Иглесиас и Курникова показаха близнаците

Енрике Иглесиас и Анна Курникова показаха за първи път близнаците, които се родиха в средата на декември.

Обратно в новината

Коментари - Иглесиас и Курникова показаха близнаците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма енрике не беше ли потаен гей?

ВСИЧКИ "ЗВЕЗДНИ" РАЖДАТ БЛИЗНАЦИ НАПОСЛЕДЪК ЗАЩО ? АМИ ЯВНО ВСИЧКИ СА ИМПОТЕНТНИ И ИЗПОЛЗВАТ ИНВИТРО КАТО ПРИ УФЦЕТЕ :))) ... САМО ПРИНЦА ОСТАНА МЪЖ И ПОРИ ЯКО КЕЙТ - А ТЯ ГИ РАЖДА ПО ЕДНО :))

Анчето не можах да я позная. Бая се е барнала - нос скули брадичка. Добре, че едното й е одрало кожата.

Напоследък стана модерно жените не само да забременяват непорочно (Истанбулската конвенция), но и да раждат без да са забременяли.

Щука

Хубаво много! Радвам се! Но прави впечатление нещо - как така при една камара известни двойки, все близнаци се раждат? Чак такова съвпадение ме съмнява да има, по-скоро ме навежда на мисълта, че карат ин витро. Млади са, а явно по нормалния начин не им се полужава на хората...

Изглеждат млади, но не са първа младост. Курникова е на 37, а Иглесиас на 43. Освен това тя се е занимавала и професионално със спорт, а там играе много химия. Освен това с напредване на възрастта много по-често се зачеват близнаци и по естествен начин.

Така е, след 35 вероятността за близнаци е много голяма и то по естествен път.

Страхотни са! Господ е събрал талант и красота, а тук са умножени х 2 !!! Вероятно и децата ще бъдат толкова прекрасни, колкото родителите! А негативните, коментари....., тези които ги пишат, явно са по-по-най...

Всъщност показаното бебе е само едно, не знам защо решихте ,че са близнаци?

Двечки са! Мама Анна показва своето близначе, а татко Енрике - неговото! Не е ли очевидно? Не? Е Вие нямате артистично въображение ...

хахахха, много сладък коментар, какви са тия минуси?

Такива новини вече много ме радват. Първо - задържали са се като двойка много време, което вече е голяма рядкост. Второ - мъж и жена са (невероятно!). Няма сурогатни майки, няма третополови истории. Абе въобще - живи и здрави да са им дребосъците.

И аз така! Да са живи и здрави.

Така е.На Вашето мнение съм.Да са живи и здрави бебчетата.

Бре, колко си сигурен. Незнанието и перченето могат да те изложат, както е в случая. Нямало сурогатна майка?!! А кой ги е родил , бе ? Курникова, която никой никога не е видял бременна!? Аман от самодоволни идиоти, готови да мас турбират върху чуждите животи.

Значи, в деня в който уж е раждала, качи снимка от яхта, дебело облечена с развяна от вятър коса.Интересно, на палубата на яхтата, навлечена и обдухвана от вятъра ли е раждала?

готини близнаци сте ни показали! да са живи и здрави това косматото по малкото ли е??