Нотка расизъм около българската снаха на Джордан

Редица американски медии и блогове коментираха годежа на българката Радина Анева и сина на легендарния баскетболист Майкъл Джордан.

Обратно в новината

Коментари - Нотка расизъм около българската снаха на Джордан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бивша и сегашна известна циганка -проститутка--виж сами мургавата рака с прастена на снимката--чакаме резултат межд цигане и негар--иначе тоя е измамен от цигането ако е искал бела жена

XXL дамата обича да лапа черни банани хаха

По американските сайтове имало нотка расизъм по тоя повод... А в dir.bg както и предполагах са се изляли и се изливат кофи с расизъм...

Самата дума расизъм е вкарана в еврейските зиониЗки медии нарочно, за да раздели хората на раси. Никой не е говорел за раси и расизъм преди вв2, когато точно еврейските медии са раздухали идеята и да прокарали расизма като офецялна политика. И после са трапосале идеята на Хитлер, но всъщност идеята е на Зионизма. Хитлер е поръчал медицински опити следвайки научни теории, и евреите веднага са го трапосали да е расист. А Хитлер е знаел, че белата раса има рецесивни гени, и е искал да спаси белите от претопяване, което още тогава е било регистрирано научно. Та, расизма и манипулациите с расизъм са точно зиониЗката пропаганда. Никой друк не говори за расизам, саму ЗиониЗтите, защото тека се вменява вина на белата раса и чрез обвинения, бива принуждавана на се чифтосва с черни и да бъде генетично заличена. Колкото повеке ви карът да се чувствате виновни, че сте бели, толкова повеке расизъм се прилага срещу вас. Риверс расизм се нариче, да тормозиш некой на база белата му кожа. Фклучително да го убеждаваш да се чифтосва с черни. Което Хитлер е знаел, и е изследвал с научни методи, достъпни по онова време. Търсел е начин да даде решение, как белата раса да бъде запазена, предвид вече известното генетично претопяване.

чв америка ако споменеш думата негар на общ.места те чака пандела черните си помагат и с изклучителен расизам мачкат белите но ако споделиш тва с някои бял може да те предаде или се обр сречу теб навлизане в обчтество на черен расизам-фашизам в света

Към 2 100 година, след още между 80 и 100 години, хората от бялата раса, ще бъдат най -ценната находка, защото ще бъдат рядко срещани....на белите ще се гледа, като на ЯВЛЕНИЕ. Не сме първата раса която е изчезвала, преди десетки хиляди години са изчезвали много раси....

Нема да се гледа тека, ако правехте деца с бели жени. У вас е и леба, и маслото, но с друго ви промиват празните кратуни.

Като гледам, тук на всички ни се струва ненормално тази гадост. Обаче в западните страни, им е обяснено, още от детската градина, че трябва да се създаде нов вид раса......и тази трансормация на образованието на черната и бялата раса е наложителна....Там ги облъчват от 60 години, ошще от времето на Ротшилд, ние избегнахме тази гавра, защото имаше държава, която си работеше за Българския интерес.....за 15 години обаче и ние отиваме към заличаване на етноса си. Макар,че ЗЛАТОТЪРСАЧКИТЕ, нищо не ги спира....парите блазнят. Няма да забравя, как властите в франция от времето на ЖАК ШИРАК, са задължавали някоии ори да посъщесрвяват такива бракове. НИКОЙ В АМЕРИКА, ИЛИ ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ НЕ ГЛЕДА НЕГАТИВНО НА ТОВА...за тях това е съдба и трансформация, кяото им е втълпено, като необратима.

Питай мъ какво ми се случва?

План калерги, и на вас ви се прилага, не се правете на ощипани.

КЪДЕ ВИДЯХТЕ'СНЕЖНО БЯЛА КОЖА?'мУРГАВА,НИСКА И ДОСТА ТРЪТЛЕСТА-ЖЕНА С КОМПЛЕКСИ,КОЯТО СИ Е ВЗЕЛА БОГАТ ЧЕРЕН.ТАКИВА СА УДОБНИ ЗА ПЛАНА НА РОТШИЛД,КОИТО КАТО САМИТЕ ТЕ НЯМАТ БЕЛИ ГЕНИ ПРОМИВАТ МОЗЪКА НА ТАКИВА КОМПЛЕКСАРКИ ДА СЕ СМЕСВАТ,ЗА ДА ИЗЧЕЗНЕ БЯЛАТА РАСА.ТЯ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЕ Е ОТ НАЙ-БЕЛИТЕ И СИ ИМА МУРГАВА ЗАКВАСКА-НЕ Е ОТ НАЙ-КЛАСНИТЕ БЕЛИ ХОРА.

Чак пък "снежно бяла кожа" не може да се каже за Радина. Може би в сравнение с тази на бъдещия ѝ съпруг да изглежда така, но обективно погледнато сие мургавелка. Лошо няма. Те по-грозничките повече се стараят...

Още от първите ми пътувания на запад забелязах тази тенденция да има опвече бели жени с черни мъже, отколкото обратното. След това разбрах каква е причината. Бял мъж с черна жена на публично място говори зле за мъжа. Дори ако на нас от Изт Европа черните жена да са нми интересни за кекс, то за западните мъже си е малко унизително. Черните мъже, които търсят статус, искат да се покажат с бяла жена. И търсят много усилено. Но са и хитри. Не се целят по най-хубавите по белите стандарти, ами по закръглените и по-невзрачните, като тази девойка... и ги ухажват яко, така както никога не биха направили за черна жена. И тези девойки къде са били подигравани преди изведнъж се намират с мъже, които боготворят техните "извивки". Колко му трябва на човек? Никога няма да видите черен мъж с висока слаба бяла жена, е освен ако не е луд на тема статус, отмъщение на белия мъж и т.н. Затова черните жени изпитват истинска омраза към тези бели булки. На тази ще й стъжнят живота.

А, бе може и за едно нещо да си прав, ама не е така всичко, както си написал. ВСЕ ПАК има все още останали жени и мъже с акъла си.

Аз не казвам, че всички са така, а просто моето разбиране на феномена, защо има чувствително повече смесени двойки от този тип и в Европа и в Америка. Няма да забравя преди 10г влизам в един ресторант на Шанз Елизе и беше просто фрапиращо, всички маси около7-10 макс бяха заети от като че ли клонинги на тия двамата. Черен мъж и дебеличка бяла жена - руса, черна няма значение, да е бяла.

Може ида има хора останали с акъла си, но не са много. Има случаи ,в които ако бела жена откаже връзка с черен, то бива обвинена в расизъм и открито наказвана, примерно със съдебни присъди (зависи как е станало), но се прилагат наказания, или властта я нарочва и става страшно. Същото е и за бел мъЖ, ако бива атакуван и ухажван от черна жена. Там пък съм чувала и виждала такива страхотии че ви е бледа фантазията какво е да си бел мъЖ в страна на риверс расизъм. Познавам южноафриканец (това е подвеждащо, човека си е британец, с британско етническо потекло, но е успел да се върне в Британия от Южна Африка, същата тая Южна Африка на мандела) и то като е декларирал и извел приятелката си, която е черна, за да го пуснат изобщо да се върне в Британия. И си се подписва секи месец, че още е с нея .....защото иначе ше го върнът в Южна Африка, а там неграта ше му сцепът гъза от изнасилвания. Белите хора в Африка са открито избивани, изнасилвани и подритвани по начин, който вие не можете дори да си представите. И това се извършва открито, и съвсем иткрито се извършва пропаганда, че това е отмъшение за векове робство, когат овсъщност евреите и арабелите са продавал инеграта в робство, а не белите хора, и че точно белите хора са освободили неграта, но неграта слушат пропагандата. Открито се проповедва омраза към белите хора. Ак осе обадиш да защитиш бел човек открито булиед и под тормоз, и на тебе се нахвърлет и тебе почват да тормозът. И това под погледа на полицията, кояот има инструкции да толерира черните, мусулманите и жълтите. Аз имах случай който продължи почти 2 години, на харасмент от китайка мелез с бял баща. Тя открито ме унижаваше ,че съм източевропейка, а тя била бяла (но си имаше дръпнатите очи и прочие). В момента, белата раса е най-преследвана, иснаилвана и тормозена, в целия свет.

файсбука почна да ми предлага черни жени от африка, като видя че българките ги трия, ама че пропаганда, искат всички да се смесват по цял свят за да има едно превителство и един език. вие да не си мислите че българите са много чисти, само който не е минал по нашите земи, той не е оставил гените си. отворете картата на разпространение. дори английската кралица се оказа половин индийка, забърсана от колониите, това обяснява защо пълнят лондон с пакистанци и всякакви.

Не си много прав, не е виновен Фейсбук, а мозъчния и интелектуалния капацитет на хората. Днк тестовете доказват огромна разлика между нас и Турците, така че се успокой....дори разликата е видна. Да не мислиш, че по онова време е нямало места в България, дето турски крак е можел даа стъпне необезпокоявано.... Това в наши дни(визирам статията сега) си е чиста проба на една дама(ЗЛАТОТЪРСАЧКА) ЗА НЯКОЛКО МИЛИОНА, ЩЕ ПОБЕРЕ МАЛКО СРАМ НЯМА КАК...

Бро, тя напроу сии кат трите хикса.

Хаха, българките се женят за негри в САЩ, българите се омъжват за мъже в Германия, а ганю продължава да си вярва колко е велик!

И, какво да направят хората? 1. Мозъка не се продава наливен(не може да се купи с пари) 2. Да тръгнеш да прилагаш сила, си е пълна глупост. 3. Един човек откачи ли психически, лек няма! Не може да го отървеш, той ще те издебне и пак ще се самоубие. 4. Не забравяй и финансовата страна на въпроса...тя дамата ще го изтърпи известно време, ама после ще е мулти-милионерка...милионер лесно не се става.

Това, което реално искът черноФците ....защото то ва е което искът - е да вземат гените от бела жена, за което научквът бебета на белата жена. парите почти не ги интересуват, пред възможността да имат деца от бела жена. Гледай случая със Сийл и Хайди Клум - начука й 4 деца и чак тогава се оплака, че тя му изневерявала. Но всъщност тя подаде иск за развод, а не той. какво е ставало, само те си знает. но той първо й начука 4 мелезчета и я чекаше и плащаше, и досега чека и плаща, и мълчи. Толкова са обсебени и са текиви расисти, че вие трудно можете да си го представите, колко е гнусно да живееш около хора с такова поведение, готови да убият за мелезче с бел човек. Прилагат се секви хитрини и фатки, вклучително плащане на пари на закъсали бели хора - независимо от пола. Свет ше ви се извие, ако знаете какво се прилага срещу секи бел индивид в тека наречените бели страни, в последните десетилетия.

Оженила се за парите му!

По-скоро той я е взел зарад кекса... :) Абе еваларка - като са си намерили взаимни интереси - да се вземат...

Това родните златотърсачки навсякъде проникват. Голем удар, евалла. От друга страна пък, може и да е чиста любов.

да от любов към животните е

коментарите по-долу .Исторически с негри не сме имали проблеми-само с турци и про-индийски башибозук, което в днешно време си е проблем.така наречените араби и евреи са едно и също племе.Лошото е че след толкова години /столетия/оцеляване българите почти сме на път да изчезнем. Колкото до двойката типично - една кифла и един вероятно богат младеж -може би след две години развод.

Българите сме на път да изчезнем, не заради психично-болните, като тази в статията, а заради некъдърните и зависими политици. А тя тая си е само златотъсачка и чалга пИпируда.

от известна циганска фамилия така че за нея е нормална проституцята

"Майкъл Джордън" е само творчески псевдоним. Истинското му име е Маймун Матов Приматов...

ООООХХХХХ котьооооо! Хубава, яка мощна българска мома. Ще се заровя кат прасе у цвекло и ще викам БРРРРР. и ще я друсам кат гладен циганин джанка!

Тази снимка, която показват е РЕЗУЛТАТ от измислените ОЛИГОФРЕНСКИТЕ американски филми, които ни показват по телевизията след 1990 г. В тях, показват всякакви престъпления и хвалят извършването на престъпления. Заради тях, в България се появиха всякакви КРАДЦИ, които вместо да работят , решиха че може САМО да крадат от съседите си в БЪлгария.. Тия крадци са толкова тъпи, че приказват само за секс и пари. За Крадците- Олигофрени беше нормално, ако някоя красива жена спи с много грозен и стар мъж, който има много пари.И дори, приемаха жена да спи с животно, което има вързана торба с пари на врата. Обаче, сега роднини на такива крадци започнаха да стават- Съдии, данъчни и митничари. .. Тия трябва да ги УБИВАТ, за да я има България. И да спрат да дават ИЗМИСЛЕНИ олигофренски американски филми. Който не работи, трябва да го пращат в затвора... Та, тая Радина е решила да спи с някаква маимуна с една торба с пари на врата.

Къде са се сгодили, в Америка , или България........ДОКОЛКОТО ЗНАМ в България не е разрешено още годеж между хора и животни, също и бракосачетание на хора с животни...хаха

Не пожелавам и на най-големия си враг, такова нещастие, което е сполетяло тази мома и родителите и. Такива, като тази са болни от заболяване на психична основа. Това лек няма......Мозъка повреди ли се веднаж спасение няма. Има обаче и жени, с които, ако се сравни тази мома, може да се УСПОКОИ( в сравнение с тях не е толкова откачила) например жените, които правят секс-извращения с животни....те са по болни само от това момиче. Има за каде да полудява още повече за вбъдеще, не е стигнала дъното, псоле следват и хероина и иглата , и може да си дърпа шалтера. В Швеция чух, че някаква искала да се бракосъчетае с КУЧЕТО си, ама не и разрешили от Властите.

Англичани и испанци убиваха БОГАТИТЕ араби, индианци и негри в продължение на 500 години, между 1400 и 1900 г и им взимаха парите и Златото... Обаче, когато започнаха войни между европейците- Първа и Втора Световни войни, Гнусните араби и негри ИЗПОЛЗВАХА това за да тръгнат да завземат Европа и САЩ... Спорта е само харчене на пари. Такива подскачащи маимуни с топка, би трябвало да ги убиват и да им взимат парите... България я има като държава, защото дори и при Турското робство НЕ сме давали жена или мъж на араби и негри... Иначе всички българи шяха да станат- Еничари- турци, за да са богати. А българките щяха да станат- туркини, за да са богати.. Обаче тая Радина или се е ПОБЪРКАЛА, или НЕ знае Историята на България.

На нас ни е лесно да се подбъзикваме тук, хахаха ама знаете ли родителите на това момиче как се чувстват. Не пожелавам никой родител да го сполети такава трагедия....да разбереш,че детето ти и родът ти е умрял на жив живот преди да е дошла естесвената смърт на човека.

Видях й снимките - МНО-О-ОГО СИЛИКОН. Не ми хваща окото. Какво да се прави - за всеки влак си има пътници!!!

Не е силикон, брат. Такива меки вимета могат да бъдат само естествени гърди. И на мен ми идва в повече.

1.гарваните мьже имат комплеха да бьдат прети от бели жени 2.бял маж с женски гарван, говори за господар- робня 3.на мьжките гарвани са голями, но меки 4.мьжките гарвани си падат по дебели 5.генетично - черното доминира над бялото, така се загубва бялата нация

Разгледах снимките и съм потресен. Тази жена е накратко е грозно кюфте с много телеса - навсякъде, преливащи. Не знам с какво е чак толкова известна, но със сигурност не е тялото ѝ. Не видях нищо красиво - много грим, преливащи цици, ОГРОМЕН ханш, ръце на перачка, проста физиономия. А е младо - не искам да си мисля, на какво ще заприлича само след 10-на годинки. А, и ако на това му викат "снежно бяла кожа", то значи не са видели български блондинки.

В момента в това, което преди се наричеше западна цивилизация.... поради пропагандата на куманягите и лефтистите и черните НКВД-та ....демек черните НПО-та.... да си бел е срам и ставаш прицел на расистко (риверс расист) поведение, тоест ти си жертвата, ак оси бел, а черните те подтискът. Това защото куманягите (лефтистите) прокламираха, че да си бел е гнусно, и че белите са виновни за сичките беди в света (да, те вериозно го пропагандират). Затова белите почнаха да се боядисват и почернят. От българи в САЩ знам, че масово жени и мъже, се боядисват с неколко тона по-черни, фклучително кожа, коси, и носът лещи за зениците, и нарочно се стараят да преличат на латиноси. Ако изглеждът бели, получеват харасмент и риверс расизм. Това е верно, и аз го изпитвам на гръба си честичко в Британия. Но още не съм почнала да се боядисвам...още не съм се уплашила дотам. Да,знам, че не ви се верва - но куманягите направиха тека, че в момента да си бел, е да си прицел на расизъм и на срам. ПреТставете си Южна Африка и черните расисти там - е това в момента се случва по целио свет на белите хора. Карът ги да се срамуват, че са бели.

Това до някъде е вярно,но на теб за всичко са ти виновни "комунягите".Не разбирам защо.

Снежно бялата кожа не е абонамент единствено наблондинките! А блондинките са в швеция не точно тук в българия

Ужасни ръце! Мацката определено не ми харесва- налята, с огромни меки гърди като вимета. Те негрите май си падат по такива.

Странна работа наистина. Но съм виждал, както в медийното пространство така и в градските среди, повече двойката черен мъж с бяла, отколкото, бял мъж с черна жена, можете ли да си го обясните това? Да, на запад видях точно една двойка бял мъж с черна жена, за сметка на това поне 15 двойки черни мъже с бели жени.... Предположения? 1-во Парите? 2-ро просволутия голям размер? 3-то Черните си имат специфична миризма и миришат. Но като се знае, че жените са малко извратени, може и това да е.....

Има и от двата. Просто жените (белите жени с черни мъШе) парадират с това, а мъШете (белите мъШе с черни жени) не. Не моем да ти каем защо, но тека се получева. И двата вида ги има и то ноо. Но саму жените (белите с черни маШе) парадират, ти и затова саму тфа си видел. Тук не се наемъм да обесневът защо и как. Даже и ас не мислим, че го разбиръм. Но това виждът очите ми на улицата и насекаде.

1.гарваните мьже имат комплеха да бьдат прети от бели жени 2.бял маж с женски гарван, говори за господар- робня 3.на мьжките гарвани са голями, но меки 4.мьжките гарвани си падат по дебели

Кои са по извратени жените или мъжете? Я да направим една хубава статистика!

сАМИ НА МЕНИ ЛИ МИ СЕ ВИДИ, ЧЕ БУЛКАТА ИМА СИНЬОЛИЛАВИ НОКТИ. аРЕ НА ХАИР ДА Е, В ТОЯ СЛУЧАЙ! :-)

...няма нищо лошо в това да си расист !!!...всяка jaба да си знае гиола !...смесване и мулти -култи не работи ...и никога няма да проработи !...нито тои ще е приет сред бели ...нито тя ще е приетa срeд черните !...те нямат абсолютно нищо общо !....дори смесени бракове между бели от различни далечни дарjaви не са за прeпорачване...нито език ..нито култура ...ниото обичаи...нищо не ги сварзва...за черните и др. раси е сащото !....тези са си за оплакване а не за хвалене !....сащото е и за брак между млади и вазрастни с голяма разлика в годините ....за да има хармонiя трябва всичко да си е на мястото !...това в случая си е извращение !!!....либерастко -толерастко !!!

Тази мощна бомба само взрив ще донесе

гледам, че двамата имат снимка пред Александър Невски, което значи, че годеникът е посетил София. което пък значи, че е видял, че освен годеницата му, има много и съвсем други българки-стройни, красиви, нежни и женствени, плюс това наистина със снежно-бяла кожа. но въпрос на вкус, дето се вика....

Къде ги видя тия българки бе? Всеки ден съм навън и не ги виждам! Или имаш предвид новата мис българия?

Вах, мали каква българка е тази незнам. У нея няма нищо българско.

Миндил и позор за расата.

Струва ми се, че ако някой иска да гледа снимки на богати негродни мъже и Българки със спорна белота на кожата, разработени ханшове и бюстове може да го направи на офицЯлните им профили в някакви мрежи , а не тук.

"чиято кожа е снежнобяла" ... може, като двуседмична киша по централен булевард.

Apollony

Как им се викаше на тея жени дето се опиняха за пари??

Ако е за достатъчно пари - умнитутки

Тая с говоряща мамуна ли ще се жени? Фотографа е снимак на контражур!

СНЕЖНОбяла??? Тоя сняг не е просто опикан, ами и наакан...!

Прочитайки заглавието: "Нотка расизъм около българската снаха на Джордан" ми стана любопитно и взех, че разгледах и снимките... Ама, к'во да видя?!? Ми то момчето на Джордан, независимо, че е по-тъмничко е в пъти по-хубаво от нашата нискостеблена, яка, трътлеста, грозновата, перверзно цицореста Радинка, бе хора!!! ЯЗЪК за белия ТЕН и за българския ГЕН! Нооо... сигурно притежава други способности и качества, за които не подозираме, защото явно не го е омаяла с красота си! При положение, че синът на Джордан може да си позволи да има къде, къде по-красива девойка до него! Ама, честита да му е нашата трътличка...

Хубаво, но това не е расизъм, това е отказ на репродукция с жени които са считани за носители на нежелани гени. Това е еволюцията, която в Африка е поела по друг път, но при досег с бялата цивилизация си идва на място, сега почват с 1/2 денк от бащата и майката и постепенно няколко поколения ще достигне до 1/16 африканска, какво да се прави, като оставяте черните да бъркат в кацата с мед. Но мисля че всички жени са злато търсачки, това не е свързано с раса и не може да се изкорени. Ще минат границите да си намерят богат/принц. Но те са ограничена бройка. така че гледай шоу как ще се изтрепят за единственият Алфа-мъж.

Е, точно с тази ци.анка ли ще му подобри гените? По-добре от техните да си беше хванал. Тази като я гледам ... като се роди чаве, на изписването два автобуса хора ще я посрещат.

Тази е като туркиня излязла от турски серял! Не прилича на българкка А на белотата й може да завиди само шимпанзе като нини минаш