Жените предпочитат книгите и плетките пред секса

Голяма част от дамите предпочитат да четат книги или да плетат, отколкото да се отдават на интимни страсти.

Обратно в новината

Коментари - Жените предпочитат книгите и плетките пред секса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости са това. Не намирам по - приятно и разтоварващо удоволствие от секса. Аз пък все по- често чувам оплаквания от жени, че мъжете им са асексуални.От пилетата ще да е..

Колеги, намират се страстни жени, но тези прекрасни приказни същества са рядкост. Повечето жени в леглото са пълна скука.

Начо, каквото си избрал с това спиш. Напомпаните кухи лейки са си скучни във всяко едно отношение.

Да бе, да.......книги, плетки, гоблени, шопинг и т.н глупости. Няма нищо по-хубаво от релаксиращ с.. с любимия човек

ОК, вие си четете книжки, аз отивам да чукам жена ми. Пуснете си порно филм със субтитри - да си четете... Айде че ужасно ми се чете :)))

И аз вчера чуках жена ти. Не съм много доволен, защото трудно ми пусна отзад. Но накрая кандиса.

Сексът ми е примерно на 123 място, след пътуване, шопинг, плуване, сън, приятелки, чийз кейк, фейсбук, някои книги, защото и ма и доста скучни и все пак по малък процент от скучните в леглото мъже. Мъже повечето сте зле в леглото и се преструваме, че ни е кеф с вас. Толкова сте суетни, че с два три комплимента и малко пъшкане можем да ви въртим на пръста си както пожелаем.

Да разбирам, че си фригидна или дебела ? :D или и двете ?

За фригидна - разбирам, но защо трябва да е дебела или лелка?! Искате да кажете, че младите и слаби жени страшно много се интересуват от секса, така ли??? :)))))) Относно сексът - или си сексуален човек и се интересуваш от секс или не! Или си попаднал на интересен и сексуален партньор, с който секса е вълнуващ, или не!.... Не мога да разбера тази злоба, която жени изливат срещу мъже и обратното по форумите! Жени, ако не сте удовлетворени от секса с мъжете ви, вместо да ги лъжете, научете ги как да ви доставят удоволствие! Ако нямат желание да се учат, скъсайте, вместо така да се мъчите и преструвате! ;)

Съжалявам те лелче :( Явно не си случила на истинки мъж.

Абе Рони, абе Ванка, кво се правите, че не е права жената. От една страна секса е доста преувеличен, на всякъде ни засипват съсъ секс, секс, скес и ни манипулират, че ако не го правиш през половин час значи си някакъв загубеняк тотален. Иситината е, че е доста елементарно занимание и според мен трябва да се прави сам с човек с когото имаш някакви чувства, останалото е доста малоумно знаимание но за сметка на това прекалено ни манипулират с него. Иситина е и, че една жена може да върти и мачка един мъж както си пожелае. Пък ова с пъшкането си е ясно, само вие двамата не сте си дали сметка колко ви лъжат, ако има кой да ви лъже и не се самопровъзгласявате тука за биковете за разплод от балканско ниво

Аз сам се сетих че трябва да го правя през половин час - никои не ми го е внушавал...

Не допускаш ли, че ти си скучната и заради такива "секс икони" като теб не ни става. Просто приеми, че явно за повечето мъже не си привлекателна и не намират смисъл да се стараят за дърво.

Жените генетично не разбират от секс, но те не са виновни за това - тяхната функция я е определил Създателя - да раждат

Да, бе! А най-много обичат да четат докато ги еват.

Ами.... не не е така

Чудесно! Нека тогава хранят циганета, вместо собствени деца!

Страхотно! Да се размножаваме защото друга етническа група се размножава. Състезание по плодене. Супер! И един ден му кажи на детето ти... Сине, направих те защото циганите се множат като хлебарки, та ти си моят принос в борбата с циганската маала. Хубава причина за размножаване, събирам си ги в колекцията от години. Да има кой да ни плаща пенсиите. Защото дъртите искат внуче. Абе заради апартаменте на тате. Да има на кого да оставя имането. Най ми харесва онази чистата и незаинтересована причина... Да има кой да ме гледа на стари години и да ми сменя памперсите... Готино звучи, сякаш си си взел роб на изплащане, първо си го правиш, после го подхвърляш на баби и дядовци да ти го гледат а на края му казваш Еййййй, как тъ отгледах, сега ти си ми задължен и ще трябва да ме гледаш... Но и циганската причина е добра... прави чавета, прави

Ами щом смятате, че има толкова много глупави причини, то не се размножавайте - никой няма да ви попречи. Простият закон е, че по-масовото печели. И без това вече сте загубили. Нашата и тяхната група вече са определила вашето бъдеще. Да не мислете, че като сте по-малко и сте по-качествени или по-образовани, по-умни, по-добри.

Хммм.. То много добре звучи така написано и естествено, имаш право да се възмущаваш, НО, предвид, че никой не желае да ограничи раждането на повече ромчета, отколкото могат да бъдат отледани в мизерните условия, в които обикновено те живеят, ти какво предлагаш, не разбрах, за да не бъдем претопени от други раси(имам предвид великото преселение, което се случва през полселдинте години), които бълват по 5-6? Аз нямам много право да говоря, защото родих само едно дете и разчитам на "качеството", ако мога така да се изразя, но , въпреки това си давам сметка за заплахата, която ни грози, докато ти май въобще не си даваш такава! :/ Ти мислиш в друга посока и те занимава съвсем друга проблематика.. За съжаление, повечето хора са като теб и едва, когато ти наденат бурка на главата, ще разбереш някои хора защо сме се тревожили.. Ще е твърде късно , обаче!!!

Така е в Англия...

Сега не четат, а чатят. Поне тия под 35 г.

Глупости аз съм на 23 и чета книги.

Ще плета и ще чета като съм в пенисия сега само секс!

Мммм... може ли телефончето!

Ех, имах впредвид с моят си мъж.

Книгите не пречат на секса, моето момиче ;)))))))))))))) Трябва да пробваш!

И после шо народа изпедерастява. :-)

Аз също предпочитам книга пред това да доставям удоволствие на мъжа си. Натрапват ни, че трябва да харесваме секса за да сме в услуга на мъжете. Е, радвам се, че все повече жени си признават, че не им харесва.

Сексът трябва за доставя удоволствие и на двамата. Тогава се превръща в най-добрия релаксант.

Е да, ама го ползвате като инструмент за кариера и облаги.

На теб някой трябва да ти "натрапва" че секса е удоволствие ?!?!? То пък може и да не ставаш за секс, кой знае .... :)

Еми и аз така. Сексът е скучен. Предпочитам шоколад.

За "дамите" ясно, а за жените ?