Хали Бери показа всичко и нищо на червения килим

51-годишната носителка на "Оскар" се появи в тоалет, който едва прикриваше интимните ѝ части.

Обратно в новината

Коментари - Хали Бери показа всичко и нищо на червения килим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След такива изпълнения е редно холивудските мъже да си направят едно движение против сексуалното насилие от страна на жените! Че какво, нали има равноправие? Или то е еднопосочно?

Холивуд запада като индустрия заедно със звездите си! Филмите вече са им много слаби и ги правят като сериали с продължения 5,6,7...10; актьорите и актрисите вече се чудят как да задържат внимание и ходят голи и изчекнати... тотална деградация! Май интереса ще се върне към Европейското кино.

възраст не прощава явно...Да се явиш в такъв тоалет е очевиден комплекс

Далида, Тина Търнър, Катрин Деньов ще останат завинаги достойни жени и недостигнати таланти. А тези чалгаджийки на снимката ще ги забравят в момента в който спрат да си показват бръснатите писуари.

Умират да ходят без гащи.

а може да обвинява,че я тормозели сексуално..тя си го иска бе

лъсната маймунка....къде е банана ?

В задния ти джоб.

Показала прасковата, ма то било нектарина!

"Хали Бери показа всичко и нищо на червения килим", звучи също като другото заглавие на авторката - "Бялото новото черно на звездите"... Да не би в рубриката "Лайф" да има надпревара за ексцентрични безсмислици ?

Алелеее Батееееее, тая ако ми падне, че и откина сичката рокля и ша я вържа с нея в сайваната. И като извада Кънчо едноокия, ша иска българско гражданство :)

За истинските мъже това си е форма на психически ТОРМОЗ! Уж всичко показа, обаче нищо не видяхме. Да не говорим, че ми се прииска не само да видя, а и да пипна. Това е проява на жестокост - все едно да покажеш на гладно африканско дете храна и да не му я дадеш. Къде да се жалвам, че ме тормозят психически?! :)))))

И тая прокарва мохамедаската линия- бръсната Е. Нали ?

Че ти искаш козиняци ли ве?!?!?!

И после ще обвинява мъжете, че я оглеждат сексуално.

" Национална асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите " Наистина имат нужда от напредък цветнокожите. - така като я гледам колко е гола. май още са си останали както са ходели голи в Африка, преди да ги транспортират в Америка.

Тая ся от metoo ли е или от другите?

Хайде стига с тая тетка.....

Хайде дядовците, които още се мислят за младежи да си бият една и да спрат да коментират с лошо жената. Много е красива. Злобари стееее

Тогава японските дънки още не бяха измислени.

Изглежда това е дрес-кода на събитието. И другите са облечени така.

Тръпна в очакване и тя да съобщи девическо-артистичния си насилник! Или съм пропуснал да прочета нещо по въпроса?

Все по-разголени и предизвикателни та чак вулгарни .

Показала всичко, а то се оказало нищо. Правилно ли съм разбрал!?

Ето този опит за задържане на вниманието на хората ме отвращава! Остарявай като Катедрала, не се излагай! Такъв тоалет не би ми харесал и на младо момиче, та камо ли на 51-а годишна жена, въпреки че не изглежда на толкова. Та като иска да обръщат внимание, да си беше останала само по дантелата и още една черна дантела да беше метнала на гърдите и толкова!

Има си милиони тетката, няма проблеми от битов характер и какво да прави освен да се чекне.

Някога е ходила в приюти за бездомни. Просто е имала късмет. Като е приказката, роди ме майко с късмет, пък ме хвърли на смет. Но и те богатите си заминават, особено от шоубизнеса, къде от наркотици, самоубийства и така нататък.

Минеш ли петдесетака, моме, и пещерата "Леденика" да си облещиш в едър план на камерите, пак ще се задържиш максимум ден в новините. Брой се вече за труп.

Дядоо, влакът няма купета само първа класа.

Абе ако не ти кажат, че е на 50, няма и да се сетиш. Дори не личи да има пластични операции. Възхищавам се на такива жени. Важното е как изглеждаш и как се чувстваш, а не на колко си. Макар да мразя тази изтъркана реплика "гроздето е кисело", май в случая ти приляга.

То от тая мантра "Важно е не на колко си, а на колко се чувстваш" не един и двама станаха за посмешище. В остаряването няма нищо срамно или страшно. Срамът идва когато 50 годишни жени се държат като тийнейджърки.

Дядото

Да, бе, няма да разбереш. На живо, 99% от жените изглеждат точно на толкова, на колкото са, независимо от козметики и маскировка. Има около 1% жени, които дълго време изглеждат младолики, поне с 10-15 години по-млади от възрастта си, при това без да полагат усилия - природа. Те също обаче, психически си отговарят на възрастта и макар да изглеждат примерно на 35, все пак се усеща, че са на 50. Глупостите от сорта "Важно е на колко се чувстваш" са само за млади дебили. Тези, които "се чувстват млади", обикновено най-силно усещат старостта и затова драпат със зъби и нокти да задържат младостта. На нормалните не им пука, защото възрастта си е възраст и можеш само да я приемеш, не да се бориш с нея.

Какво падение! И за Холи Бери и за Холивуд като цяло!

На стари години ще се изложим заради такива като тази боровинка узряла. Добре, че се е снимала с разни зверове, че да подействат възпиращо!

Мисля, че вече е време мъжете да скочат с протеста, че се опитват да ги изнасилват! Това тоалетче в никакъв случай не крещи: "Ела и ме....!"

Не, не крещи "Ела и ме...". Крещи "Ела да те!"

Обещах да не коментитам подобни жени.

От статията разбрах само, че ханшът на Холи е отпред : "че дори ханшът ѝ се оказа открит отпред " ?!?!

Освен това си е с гащи момичето, какви интимни зони се въртят в главата на редактора...

Ами редакторката има нужда от освежаване на познанията си по анатомия на човешкото тяло. Не за първи път си служи с абсурдни определения. Да не говорим за термина "дълга до земи", който се опитва да наложи в коментариите си за мода.

На коя снимка се виждат гащичките на момата? Живо ме интересуват. :)