1 г. първа дама: стилът на Мелания Тръмп

Преди година президентът Доналд Тръмп встъпи в длъжност, а до него бе и третата му съпруга - Мелания.

Обратно в новината

Коментари - 1 г. първа дама: стилът на Мелания Тръмп | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Определено изглежда напрегната и зла.

Жената има стил.

Всяка жена мечтае мъжът до нея да й предложи сигурност, финансова стабилност, любов и внимание. Всяка, която отрича, че това е така, просто лъже. Защо са злобарските коментари, че живеела с дядо си и т. н. Ще живее с когото си иска, това е нейна работа. Красива е, изключително стилна, с вроден усет за мярка в облеклото и поведението. До тук никъде не прочетохме, че като съпруга на президента някъде е изплямпала глупост или е сътворила гаф. Очевидно госпожата си знае мястото и е достатъчно умна, за да не допусне тъпо поведение, което да я злепостави.

меркантилни материалистки

Красива и стилна, всичко друго са някакви подробности :)

Не разбирам възхитата ви към една жена, която без морал, която не се гнуси да спи с човек на годините на баща си, който беше вече един дядо, когато се събраха, а тя все още беше млада жена. Относно стила и - нищо особено, просто фигурата и го позволява, което нямаше как да се получи при прекалено едрата Мишел или тумбестата и на години Хилъри. А и всичко е въпрос на пари. Не виждам нито да изглежда по-млада, нито по-хубава за годините си. Просто една много добре поддържана (което е различно от млада) жена на 47. С пари, които не може да изхарчи, даже да си го постави за цел. Останалото е промиване на мозъци.

Боже каква заядлива и злобна простачка си. Мда , за някои гроздето е кисело защото е недосегаемо, вкл. за теб. Иначе аман от моралистки,анонимни, злобеещи зад клавиатурата. Кой знае и ти какви ги вършиш в реалния живот само че на много много по-ниско ниво, защото нивото ти е под нулата. А що се отнася до Мелания и такива като нея може пък да го обича Доналд въпреки разликата в годините им, ти светила ли си им та така категорично се осмеляваш да оплюваш? Пълно е с примери, Мелани Грифит и Антонио Бандерас, Юлияна Дончева и по-младия и съпруг, Бриджит Макрон и съпруга и, така че хайде стига с тоз ТКЗС-арски "морал". Обичат се хората и толкоз, просто го приеми дори никога да не си била обичана и желана в живота си. За стилът и не злобей защото нямаш никакви аргументи, просто жената има и стил и средства да поддържа този стил. А това че е на 47 години не е никакъв минус защото даже годините не и личат а възрастта каквато и да е та не е порок а милост Божия защото не на всеки е отредено да доживее повечко години. Хайде злобей си.

за г-ца/ г-жа ПЕНЕВА за коментара. Нивото си е ниво !!!

"Тя стана първата трета съпруга на президент"... Чудя се има ли втора трета, трета трета и т.н. Дайте отпуск на редакторката...има нужда от почивка.

Страхотна жена . Размечтах се за такъв милф .

е и съпругата на диригент No 1 на всички времена КАРЛОС КЛАЙБЕР. Станислава ( Станка, както я нарича той) е балерина от Словения. Когато смъртта ги разделя, той страда болезнено и не след дълго умира. Погребан е до Станка в нейното родно село - високо в планината. Изглежда великите мъже разбират, какво да избират ...

Гтт

Xубава, стилна жена!! ;))

Мелания, тя е пример за играта на съдбата.Как може от Ново место в Словения, да те направи първа дама на САЩ, а преди това съпруга на успял мъж и милиардер. Харесва ми, има стил и класа, предполагам че се чувства превъзходно,

Мелания, тя е пример за играта на съдбата.Как може от Ново место в Словения, да те направи първа дама на САЩ, а преди това съпруга на успял мъж и милиардер. Харесва ми, има стил и класа, предполагам че се чувства превъзходно,

Според мен гледате много турски сериали.

Това е то красива жена!!!

под тоновете грим? Виждал ли си я след баня?

да не си я виждал след баня, а? Със сигурност изглежда различно, но защо да е грозна?

Kalin

В цялата тая сивота и гнусотия наречена политика тя може би е единственото красиво нещо.

Според мен е по-стилна даже от Жаклин Кенеди!И по-красива!

О, не! Ако става въпрос за красота и сексапил, Мелания е номер едно. Но Жаклин Кенеди е много по-стилна.

С тази си давам най-много 30сек! :)

НИКОГА НЕ МЕ Е ПОДРАЗНИЛА С НИЩО,ЗА РАЗЛИКА ОТ БАБА МАКАРОНОВА С НЕЙНИТЕ АБСУРДНИ КЪСИ ПОЛИЧКИ НАД КОКАЛЕСТИТЕ И КОЛЕНЦА!!! СЛАВЯНСКА,НЕПОДПРАВЕНА ХУБОСТ! И ЛЕКО ДИСТАНЦИРАНОТО И ИЗЛЪЧВАНЕ МНОГО МИ ДОПАДА!

На тази снимка прилича на жената на българския президент.

не е това оригиналната Тръмп,но има общо и с Мелания Генчева.

Пичка та дрънка ! Голяма злоба върви срещу нея и съпругът й, но това няма да трае още дълго. Мисля, че са страхотни а президентът Тръмп, наистина поведе добре финансово Америка.

Иванка има повече акъл от цялата остана фамилия тръмпаци, хеле пък в сравнение с тая кухарка, дето 'знаела 5 езика' а даже трудно чете.

Супер и каката, ако знае само колко злобарки съм измлаткал разглеждайки снимките и.

Жена със стил, осанка и ужасяващо лице.

Една от любимките ми е . От където и да я погледнеш е просто перфектна, и като визия, и като съдба и късмет в живота. Една моя леля, Бог да я прости така казваше, хубавата жена е като хубавото време - и двете си приличат по това че никога не могат да ти омръзнат. Е това се отнася с пълна сила за красавицата и сладураната Мелания Тръмп.

Леля ти те е излъгала. Дори Адриана Лима е омръзнала на нейния грозник.

Хубава , хубава ама тъпа та тя е без никакво образование . И

Я, си опресни знаниятя, че има университетска диплома и виж колко езика говори, Смешко!

Не знам, колко езика говори? Всъщност по-важното е, че добрият английски не е сред тях. Иначе голите й снимки не са никак лоши

и като и дигнах краката.....

колко ли стаи с дрехи и обувки има

даже и аз нямам толкова :))

хах :))

Хубава жена. Нито кльощава, нито налята. Стил и обличане - перфектни

А интелект?

Какво нещо е вкуса. На мен пък въобще не ми харесва и дори не бих я целунал.

ти си гледай козите да не блеят като спиш с тях а тая на снимката не я мисли

Много се извинявал ако съм ви обидил лично.

Лицето й е страшничко и аз не бих. Но пък фигурата й е чудесна!

'Маай кхааазбанд..' Айде нема нужда.

Има абсолютно страхотен стил. Две мнения по въпроса няма. Жена с красива външност и перфектен стил. Винаги когато има новини свързани с нея с нетърпение гледам какво е облякла и никога не оставам разочарована. Шик класа красота и пари, всичко в едно

Страхотна женичка си е взел Доналд Дък. Красива, нежна, чаровна и с финес. Бих я опраскал няколко пъти за щастие и късмет :)