Дейвид Копърфийлд е обвинен в сексуално посегателство

Това се случва само няколко часа, след като в обстойно изявление е засвидетелствал подкрепата си за движението #Аз също и жертвите на сексуален тормоз.

Обратно в новината

Коментари - Дейвид Копърфийлд е обвинен в сексуално посегателство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вашта мама извратеняшка! Сега сичките милионери ще си платите. Въх, ами ако съученичката ми Генета си спомни как я цомбехме в пети клас! Баси!

И на мен посегна мръсникът преди време...не се оплаквам, хваля се :)))

днеска посегнах на колежката Главна Счетоводителка и ми изглеждаше, че тя беше напълно сагласна... беше незабравимо. въодушевляващо. спокойно към краят можех да реша демографският проблем на българия...

Кой и защо обяви война на белия хетеросексуален мъж? Има ли някой отговор?

иска да създаде интрига и да омаскари мъжете.

А тая куха лейка къде обикаля щатите още на 17 г. Че и влиза в барове под 21 г. Ако трябва, нека проведат разследване с/у него, ама нея /или родителите/ да ги приберат за 1 г. на топло, щото и тя води разпуснат живот.

В работата все се надявам колежката да ми посегне сексуално. Обещавам, че няма да се оплаквам! ;))

Няма да се оплачеш сега, ама след 15-20 години... ще оревеш орталъка, че са ти "посегнали".

Абе то и тези жени дето се оплакват са едни "светици"! След толкова години чак сега се сети, като между другото е минала през още 1000.

Ама 999 от тия 1000 немат кинти...

Дано не започнат скоро и за мокри сънища да повдигат обвинение . . . .

Ето защо трябва да се снима в детайли всеки сексуален акт - влажна ли е , не ели, колко пъшка, какво шепне (или вика).. та после да няма хън-мън!

Точно така, да се узаконят видеорегистраторите в сексуалните актове за да се ползват в съда за доказателство!

То вместо да се радва ,че и го е опнал с вълшебната палка.Тя се жалва ,що не каже ,че е фетишистка и го иска грубо..

Да каже,че е било фокус и за доказателство трябва да повторят номера! ахахахахх

Дързост и красота еп.5324

Всички говорят за сексуално посегателство на работното място!Ако това скоро с мен не се случи подавам за напускане!!

и аз като бях 8-ми клас се напих на един купон и нищо не помня. но едни какички май се възползваха сексуално от мен. става ли и аз като бритни люис без доказателства и то след толкова години да се жалвам?

Не става, защото си мъж.за феминистките няма такова нещо като сексуално нападение над мъж

истината е само една go MGTOW(man go theyr own way) full ghost mode

дкми

Бях на 16, когато Памела Андерсън ми се яви по цици, и ме гледаше с един доста палав поглед. Това ме доведе до психическо разстройство, в следствие на което се самозадоволявах всеки ден. А в следствие на това започнах да изпитвам болки. Ако ми даде 1 милион долара, няма да я обвиня.

Дамата е сбъркала годината. Не 88-ма, когато била на 17, а 78-ма, когато била на 7. А най-добре 68-ма.

След всичките тези скандали със сексуално насилие, най-важното е да стигнем до важен извод и да извлечем поука. Изводът е, че е по-евтино да караш на проститутки, отколкота да таковаш някакви много обещаващи кандидат-актриси и моделки, които рано или късно ще остареят и ще им дотрябват пари. А поуката - ако искаш дългосрочна връзка с жена, която няма да ти изневери и няма да те издои, купи си роботка - вече ги правят като истински, сигурно и се плющят като истински.

А може би точно това е целта - пълна дехуманизация на най-интимните човешки взаимоотношения, икономиката - във всяка човешка дейност и помисъл. Не забравяйте обаче, че който сее ветрове - жъне бури...

Тия патици ще изплашат и малкото останали мъже да се проявяват и действат като мъже. С вечната най- сладка игра на надлъгване между мъж и жена е свършено. Добре че америка и глупотевините й са далече.

Всяка проститутка иска да изкара пари от някой богат и известен. Сега така е модерно. Толерастията води до психични и морални извращения. Всяка недотакована жена си търси изнасилвач който преди 100 години я е погледнал на улицата на криво.

А бе остана ли някой известен и с пари дето да не искат разни невестулки да ошушкат. Останаха само босовете на мафията, що ли тях някоя не обвини в сексуален тормоз.

наистина ще бъдат изтормозени, но по един несексуален и доста неприятен начин...

някой може ли да ми каже точно коя серия на сапунката "богатите също насилват" гледаме в момента, че нещо се обърках в номерацията на сериите...

...фалшиво общество с фалшиви ценности !!!...пак и да е било вярно....дано да ти е разпрал сливата..а ти какво си тарсила сама в бара с него ,че после и в апартамента му ?!?...както казваш поканил те е ...не те е отвлякал и изнасилил !!!...а и онази черна марша Oпра на филмовите награди такава сарцераздирателна реч драпна ,,че никои не се и усамни че е порачкова !!! френските актриси ги навряха на кучето в ...там дето сланцето не влиза !!!...а и като гледах как холивудските "маже " се просалзяваха и ракопляскаха на нещото Oпра ...направо ми се повдигна !!!...фалш ,фалш,фалш !!! тези дето се плюнчят сега в подкрепа на измисленото "движение " ..и аз сащо...маж да не видят до края на дните си !!! аиде холан !

Е.. щом и жените започнахте да реагирате така, у мен започва някаква надежда да мъждука! Благодаря ви за което!

Това вече е мода ..казва го жена

Когато бях там - някъде 2001-2003 г. всички бяха луднали на тема "Как да се разведем успешно!" (демек - как да прецакаме и издоим максимално партньора си) - във всички книжарници бестселъри бяха такива книги, адвокати те рекламираха услугта и всички летяха вдъхновени да се развеждат. Сега пък ново 20... Всъщност, какво да ви разправям - гледайте филма "Inside job" от 2010 г. и ще се "възхитите" от американската действителност, от морала и въжделенията на краварите, а и от лайната, които са забъркали в световен мащаб...

Предлагам вместо Първороден грях, мъжката половина от човечеството да се ражда и с грях "сексуален тормоз", който цял живот да изкупва чрез индулгенции, робия на женския пол и по всякакъв друг начин...

Ти мани майтапа ама ако приемем Истамбулстака баш така ще стане!

дъртата моделка обвинява копърфийлд в некадърност.

Само да питам в САЩ употребата на алкохол от лица под 21 години не е ли забранена? И ако е защо управителя на бара продал алкохол на 17 годишна не е бил арестуван?

му е позволила да я изтормози сексуално и при това положение първото не се брои... поне освен ако бармана не забогатее, та да има какво да се дере от него...

Още една кучка гладна за пари. Тези кучки станаха повече от китайците, бре!

Този няма да бъде осъден,хората с пари купуват свидетели,които да свидетелстват че са им бивши любовници,хомоси.И каквото и да ви говорят,знайте че става дума за пари.В затвора ще влизат само тези които нямат кинти,както си е и било до сега.Всичко останало по медиите си е една шумотевица,бизнес за едни/пари/,и шоу за други/глупците/.

Ами тогава защо в панделата влезе Майк Тайсън точно когато беше на върха на славата и парите? Просто на някоя курва и се искаха малко парички да спечели на негов гръб

Хааахаа- забелязала, че и сипва нещо в чашата. Да, толкова е лесно да забележиш ако го прави фокусник.

Забелязала, пък пила ...

еми всички с да се обявим за педали така ще ни с е размине

Или да ни осъдят предварително и да го излежим, та после да можем да правим каквото си искаме... :)

еее най после да го обвинят и него.... кои от мъжете останаха необвинени??? оп сетих се...:) Евгени Минчев сте пропуснали и Азис...

Не може никой в нищо да го обвини, защото е обратен и плюс това евреин. Те такива обвинения са само медийна шумотевица, ако беше се стигнало до съд, веднага щяха да обвинят дамите, че са нетолерантни антисемитки.

До цензора. Коментарът ми от 17.32 е точно по темата. Това, че ти не си разбрал/а/ написаното и за по-лесно си го кръстил/а/ "спам" е проблем, за решението на който не мога да ти помогна. Както се казва - акъл и ....., ако не ти дойдат навреме, изобщо не ги чакай.

И само като си помислиш, че в САЩ до 21 не само не продават алкохол, но и не допускат малолетни в заведения в който се продава, па и даим сипят .............. Версията на модела издиша, ма то колко мозъче в индивит свикнал да си продава тялото било то и без консумация (което също нИ е сигурно)

като всеки номер и този със сексулния тормоз върви в началото. дано да е наистина така и след време да спрат да му се хващат. страхувам се обаче, че май ще се задържи.

От библейско време върви номера - когато Йосиф отказал на господарката си, тя веднага го обвинила пред мъжа си в "сексуален тормоз". Оттам идва житейското правило "на жена не се отказва".

Той и на мен посегна! Де са милионите!?

До там я докарахме със Истанбулските конвенции и лудия фен на Арменския поп -Суджука.Да не смее човек да си го извади да пикае-веднага сексуално посегателство, тормоз изнасилване.

Сам си бачкам - сам си се тормозим...

Този магьосник сигурно може да посегне сексуално на всяка фенка, без тя да се усети дори! Чак след 9 месеца ще се усети, ама вече - късно!

Е как късно? Фенките са умни и ще изкарат поне 10 медицински за доказателство, че е посегнал преди 9 месеца. Друг е въпросът, че детето й най-вероятно ще е тъмнокожо .

Затова да вкараме в Европа повече "бежанци" от майната си, защото там всичко си е ОК. Майка, баща, син, дъщеря - всеки аргасва когото си иска. Скоро в Пакистан, по-големия Лондон, бяха убили едно дете след изнасилване, но ако не беше убито всичко си е ОК.

Много деликатна тема. Как да отделиш жените от к.рвите?! И ще стане една... Защото там, където масово се създават и отглеждат к.рвеснките номера, сега взе да се говори за сексуален тормоз и иснанбулски конвенции.

обвинен, но никой не го е видял....

алоуууу редакторката,колкото и да е жалко ти си жена,и да търкаш,на нас българите това ни е манталитета,и няма да се измени със въвеждането на третия пол,защото вие жените сте търсачки на пари,а после търсите някой да ви ебе и ядете бой,това сте вие съвременните жени чалги,а сега ревете и блокирате,защо като сиу в чалготеката се даваш на всеки пъпчив тиийнеджър с пари ма овца,отречи ако можеш