Вижте звездите с най-пищен бюст

Големите бюстове винаги са привличали публиката. Някои известни дами се радват на пищни естествени гърди, които ги правят по-атрактивни на сцената.

Обратно в новината

Коментари - Вижте звездите с най-пищен бюст | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако перифразираме една стара мъдрост (за орела и врабчето) - не е важно колко е голяма една цица, а дали е в ръцете ти!

А името на актрисата от основната снимка е ...... В захласа си сте забравили, че тя има име и не сте го споменали. Четем само за гърди и за Гришо. Това е все едно да пишете непрекъснато за пениси и отбора по художествена гимнастика.

Що за мода е тази - жените да приличат на крави... и поради това да провисват още след първото раждане! Според мен мъжете стават все по-некадърни и имат нужда от все по-"агресивни" стимули, за да изпълнят природните си функции...

Чичко Адолф е казал в концлагерите да го режат, да ги сушат и да правят кесийки за тютюн от тях, та да не отиват зян...

ИЗРОД!

Не позна! Доктор съм. Фамилията ми е Менгеле.

Абе говореше се нещо за сексуален тормоз. Какво стана с темата?

Както винаги - крадецът вика: "Дръжте крадеца!". Първо "Ела, вълчо, изяж ма!", а после "Само да не боли много!!!"!

Е то това не е ли абсолютният тормоз? Всеки ден по дира - цици-пици, а вкъщи - крокодил! Направо да се обеси човек - с постмортална еякулация...

Не е точно така, защото иначе запричличваме на онези, които искат жените да са като нинджи щото видите ли им възбуждали "низките им страсти".

Светът не е само черно-бял, глупако!

До Дира: Специално ме интересуват и тези с най-рошава катеричка!

Обичам големите гърди. Те внасят топлина и уют във връзките с жените. Големите гърди, обаче, съдават проблеми на техните притежателки: болят ги раменете от носене на големия товар, боли ги и кръста. По време на летните горещини гърдите се подсичат и изискват допълнителни грижи откъм лична хигиена. С процеса на остаряване тези проблеми се задълбочават, а гърдите провисват. Затова докато сте млади си направете селфита за да си спомните един ден колко хубави сте били.

А когато увиснат и заприличат на торби извадете снимките и си спомнете , че Харви Уейнстейн ви е тормозил сексуално с намеци. п/с Между хубавите цици видях и онази Хаек дето се сети да се побара.Циците си може да показва, а после да пищи. П/с Не е важно колко е голяма цицата, важно е да е красива, чиста стегната и с розово "бобче".

Хубави

циците колкото са по големи, са по ценни като ценности.

Експерт е казал: "Големите гърди разсейват добрия е....ч". Затова сега тези с големите бюстове се чудят защо не ги опрашват редовно.

а как друг селяндур не те е вече репликирал с тъпнята, че "голем майстор на голем тезгях работи".

Акцията за видиотяване и на без това затъпялото консумативно и прогресиращо оглупяващо общество продължава с пълна сила. Като не четат книги и не знаят на кой свят се намират, лумпените да гледат цици и да не мислят за хала си на обслужващ лукса и благосъстоянието на корпорациите и олигарсите прост материал. Пластмасата, ГМО.то, силиконът са издигнати в култ за радост на малоумната тълпа.

лумпенията за сега си е добре. ами след някоя и друга година , като станат от слугинаж на домашни любимци с гарантиран микнимален доход, тогава още по-големи върхове на глупостта ще достигнат!

Тази статия не отговаря на нашите ценности.

Аз съм за естественото. Кои са естествени? Така както са се родили? Защото аз искам да мачкам натурални цици, а не изкуствени твърди силиконови! пп. не бих си взел за приятелка жена със силикон по себе си без значение в цици или устни. Колкото и много да е красива.......

абе ти скоро роботи ще чукаш, за един силикон сега се оплакваш....

Забравихте -Kaley Cuoco

Тя има силикон, като Рита Ора.

Това на български като "Келявата Цица" ли се превежда?!

Ни една няма големи силиконови дисаги като нашите фолкаджийки!

Интересно колко от тия сиски са силиконови?

По-интересно е колко НЕ СА силиконови? 0?

сиските !

когато се пише за пищен бюст, да не споменеш саманта фокс и доли партън липса на компетентност по въпроса!

Dir-a най-сетне пусна тема за естети. :) Ан Хатауей е симпатяга, но никога не съм мислел че е за този списък. Е ли?

Теа при назе у жунглата съ силно невървежни. Трудно съ изранват щот мноо едът! А и тигъро ги лови лесно щот са тутави.

Как бюст? Това са деколтета. Може да са с подплънки. Или показвате снимки по цици, да се видят целите, или е некоректно.

Това не са красиви бюстове, а хипертрофия на млечната жлеза.

Този списък има големи пропуски. Забравиха за Доли Партън, Силвана Мангано, Джейн Мансфилд, Урсула Андерс и т.н. Разбира се и за Ритонката Катя (и тя е звезда) и за приятелката ми от архитектурата, мис ВИАС от 1963 г.! Весела Коледа!

Сега чакаме снимка на Гришо по пи*ка.

За да успее една жена, трябва всичко да покаже.

Дай ги, дай ги бебче ти насам !!! Ей, нито една няма да върна !!! Ох, на батко !!!

Излаганите на показ първични полови детайли , говорят за брутална простотия и вулгарен кич. Както за " дамите " , така и за публикуващите ... Коментарите обаче са на ниво , не спирам да се хиля :)))) Ведра вечер !

Гърдите спадат към вторичните полови белези, за другите неща си много прав :)

Супер е Гришовица!

мачкай, Гришо!

на сексуален тормоз първо демонстрират, после консумират и накрая жертва си избират.

Аз ако съм на мястото на майката на Гришо, веднага ще му кресна незабавно да я разкара тази. Какво демонстрира? Това са най-обикновени млечни жлези, които служат не за украса, а за хранене на дете. Това ли й е предимството пред другите жени, та се хвали публично с даровете на природата? Да роди и кърми дете, пък после да се покаже, ако има смелост.

На фона на такива статии със снимков мат'рял, медиите иначе много реват срещу представата на жените като сексуални обекти :)

Затова наш Гришо е доволен от бабето си. М"че той бозае от маКя си.

Салме, като си се снимала по цицерон , да не кажеш после , че е тормоз !

а млеконадойните крави какви цици имат... леле леле...

а ето и класацията на журито : 1.Кейти Пери 2. Лиз Хърли 3. Салма Хайек. На печелившите - честито! Ще ги осеменя безплатно!

Ох, на батьо биберонките!

Поне като правите класация включете поравно и европейки. Така излиза, че само американските крави имат бомби!

големите цици са радост на младини и ужас и мъка на старини.гравитацията като ги хване става трагедия.и при мъжете е така като сложат къси гащи през лятото.и там виси.това е живота.

Поне ще им опъват бръчките по лицето, а при нас мъжете само си виси, полза никаква :)

Моя не виси лятото, защото съм си го увил два пъти около кръста.

Страхотни коментари-П-ха-ха-забавлявам се,-Бай Иван е много прав

"МНОГО АРНО НЕ Е ЗА АРНО" /ШОПСКИ ЛАФ/

Жена без цици е като село без начално училище - просто няма откъде да започнеш :)))

Браво Петко! Така е! Но ако са пластмасови, както ни рекламират повечето днес? К'о пра'йм? Днес масово курволяка си слага силикон, джуките им като разбити! Не ща такива коркозъбели! По-добре циганка на магристралата, но естестваен - отколкото тия простакеши с пластама! Тя 40 кила, ама има цици като балони! ОТВАРТ!!!!!!!!!!!!

Може да е начинаеща плувкиня.

хахаххахахха

Да фърля ли едно зарче , а ? Ша фърля , ей го !

Отивам да са примоля на блоу или хенд джоб на една арна колежка...

Сами се предлагат като на търг за разплодни крави, а после се оплакват, че станали "обект на сексуален тормоз"! Всъщност те са субектите, подканящи и направо атакуващи обекти от другия пол.

Сега разбирам защо Григор с лекота държи 3 топки за тенис в едната си ръка.

Хубава работа. Скъпа поддръжка искат тези

Народа е казал" "Цица е това което можеш да го захапеш. Другото е виме." И те така ........................... !!!

ЦИЦИ ИМА НАВСЯКЪДЕ! ПИЦИ-САМО ПРИ НАС!

Някои от тия на снимките са такива грозни и отблъскващи, че огромните им цици са още един голям минус. Но и те са си намерили пътници! Така че, да са живи и здрави! А на някои циците нито са големи, нито това им пречи да са чаровни и привлекателни! Не става ясно обаче как са "вкарани" в подобна класация за големи цомби.