Голямата дъщеря на Зукърбърг тръгна на градина

Основателят на социалната мрежа Фейсбук качи трогателна снимка с дъщеричката си Максима през първия ден, в който тя тръгва на градина.

Обратно в новината

Коментари - Голямата дъщеря на Зукърбърг тръгна на градина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде честито. Значи е успял да събере точки и да се класира!

Седнали сте да пишете за някой дето има само сиви тениски и ходи по джапанки за 2 долара! Я дайте тука гучи-мучи, гущери, вонящи на трипер вулви, силиконови джуки, перхидроли, пирги, пластмасови нокти с камъчета...че смилете се над нас бе, какво ни интересуват тия с тениските и късите гащи, искаме сеир и простотия на талази, бе!!!

Ей тая новина чаках че да си легна и спя спокойно.

Toя е милиардер и живее в някаква къща дето българкси милионер от Бояна ще му се смее.

преценил е, че за щастливо човешко съществуване му е необходимо точно толкова. А твоя мизерен Ганю с къщата в Бояна на гъза на географията, няма как да му стигне фантазията, парите, образованието и едноклетъчния мозък до една частица от това, което Зуки може да си позволи, защото Зуки може да има всичко, а твоя чиче от Бояна най-много някоя превтасала с венерически болести силиконова чалгаджийка.

Да са им живи и здрави децата! Харесвам ги, няма я показността на първенютата, много земни и приятни хора, топлина, любов, уют, това виждам от снимките.

абе тоя захарчо защо постоянно ми предлага негърки по файса, нещо се е объркал. как се сменят предпочитанията, че ме слага в 8-глуха категорията. явно да се доредя за китайка трябва да съм милионер.

да...едвам чака точно с теб да се занимае:))

Ами хора като хора. Както е казал Толстой, "Всички щастливи хора си приличат, само нещастните са нещастни по своему" Дано повече хора на земята започнат да си приличат....

Зукърбърг е с Българско потекло. Прочетете а google. Радвам се за него. Злобарите да му дишат прахта.

и аз много и искрено се радвам за всички, които вярват, че Захаринчо нещо бил основал, а всъщност той е само подставено лице на една мащабна идея на тайните служби как сами да се натискаме да им предоставяме ежеминутно пълна информация за себе си, пък и за други, покрай нас, без това да им струва нищо, даже печелят, вместо да плащат на агенти, да купуват техника и т.н. Много хитро, нали? Познайте кога ще си направя профил в това нещо? Ликуй, народе!

Прав си, така е, но пък дяволът ни изкушава винаги с само хубави и приятни неща, обаче Бог ни е дал правия път и волята САМИ да избираме..... ...И не мисля, че технологиите са дяволска работа, а само тяхната употреба,...което пак си зависи от нас и нашият избор...

Тоя зукер,,, само една тениска и едни гащи ли има? Таман китайката да не се премори да пере. Но пък може да и мирише

Сигурно предпочиташ "трогателните" снимки на Прасиян Гущеров и поредната му, на която временно е дал под наем кола срещу услуги. Щом не парадират с пари, джипове и силикони, значи са мърлячи. Нали?!

Ти не си реалност , а идиот с дървен мозък. не можете да разберете една шега, па макар и пиперлива. Аман от гъ олизачи, способни да се постелят на всеки който има дори пет пари

еврейско китайче или китайско еврейче - как ли ще се самоопредели?

А ти как се самоопределяш? По приказките ти личи, че си ограничена и злобна душица.

такава страхотна новина! това ми оправи деня. благодаря!