Братовчедката на Джиджи и Бела Хадид

19-годишната Йоан ван ден Херик е първа братовчедка на едни от най-известните модели в света - Джиджи и Бела Хадид.

Обратно в новината

Коментари - Братовчедката на Джиджи и Бела Хадид | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дундичка с носче картофче.И навсякъде с отворена уста,признак за липса на умствен капацитет.То и брат'четките и същите убавици,даже Бела е със сменено от пластичните хирурзи лице.

Не съм фен на анорексичните моделки, но според мен това девойче става за модел само от кръста нагоре! Много целулит и яки бедра за едно едва 19-годишно момиче, мисля аз!?!

Става за порно-актриса.Мога да се снимам с нея само за 300 кинта :)

Става, става, за жена става.

Мамина тумбичка-толумбичка с нос-картоф и натровен поглед,иначе всичко е точно :)

ама фотографът не струва!!!

Страхотна, знойта красавица. Истинска жена. Бравос.

Бая месо беше.....

Абсолютно точен коментар, но веднага ти нацвъкаха минусите. Една жена трябва да изглежда точно така и да си има всичко. Както казваше един познат: "Аз не съм куче и не налитам на кокали". Стига с тия наложени от модните подиуми критетии за красота. Красотата на жената не е в малкото килограми, а в симетричните форми, които трябва да наподобяват пясъчен часовник. Момичето си е идеално и изглежда много по-добре от самоходните скелети и от силиконовите кукли.

Дебела била,грозна била,с целулит, не ставала в лицето...Ай сиктир,я си погледнете жените до вас бре, разбирачи такива ! Бих я отнесъл тая дебелана кат филипинско цунами - японска атомна централа

Доста е пълна... по принцип холандките са много високи и леко едри, но са стройни. Бих казала, че повечето приличат на волейболистки, а и там много спортуват. Аз съм 175см и там се чувствам ниска. Не знам колко е високо това момиче, но във фигурата изобщо не прилича на холандка. Но може да е от смесен брак и майка й да е гъркиня примерно. Но дори и така да е, структурата е едно, наднорменото тегло съвсем друго. Не е добре да изглеждаш така на 19г, особено ако имаш претенции да си модел и да се снимаш...

Дебела, грозна, без шанс да бъде оправена от пластичната хирургия.... за нищо не става...защо я пробутват????

отвращават ме хора като теб. ти с идеални мерки и пропорции ли си. много зло има в хората, които коментират недостатъците на другите. за протокола - на 41 съм, строен и стегнат, 3 пъти в седмицата във фитнеса.

Тя не е просто несъвършена, а по някаква причина доста неприятна. Може би глупавата самонадеяност да се мери с моделите, при положение, че спрямо връстничките си е най-последна на опашката...

Точно холадците се къпят два пъти на ден за разлика от смърдящите на чесън балканджии!!

Така е, наистина холандците са много чисти и спретнати. Имат много други особености, като например - ако излезеш на среща с холандец, сметката се цепи на две до стотинката, също ако пътувате някъде с неговата кола, ще ти поиска половината пари за бензин и т.н. но това е друга тема :)

се къпя по 3-4 пъти на ден! А сега ти да видиш!!!

Интересно как изглеждат пишещите тук. Момичето е красиво.

Момичето е младо и красиво, но определено няма фигура, която позволява да е модел и да се снима по бельо. А дори да не се снима, за собствено добро би трябвало да свали 15кг, защото след още 19г положението ще е сериозно.

Глупости! Какъв модел може да бъде тя? Айде стига са се изумявали. Де факто прилича на гюле.Няма какво да си кривим душата-доста е едра.

Не е просто дебела, а доста груба, отпусната, прилича на нечистоплътна.

Телесните й снимки са меко казано особени. Има тяло на 50 годишна.

Във всеки случай е доста по-добре от нашите фригидни селски кранти с мъртвите души и живот, състоящ се от 3-4 изречения с по 50 думи.

Подкрепям 100%!

Божееее, добре че братовчедите са й богати и известни, че и тя да намаже..Нито килограмите са и добри за тази професия нито чертите на лицето като е без грим. Иначе да е жива и здрава!

Тия "социални" мрежи ви е-ха мамата.

Гъци,гъци,гъци ....!!??!!

ТЦЪ.... НЕСТАВА !

Идеална е, бих се отъркал в коремчето. Душичка

Бутовете и са като на моята крава Ценка . Ама е млада, значи е харна.

И тази обича да похапва доста... В лице перфектна, но на тези години с един декар под кръста...

Тази е перфектна за месни заговезни..

Холандка, арабка или какво? Гледай ти, тц-тц, пък хич не й личи от пръв поглед. Явно е много здрава, затова - само да е жива.

На 19 с целулит ... лош старт в живота!