !!!! Никой не гледа тези с образованието и тези които четат книги , за повечето те са аутсайдери - Всеки гледа в циците на ку..те и пияндурските изпълнения на НЕграмотниците !!!Нали Вашите деца са им феновете - какво очакваш ????!!!! Вашите дъщери не са ли тези ,които утре ще са на първа линия в с разкопчани до коленете блузки и роклички в ''Plazza'' ?! Този живот е по-лесен , не се искат множо усилия ,а за акъл да не говорим, и затова подаръците Ви са силикони , екстеншъни и пластични операции !!!!! Това е реалността , колкото и минуси да ми сложите , защото истината няма да хареса на много хора !!!!

Не виждам Джино какво ще прави сред простаците алкохолици и бандити в чалга дискотеката на Константин. Интересното е че не Джино е безработния защото всички разбрахме че си кара камиона човека и помага де на кого може, а интересно с какваа работа и от къде има пари този съвременен Бай Ганьо мутрак Динко, то ясно че е обирал и малтретирал бежанците без да си е получил заслуженото наказание от правосъдието, но защо никой не пише за неговото безхарактерност, безморалност, диващина и простотия съчетани с егото да стане защо не и президент, да не говорим какъв лъжец е и тъй като той самия си каза че е тарикат и че в живота всеки се бори с каквито и да било средства да изплува съвсем е ясна картинката. Интересно защо е този пиар с него от снимките публикувани тук, ама на всяка снимка тъпотията от физиономията на селяка ни връхлита. Абсурдна държава с абсурдни предавания в които участват общо взето пълни боклуци и ги наричат "випове". Повръща ми се.

Вва Джино ти си ли А

Джино ли ти е ''СЛАБОСТ '' и модел за ''VIP'' - Браво на теб , имаш обещаващо бъдеще !!! Пожелавам ти ако имаш син да прилича на него , за да си спокоен !!! Ако пък имаш дъщеря , си избери някоя от снимката !!!

А не тая линдаревата дето се чудя за какво слага горна ''дреха'' като си е почти гола ли да ни е пример??Или оная светланата дето се чуди кой чичко паричко да хване защото иначе няма как да преживява???

Да се чете:Простаците от " Биг простак"се отдадоха на просташки купон.

кватимата на кота нула квагима

Удри кока до зори, И диско Плаза разцепи!!! Хвала, хвала на такъви потребители!

Най-голямото падение в културния живот на България е това предаване! Докога ще ни заливат с такава помия, пък и с избор на такава неграмотна "звезда" и мошенник Джино, за любима звезда на България... И г-н Кънчев, иначе интелигентен човек, докога ще е водещ на този бълвоч! Но за пари какво ли не се прави в тази държава... Възмутена съм!

На Зори нянките целите навънка , бре ! Чичо няма нищо против..

Докато дават деградацията, простотията, идиотщината и селяндурщината по прайм тайма на телевизията лекичко ни завишават водата, осигуровките и рекета за паркирането. Дадоха наградата на Джино безработния младеж, а Коцето си рекламира чалготеката. Все пак на 1 и 2 място станаха хората с елементарно възпитание, макар и неуки, единствено те не обиждаха, не се бутаха, не се правеха на луди, не се биеха и не правеха интриги. Има светлина в тунела, не всичко е загубено, но пътя ще е дълъг и труден. Трудно се живее когато простаците и лудите са сред нас.

Е,Коце,пак си набарал големи цици! Усладиха ти се моите ...

Не гледам предаването. Смятам, че в самата идея да гледам група дебили е заложена обида към зрителите - една тв смята, че си достатъчно тъп, за да ти предлага подобен род забавления. Обидно ми е обаче не толкова за това, а за факта, че Ники Кънчев, който имаше статут и излъчване не интелигентен човек, водеше предавания от рода на " Стани богат ", се првърна в част от евтиния долнопробен цирк и участва в него с такъв ентусиазъм, че не се съмнявам, че вече му харесва да е част от онези не 80, а 99% дебили в тази държава.

явно още не си разбрал, че кънчев е най-големият простак от всички, но също е и мошеник, който извлича полза от цялата тази простотия

Динко, селяндура, се отърка около известните, че те едва ли ще минат през моргата му. Линдарева показа виметата, щото няма с какво друго да се похвали. Светлана се напъна да се прави на помъдряла, напъна се и роди мишка. Коцето си рекламира бизнеса. Фънки влезе да си почине. Луна и Нордел напомниха за нуждата от своевременна медицинска помощ и да внимаваме, защото такива като тях са сред нас. Онзи шмульо брокерчето какво да го коментираме - влезе неизвестен и излезе безславно.

Спри се да коментираш с различни никове !

Джино доказа, че е чел Книгата на живота. По начина по който елегантно смаза Динко и го накара да мига на парцали и да се чуди какво му се случва си личи класата му. Това "КЛАСС", дето крякаше Захажаева, го притежаваше само Джино, което е учудващо и смущаващо. Останалите приличаха на жители на Сусорлево.

Захажаева, която живее около 50 години в България и не знае български, тръгнала да дава съвети на Джино, който говори перфектен български и перфектен английски! Алооо, къде се намира тази. Вместо да дава съвети, кой какво да чете, да вземе да се образова и да научи поне езика ни, че се излага страшно. Глупава жена. Иска й се да е нещо, което никога няма да бъде. Много неграмотна и с отвратително поведение и присъствие. Има някаква странна представа за вярност, като в затвора, странно.

Не знам Захажаева и Фънки, кои книги са чели, но аз не чух от тях нито един литературен израз, а изказът им е направо просташки, да не говорим за маниери, поведение и ерудиция, облекло, хигиенни навици, външен вид и приятно светско поведение, каквото се очаква от образовани хора . Двама търтеи захапали денонощно цигарите или пура и винаги с чашка в ръка, неизменно дърдорещи гадосии за други хира. И двамата приличат на квартални безделници и досадни дървени философи, пълни кухи лейки. Ето такива търтеи създаде комунизма и затова се радвам, че си отиде. В сравнение с тях Джино изглежда, все едно е изчел от кора до кора цялата световна класика. Зорница пак е с голото сака, тази жена е ексхибиционист. Динко е глупаво момче и затова всички го правеха на глупак, в реалния живот би ги пребил ако така се държат с него, но защото в къщата и не можеше да се бие, не знаеше какво друго да направи и как да отговори на обидите, затова другите го мачкаха. Не знам защо "ерудитите", даващи съвети не на място и без да им ги искат, не посъветваха него да се образова. Динко говори отвратително не само английски, но говори отвратително и майчиния си български език. Коцето е от хората, които са готини докато имат пари и употребяват, ако останат без това се превръщат в хленчещи, параноидни идиоти. Светлето - добре, че си е направила операции, била е грозна, бедна и глупава, сега поне е хубава и може да разчита на чужди пари още няколко години.

А какво стана с онази велика кубинска готвачка със синя кръв?!? Тя къде се загуби?

Много точен коментар. Браво!

Фънки, лоената топка. Хич не му е до купон, хаха.

кога ще го разкарате тоя малоумен водещ пендер кънчев?

Какво му е интересното в тия дискотеки? Пушат цигари, пият алкохоли, пръскат се с парфюми, и се мислят за важни. А единственото което правят е да си съсипват здравето.

Този парцал Динко от село Ямбол няма ли кой да му изтрие усмивката от лицето? Такъв заслужава само бой докато не му посинее лицето по същия начин, по който преби онова момиче.

Всичко е отишло в Биг Брадър за пари. Хич не си въобразявайте, че много им дреме за общественото мнение. И вас, ако поканят и ви предложат солидна пачка парички няма да откажете.

Коцето- ИМАШЕ ПОГЛЕД НА ПИКАЕЩА КРАВА КАТО СЪОБЩИХА ДЖИНО ЗА ПОБЕДИТЕЛ

Линда бих я повозил, но никога не бих се обвързал с такова нещо. Момчета не се заблуждавайте, такива ако ви открехнат лупайте и бегайте далеч и си търсете свестни жени. Не дай Боже да се влюбите в такова нещо...

Типичен сексистки, гнусен коментар направен от български "мъж"-боклук, който се смята за "свестен" заслужаващ свястна жена. Ако те чуя да коментираш по подобен начин, която и да било жена ще си направя много бързо заключението, че не струваш и колкото дъвката на подметката ми.

То такива като този ги зная. Хиляди съм ги имала. Комплексари които само искат да ме изчукат. И после - нищо не ми купуват.

На Коцето му завиждам! На здравия му черен дроб! Как издържа на такова количество алкохол!

Гледал съм само един клип в интернет дето Луна тръгна да се бие.

Сестринството на лисиците, с братството на вълците.

И когато са платили сметката за алкохол и наркотици, се оказва, че Константин прибира "още по-голямата награда"

Щото им ги е доставял. Публична тайна, но на кой му дреме.

Западната политика по затъпяване на колониалните държави доведе до феномена "брадъри". САЩ винаги са следвали принципа на източване на мозъците от подвластните им държави, а останалата част от народа бива лъгана с псевдо-денности като "брадъри". Ама същите тези "брадъри", ако отидат в САЩ, ще работят някъде като общаци. А при нас се издигат в звезди.

Тази паплач от болни, психично неуравновесени индивиди ни се представя от телевизия със съмнителна репутация за ВИП. Гали им егото, за да ги моделират в тази т.н. къща като пластелинени човечета. Изкарват им кирливите ризи, за да им се подиграват, а народа да "гледа сеир". И всичко това за няколко смс-а....

Парад на пошлостта и скудоумието, гнусно е да се гледа

Силикон,перфорирани "госпожици",глави изпразнени от съдъжание, в които вятъра се движи свободно.Трима охранени дебеловрати,алкохолизирани двуноги и една изкуфяла фльорца,мърсиха пространството в къщата цял месец.Този иначе печеливш за собствениците проект,показа най невежите и ниско грамотни индивиди в държавата.

Брей. Много детайлно си го гледал бе. Някво по-интелектуално занимание не можа ли да намериш?

ам оня зализания,куция с бастуня дей бил бре

Как е възможно да се предлага публично подобна свищина. Как такива бели свине са пред камера и се излъчват по ТВ канал! Недоумявам! Все еднио живея в страната на ужасите, където всичко хубаво се скрива, и всичко лошо се показва ... няма ли СЕм, няма ли морално, нравствено ограничение! Как е възможно обществото да се залива с таква вредна и безсмислена информация!

Докога с тоя боядисан пенсионер Ники Пънчев?Веднъж го видях на живо гледаше налудничево и страшно.Уплаших се.Явно по тв още се владее, но е втръснал до болка.

Не мислите ли колега че е възможно да е агент на ИДИЛ, и да цели да руши морала и нравите на немюсюлманите

Водката не прощава, брат. Еле па като я жулиш чиста

костадин не беше ли подсъдим за наркотици в заведението му?бяха ги намерили в специална стая за друсане?и този човек е вип,гледат го млади хора,вместо да е в затвора,или поне пробационен...а жените ,които го харесват ,че и деца му раждат,не ги съжалявам,съдбата си я заслужават.в този брадър нямаше нито един нормален човек,ама нито един!!

Тук явно има хора следили детайлно живота в къщата. Някой ще разкаже ли накратко в тоя бигбрадър кой кого найба?

Не се пишеше "наЕба", ако не бъркам нещо....

За "наЕба" цензурата може да те изтрие. А "найба" минава. Нещо като Ленин и Ленън при соца. Та? Сексуален ли беше филмът или социален?

Така ще е ...когато крематориумите не работят !

при тази власт, не се знае дали свестните няма да горят в ада, а лошите да са в рая ...

Развали семейството на Калканджиева, наред е това на Константин. Пък жена му как го търпи, не знам, нейна си работа, разбира се.

Абе тоя убавец Коцето защо има такъв умрел вид, дайте му 2 клечки да си държи клепачите отворени...верно прилича на Фред Флинстоун

След нещо твърдо на пубертетска възраст и вървейки по белия път на щастието две клечки няма да стигнат.

Знаете ли на какъв принцип се избират брадърите изобщо???

Е големи връзки изкара този Георги ....Пък даже и не е звезда

Циганинът се казва не Георги, а Гино Ташев, и е прочут с това, че се издържа не с каране на камион, а със завличане на наивници.