Меган закри профилите си в социалните мрежи

Вчера Принц Хари и Меган Маркъл станаха част от радио програма в лондонския квартал Брикстън и предизвикаха фурор.

Обратно в новината

Коментари - Меган закри профилите си в социалните мрежи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всичко е толкова лицемерно, брикстън е доста "специфичен" квартал, фрашкан с чернилки от всякакви нюанси. но тея двамата безделника извършили благотворително посещение на местното младежко радио-няма що, много са помогнали на местните циганета. впрочем, циганетата се радваха, че една от тях е завъртяла главата на глуповатия рижав безделник, може пък това да е било благотворителното.

Подобаващи новини от европейски Пакистан. Скоро от кралското семейство ще я помолят да се забули.

Намерете Prince Harrys Fiance Meghan Markle / Craig Ferguson и го изпратете на Николета да се учи на урвалък.

Англичаните са водили стотици войни с Германия, Франция и Испания за малко парче Земя.. А сега Грозните и гнусни арабско- негърски Крокодили, Змии и маимни ги нападат да завземат Великобритания. и Вместо оръжие ползват думата-"" бежанци".. Тая Мегън е Арабско- негърски Шпионин.

Всичко това става с разрешението на съответните власти. На теб като ти дават по-добър живот, ядене, пиене и пари за харчене без да бачкаш, ще ги откажеш ли ?

едно интервю отпреди 2-3 години... Нашата Урволета само може да се учи от .урвенско поведение от Мегън. Явно Хари е зашеметен от другите и таланти, които са невидими за нас от иначе обикновената Мегън.

Проблеми с местната пакистанска младеж :(

не ми изглеждат влюбени... не че много разбирам...

Бе тоя Хари как можа да се набута с тази...

Ами също както и Гришата с онази...

Да можеш да имаш всичко за което си помислиш и да вземеш това нещо е ...,нямам думи в речника си.

В това се изразяват ангажиментите им-ходят тук-там, правят благотворителни каузи, а редовите англичани бачкат. Меган не случайно забърса Хари, защото не и се играе вече в треторазрядни филми.

Ами по-добре да спи с принц, отколкото да я натискат стари и дебели продуценти, като тоя Харви .... Все с краката нагоре ще си изкара препитанието, по-дабре с млад принц, нали?

Умно момиче, да забърше принц.

Момиче може да е внучката й.