Джордж Клуни разказа как е предложил на Амал

Една от най-магнетичните двойки на световната сцена - Амал и Джордж Клуни, изглеждат сякаш винаги са били заедно. Но как точно се е случило всичко.

Обратно в новината

Коментари - Джордж Клуни разказа как е предложил на Амал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рядко казвам за жена,че е грозотия, но тази е крокодил!Изгорял е човечецът, но предчувствам, че скоро ще поправи грешката си.Най е е яд на слепци с възможности ,които се примиряват с посредственост!Но, доказано е,че все някога излизат от заблудата,че грозотията се компенсира от някаква си "вътрешна красота"!

Това го гледах преди няколко месеца.

Клуни има нелоша вила казва се "Олеандра" и е в селцето Лалио на езерото Комо.Дал е 10 млн. долара за нея,но е на самия бряг и с гледка към Швейцарските алпи.Тихо и спокойно място.На 10-15 км. от Лугано-трябва да се мине само един хълм.Не е единствения холивудски представител там.

Чудесно е това - някои холивудски актьори си избиват комплексите с вила на езерото Комо, особено ако не са носители на Оскар. Защо ли точно Комо? Защото, когато бъдат наградени с Оскар, в пакета с наградки се включва и именно ваканция на езерото Комо за победителите. А тези без Оскар си подаряват постоянна почивка там ;-P. Клуни е един от тях, голям лузър е не само при Оскарите, но да предложи на Амал СЛЕД като тя е измила чиниите - безценна атмосфера е била :D

ам' да не прекаляваме....има два Оскара,но за хора кото муцито т'ва е доста лузърско,щот те са ъ-ъ...Муци,Муции,за такива като теб казват,че са заслепени от злоба

все пак не ми е ясно какво може да хареса Клуни в този арабски кон...но хора всякакви.

Тоя колко пъти й е предлагал? Преди време имаше статия как й е предложил в ресторант, а и версията за трова как са се срещнали беше май различна....

Цялата статия е пълна с пунктуационни грешки, както и глупости от рода на "да ми се извади бедрото". Предполагам, че е говорел за hip dislocation, но кой ти гледа превода ? Не е важно да сме грамотни, нали така?

Не. изобщо не. Дотам са докарали нещата в България, че неграмотността, незнанието са на върха. Само послушайте преводите на американските филми ( пък и на други)- та тези " преводачи" не знаят нито английски , нито дори български. Затова, ако човек се завърне от чужбина след дълго пребиваване, то е изненадан от начинза , по който говорят българите - особено младите. Неправилен, претенциозен, изкривен български език. И нямам предвид развитието на езика и новите неща.

Еее, как може, та редактор е великата и неповторима Нели Делчева. Четете й дописките само с цел да се забавлявате!

Предложил й е по време на трансджендър състезание, в което въпросната е била победител.

Роня сълзи и въздишам, що ни мъй забелязал мене.