Деми Мур има 30-години по-младо гадже музикант

Популярната холивудска актриса, 55-годишната Деми Мур поддържа връзка с музикант с 30 години по-млад от нея, съобщава Контактмюзик.

Обратно в новината

Коментари - Деми Мур има 30-години по-младо гадже музикант | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От сигурно 10-ина години насам забелазвам как младите са започнали да завиждат на по-възрастните, дори и когато по-възрастните не са богати и известни! Правете сметка какво става с тези, които са известни, богати , талантливи :О Злобата се излива на талази направо! Много, много интересно явление! Сигурно е, защото млад не винаги означава красив, а още повече млад не винаги означава умен, начетен, интересен и т.н. Слава богу, има изключения, но масата е злобна и комплексирана и то млади хора! :О Би трябвало да имат самочувствие, но...факт е, че нямат и ги избива на злоба и то по отнош.на хора, които дори не познават, освен от екрана! :О

Luna0102

Даа, козметичната индустрия е на път да фалира, всеки който няма бръчки си ги рисува.

Ти пък защо се обаждаш, нали си стара. Аха, завиждаш, че други на твоите години не са стари :)

Конкретно тук тези, които завиждат на възрастните жени са.... възрастни..мъже :) Младите хора са много по-толерантни и нямат забележки.

важното е да не пречат на другите!

Аштан Къчар беше около 17 години по-млад от нея,тоя е 31/32 години.Следващия ще е роден 2020 а тя ще е на 75 80.Разбирам за 2/3 пъти да я прасне ако не е праскал жена.Ама да афишира връзка с нея или да се жени за нея като онзи на Ала Пугарочва или Макрон френския е гадно.Деми Мур по-добре да си намери някой 60 годишен пенсионер нормален.Неизвестен.

Всеки има право на лош вкус, Джонас явно не може да си намери 20-25 годишни приятелки, тръгнал бабoeб да става на млади години - да му се смеят приятелите..

От разш.вени и кървящи хемороиди страдат и млади хора, така че избери друго, с което да се заяждаш :))))))))))) Ти май от злоба ще се сбръчкаш преждевременно :)))

Нещо повече - в днешни дни предимно млади хора страдат от хемороиди. Има си причини за това. Неправилно хранене, с много фаст фуд, много полуфабрикати и малко плодове и зеленчуци, малко вода. Д-р Атанас Желязков: Вече имаме и 10-годишни деца с хемороиди. Преди години средната възраст на пациентите, посещаващи клиниката, беше около 50-60 години. Напоследък пациентите са на възраст 20-30, а нерядко родителите водят и деца под 10-годишна възраст.

Разбираш ли, парадоксалното е, че злобарите тук са възрастни мъже. Но не могат да простят, че докато тяхното пиш.ле прогресивно омеква, наборките им са все още във вихъра си. И още по-ужасно: младите мъже се възползват от това. Защото нямали вкус, хаха :))

На Деми Мур и трябва голям български и твърд ...

Всеки има право да бъде щастлив. И да го прави, по начин който му харесва. Годините са само цифра. Погрижете се за вашето щастие и след това оплювайте другите.

Абе вие от ДИР-а нямате ли някакви по-стойностни новини за успели млади българи в различни области, че ни представяте само някакви жълти новини за Дърти Пергиши, които не са и чували за България...коригирайте се моля...

Хайде сега да пресметнеш колко известни хора има в групата 20-40 и колко в групата 40-100. Светът се променя, все повече и предимно ще четеш за "дърти пергиши". За по-млади ще четеш предимно по повод когато се хванат с дърт пергиш. А ти па си много млад! :) Махнете пергишите, казал дъртия пергиш.

От сигурно 10-ина години насам забелазвам как младите са започнали да завиждат на по-възрастните, дори и когато по-възрастните не са богати и известни! Правете сметка какво става с тези, които са известни, богати , талантливи :О Злобата се излива на талази направо! Много, много интересно явление! Сигурно е, защото млад не винаги означава красив, а още повече млад не винаги означава умен, начетен, интересен и т.н. Слава богу, има изключения, но масата е злобна и комплексирана и то млади хора! :О Би трябвало да имат самочувствие, но...факт е, че нямат и ги избива на злоба и то по отнош.на хора, които дори не познават, освен от екрана! :О

...всички жени са курви с изключение на майка ми, но не забравяйте, че и тя е жена!!!

Нека позная - ти си жена!

Неееее :))))))) Той/тя принадлежи към пола "к*рва" ;)))))) И...,от далеч личи, обича да говори за себе си! :D :D :D

Хайде стига сте плямпали. Влезте в YouTube и напишете : demi moore interview Просто уникална сладурана, можете ли да си я представите с някой дъртак? Момчетата, които се въртят около нея са толкова много, че тя само си избира. А пък Ник Джонас от 10 години е сред най-известните звезди, Деми е залязла - не е като момчето да се увърта заради слава или пари. Вижте я и ще разберете за какво става дума. Ако тя беше някой изрод като Силвио Берлускони, че да се чудите какво правят за пари младите със старо чучело...

Ако я видиш без грим сигурно ще избягаш по-бързо от Юсеин Болт...стига глупости, моля...

Хайде-хайде. Никога не е била кой знае колко гримирана. Вижда се изцяло нейната външност, поведение и чар. Това за грима важи за блондинките предимно - те с грим се променят изцяло.

И ти понеже я видя, и понеже ти обърна внимание хахахахаххаха, та тръгна да спринтираш хахахха.. Едва ли би ти обърнала внимание Деми! То това е проблема ти май!

Milf Hunter

А дали му пуска отзад?

На дъртата вълчица агнешко й се прияло ..... ауууууууу Вълчо, ела ме изяжжжжж

И като гледам, агнешкото само й се предлага, така че хахах можеш ли по-тихо да завиждаш, моля!

Ще хленца след някой друг месец, че младокът я е зарязал. Колкото и добре да изглежда, годинките не може да ги промени

Що пък да хленца? На нейната възраст по-добре с младок за 3 дни, и после с друг младок, отколкото със старчок до гроб.

е, и кво от това?! може и поддържа

Luna0102

На тая кукундрела няма да и дойде акъла в главата.

Той е на 26

значи журналиста ни манипулира,че е на 25!

Ник Джонас е най-хубавият и най-младият от тримата братя. Навремето ме беше срам, че ми харесва поради това, че съм с 20 г. по-стара от него. А Деми изчака той да порасне, да възмъжее и през това време тя ни най-малко не остаря.

Тъпанари на 56 е тая и на всеки 20 и няколко годишен му се иска кака и като цяло каквато и да е жена ама са малко тия където им връзва

Кака да, но не и баба...не бъркайте понятията моля...

Кака баба все едно и също когато са замесени пари, виж оная Ала Пугачова оная е на 70 години и се оженила за пореден път, за някъв на 41/42 годишен.

Той и оня тенисистчето жиголското хасковско се с майките си .Шарапова Шерцингер.Десислава е 17 18 години по-стара от гаджето си Пугачова е 30 години по-стара.Хю Хефнар беше 61 години по стар от жена си. Дженифър Лопес беше 20 години по-стара от гаджето си Мадона е 30-33 години по-стара от гаджетата си.

Евала, како!

Ша лапа кур.....абийки :)

Лапането на кур едно време си беше тясна специализация, като машинописките. Вече няма машинописки - всички чукат... по клавиатурата, както и всички лапат - от любопитство, за престиж, за спорт, за кеф, от скука и т. н.

Като гледам половината коментари изтрити, загубих желание да пиша. Шото шях да кажа, че Деми бих я скъсал откъдето и да каже!

Аз съм първи(от зад)

ми то и аз нямам работа ....

аз ще съм зад тебе

Ще й направиш (т.е. де, ще я впечатлиш)?! чадо балканско... Тя може и да ти благодари, и подарък да ти направи, а вътрешно ще ти се смее, а ти ще се мислиш за голяма работа! Бедни ми наивни мъже.

След 3 месеца пак ще е в депресия

Не е била в депресия, а в кратко униние :) Твърде бързо се съвзема и продължава напред. Гледах наскоро едно интервю с нея - просто прелива от оптимизъм и енергия. Омагьоса ме, уникална е. Мойто и твойто остаряване може да наближават, а нейното - не.

Браво! Значи добре свири на духов инструмент, а вероятно пуска гости и през задния двор. Лошо нема! Кой как може, да се оправя!

Питам, ма си дърт, защо бе, всички млади мъже се юрнаха по дърти. И все отзад искат.

А бе,...тия от кой пол се водят...?!

а той бабоеб!Детето им ще бъде 4 ти пол не доклатен бабоеб :д

Браво на Жената, така се живее, а ние обикаляме витошката пенсионерска пътека и пием в Железница боза с бабите туристки ???

Извратена работа - 25 годишен, нисък, трътлест и пришкав пишлегар, кой знае колко сладко яде!

Много безвкусна шега. Ник Джонас не яде сладко, защото има вроден диабет тип 1. Учудена съм, че не знаеш.

Ник Джонас е диагностициран с диабет от тип 1 още като тийнейджър. Бях на 13 г и бях на турне с братята ми, когато отслабнах с 15 килограма за две седмици. Освен това през цялото време бях жаден. Станах по-нервен, което не беше типично за мен. Родителите ми ме заведоха на лекар, като изследваният, които той ми направи, показаха, че кръвната ми захар е много висока. Бързо ме закараха в болница, където и ме диагностицираха с диабет тип 1, споделя певецът.

А ти да не мислиш, че бабите туристки маат гащи за едната боза? И те се надяват да се надянат на някой чеп, ама с тези 71-годишни туристи така ще си останат само с бозата.

От текста се налага внушението, че Деми е наясно с т.нар. сношения и едва ли е девствена.

Ако някой не знае какво е "чаламба", да се поинтересува от средновековните турски традиции :)

Никой нито знае, нито се интересува, видя ли. Мисля, че е някакъв мазен дресинг за анус и кожена бъркалка.

А защо Харви Уейнстейн е подведен по отговорност.................?

Бягайте крачета, при младите момчета, те с любов даряват. Браво Деми, слушала си моята песничка ;)

И тоя като Къчър някак недомислен ми изглежда! Но за госпожата е важно да е млад! Да видим кое ниско чело момченце ще е следващото "завоевание"?

не е мноо мурр

И аз бих й го сложил на лелята отзад!

Деми е красива жена, но всички тези младоци я използват за трамплин. Дано не влага чувства, а само да се забавлява.

Едва ли влага чувства, но със сигурност чувства влага :)

Това беше добро!

Ник е достатъчно известен. Братята Джонас от 10 години са на върха на славата.

Ох, АЩън! :)

И аз нямам нищо против мастурбацията, мойто момче....

Ами давай смело тогава, чичка :)

Нормално е леля Деми да си пада по музикант. Ние музикантите можем да правим абсолютно всичко по-добре от обикновените мъже. Чувал съм това от 70 жени до момента и бройката продължава да расте ;-)

Да не би между концерт и концерт да лепиш плочки.

Извратено!

Kalin

Тая не се научи че това не става после да не рони пак крокодилски сълзи и да страда от депресия както след ония Къчър

е тва е да трескаш баба си с кеф