Жената до Криско: Да, оженихме се!

Приятелката на рапъра Кристиян Талев – Цветелина Петрова, призна публично, че двамата са се оженили.

Обратно в новината

Коментари - Жената до Криско: Да, оженихме се! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е голяма помия се изсипва тука - за правописа....думи нямам.Криско е свободен човек и може да се ожени по какъвто си начин иска и за когото си иска. Злобата е основна "храна" на слабите, житейски несправилите се, вечно хленчещи хора. Кристиян Талев е пич, който сам е постигнал всичко в живота си/знам го и затова го твърдя!/.Успех му желая и здраве, деца и семейно щастие. И да не се дава на тълпата да го "ръфа" - щом е коментиран, значи дразни и е фактор! Весели празници на всички!

Ти си злобна и несправила се

Аз съм си много добре - мога да пиша на правилен български език с пунктуация и то с цели изречения. Иначе съм се справила доста добре в живота - майка съм на две момчета и едно момиче - все българи !Така, че да си жив и здрав или здрава да ме стигнеш и да се кефиш на живота !

Егати и майтапа, винаги съм си мислел,че Криско е омъжен за Сашо Романа

вгъза не хваща, само казвам, ако ще правят деца..

Ние пък мислехме досега, че сте се омъжили! Но защо е това "тайно", няма да се охарчите бог знае колко ако почерпите по една лимонова резенка......Аз предпочитам от оранжевите с дъх на портокал, мерси.

А той защо мълчи и не си носи халката? Крие ли нещо? Да застане като мъж до жена си, за да не се налага тя да обяснява.

Е па той е жената в къщи, за това си мълчи!

Криско е от левия бряг. Може би търси майка да го дари с дете,вече начини много. Но за никого не е тайна към кой бряг е Криско.

АЗ: Да, боли ме шнуру за смешника Криско и родата му! Дирчета, кинтите са важни, но пробирайте малко. Всеки мухъл "звезда" има ПР и иска да пишете за жалкия му живот. ПРОБИРАЙТЕ!

Отказвам да повярвам, че моят идол Дриско е надянал брачните окови. На кого ни оставяш?

Цвете,Цвете,аз когато и да поискам ще се излюпкам с Крис пак и пак.И нищо няма да разбереш

Когаааааа?

тази ли е кифлата дето му свирише на дудука, а той я снимаше? визирам за онзи стар клип, който тоя мйекащ талибан бе пуснал в нета.

Хубава пичка, Дриско не я заслужава

Ха-ха-ха. Хи.

Мене ми е през дедовия!

Прави ми впечатление,че се опитва да докара визията на ася капчикова (с тези плитки, и лошо изрусена коса) - точно танцьорка на вид.

Стандартна къ ха физиономия на къ ха лай ка

би трябвало да си се омъжила,но пък знае ли се кой е мъжът...след ,като ти обявяваш сватбата ви?Дано достатъчно мъжкарана и да народиш деца,че то аман от принцеси!

Не ни интересуват милиардери като принца на Британия или президента Плевнелиев и коврата му, Криско, Гущеров, Пеевски, Кралев и тнт и техните платени жени .Нормалните безработни или работещи, със смешните 500 левови заплати просещи студенти/мъже на 30 40 една жена цял живот не си намират.Но за тях не се пише,защото не ви плащат.За сметка на това за боклука в дискотеките т само пишете.

Пич, съгласен съм с повечето написано, но под хиляда кинта заплати рядко има.

аз съм от Бургас,тук живея и работя,едновременно съм продавач -консултант и шивачка,заплатата ми е 450,не питай как я вземам.Повечето работещи хора тук са така,работа съответно няма,това,което си чувал за най-добрият град за живеене е пълна глупост.Ако не е морето-Бургас е най-умрелият град,няма нищо общо с града от преди 20 години,цените са високи,младите хора избягаха а кметът прави простотии

Дано си прав и да намираме всички добри заплати

Вие къде живеете и какво работите, В какви среди се движите, че да твърдите че под 1000 лв заплати няма. За новата година ви пожелавам да си сверите часовника. И да излезете от Бизнес центъра може би ...

koq jena shteoburne vnimanie na muj s 500 lv hahaah

Ми намери си мъж милиардер щом ти е смешно.

привет вашето изказване не е комунистическа пропаганда - ТО Е СТРАШНАТА ИСТИНА. унищожението на държавата БЪЛГАРИЯ минава през вулгарно социално разделение- едни млади хора карат скъпи коли и общуват с красиви момичета, а други-тези с 500лв-блуждаят сами и очакват чудо. Пропагандата създава илюзията, че те са с 500лв., защото не са инициативни. Подходящите за тях момичета стоят и чакат богаташа на бял кон и чакайки - остаряват

Срамное висшисти с 500 лева и разни цигани или шопари, мутри милионери певци, чалгари и тнт

Сега Криско може най-после да си сложи халката, след като жена му си призна.

Време е за реалния живор.... край с КРИСКО...

Тоя се прави на големо Защо да крият . че са се оженили? Да не би Криско да залага на кратък брак? Докато се чуе - и я изфъчкал.

Дриско е еднодневка.

А мъжа на Криско знае ли?

Криско, ти си тотално недоразумение. Пееш за "женки" и много приятелки и т.н., а се ожени. Делата ти сами говорят колко струваш.

Много се радвам за тях.Да са живи и здрави и да си народят българчета.Деца се гледат по-лесно докато си млад, а и любов и деца...няма по-хубаво нещо на света.

Никога не вярвам на хора, на които мога да погледна в ноздрите без да клякам.. на плешивци също нямам доверие.

Защо де - на тези с откритите ноздри, защо не им вярваш? :)

И аз не вервам на пациенти с малки пешки :)

Смее ли да не му вземе фамилията! Ако беше повдигнала въпросът за фамилия "Талева - Петрова", щеше да търка някоя WC в провинцията.

"Ти си порядъчно примитивен"

Tи не си порядъчно тъпа

сега ще го ядеш големия

Оооо, бошкееее....само дришко не се беше изачкал още в дира неска.....