Аксиния се борила с булимия и анорексия

Аксиния бе една от първите певици у нас, които атакуваха музикалната сцена след участие в риалити шоу.

Обратно в новината

Коментари - Аксиния се борила с булимия и анорексия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво е да си първи поне в нещо.

страдала от невроза.. просто се пристрастила към бЕлото, изгълтала де що спермоляк има по клубовете и сега се чуди как да започне на ново без пари и без тези 2 добавки..

Тази пък коя беше?

Ех Аксиния, какъф фен ти бях, как само ми се искаше да те черпя от мият сос бешамел. А ти, да ме мениш с китаец, ко ше парим сега соса? Аз колко литри бях приготвил,гъст,бял .... Щеше да те направя като руския отбор на олимпиадата.

Голяма разпоретина беше тази, но дори това не й помогна да пробие, прекалено бездарна е. И там не е станала особено талантлива и затова е решила да се набута в удобна и модерна ниша, ще помага на изпаднали в беда. За тази цел и болна от булимия и анорексия се изкарала, чак и невроза си измислила. Някои хора на маймуни ще се направят, стига да им е изгодно. Чак и сама се излекувала, какво чудо на природата е това гевезе само! Все едно не помним каква бръмчалка беше и с кого ли не преспа. Чой-Хой няма как да го разбере, ама ако дойде тук може да е спокоен, всеки втори ще му е баджанак, навсякъде рода ще има, хах....

Зелените човечета са ви посетили доста пъти ...

Истина е, такъв тип момиче беше. Лилана, Зара, Аксиния...имаха един и същи благодетел преди години. Стипендия била спечелила...

се е ориентирала Сексиния, лесно и удобно при Чой с малкия хой...

Какво ли не правят хората за пари и да не работят... А в съвременният свят опции много.

Ейй връщате ме назад. Много яка мацка беше и й бях много навит. Ако ме бяхте питали с коя искам няколко вечери да мачкаме чаршафите Аксиния щеше да бъде номер едно. Тялото й е страхотно само за разврат, а от гоямата уста не бих се оплакал.. напротив :)

Правилно се е ориентирала към китаец,щом е слаботелесна току виж някой нашенец и пръснал саксията,при тоя с малкия чой такава опасност няма.

Животът и хората в Бг могат да разболеят всеки. Добре се е махнала оттук.

Първо беше Аксиния Чен, което е китайско, сега пък Чой, което е корейско. Въобще има ли нещо вярно от цялата история?

Чен от Ченкова, представяше се Чен за да е по-хай.

Ох едно време с тия снимки, как съм си мечтал да я напръскам със сос .... Аксиния, Аксиния а ти да ме замениш с китаец. А колко литра бях приготвил ...

Акси, научли се да правиш кимчи, пулгоги, калби,кимбап,бокумбат, токбоки, мьолчи бокъм, самгйетанг, шинсолло,пибимбап, живи октоподчета?Научи ли се да пиеш соджу и оризово вино.а да вариш лепкав ориз? Щото корейците навсякъде си търсят корейската храна.

На ама се е научила да прави вакуум. Това още-повече се търси, а и накрая става много лепливо.

Що не помага на българските анорексички, а на нюйоркските?

Щото там са кинтите. Там са и богатата клиентела. Повечето са по Германия и Холандия, по-отрканите в Англия а висшата лига в Ню Йорк

Аз я харесвам.Била каквато била...Човек се променя,не стои на едно място.Завършила,омъжила се-да е жива и здрава и всичко най-хубавото и желая!

госпожа Чой е един от моите светли примери в живота!!!

Eeeee, голямо БРАВО този път на Дир-а :) Тази красавица я бях забравил, ама сега ме върнахте далеч назад в спомените ми. Така и не разбрах, как толкова перверзна и лъхаща на похот жена, с невероятно лице и тяло не успя да се наложи в България, а разни като Ася Капичкова, пък и не само тя, успяха да пробият и да са все по разни медии и да печелят от това че са известни, че са известни. Пък и за Чон се омъжила....мани, мани, трагедия. Язък за хубавото момиче (вече жена)

Тази "дама" е толкова нелепа, и като външен вид, и като гласови данни,че не заслужава, никакво внимание и коментар.

Що чоя е изяла тая госпожа Чой навремето, докато още не я беше срам, че е от Свищов.

"В момента Аксиния вече е госпожа Чой ..." ?!?! По-вероятно е да е госпожа Хой!

... просто мъжо и има чои, вместо хои...

Там що не пее? Нали тука не си ценим творците, ала-бала... Там защо не са й оценили непреходното творчество, та е станала корейска домакия?

Певицата Аксения и да пее са я карали няколко пъти.

"Ч" на корейски се произнася "Х". Господинът всъщност се казва Хой.

Айде за десерт български тутманик който търка картончета и мечтае да го снимат с голямата награда .....и си го размахва да достигне към някоя Аксиния.......

Помня я говореше се че е била със самия Череп.

Доста работи помним... И за Черепа и за Малкия Маргин, и за Жоро Главата, и за Величко Адамов-ректора й и за голите й снимки и за фалшивите цици... Ама тя вече не е такава, разбра се. Тя е онакава. Доброволка, за пример.

Че то който е ходил по скъпоплатен ескорт няма как да не се сблъска с някоя компаньонка, която да не се похвали, че е била с Черепа. Аз също познавам една и съм баджанак с Божков :))) Язък, че му нямам парите, ама иначе добре си живее човека, има вкус за жени, евала!

препоръчвам дебел нашенски соджук ша и оправи и вестибуларния апарат

Само глупости ,пак е положила достатъчно усилия да се измъкне от кочината а тези които мислят че те е така да продължават да вървят с увиснали глави под мишница с 200 грамката и да си изкарват яда по продавачки които не им чуруликат айде холан ......

Имате ли роднинска връзка с известната спортистка-чукохвъргачка Лиза Мишпека?

Кочината я осмърдяват тъпи продавачки като теб.:))))Чурулик-чурулик, ...и си недоизклатена, ма т'ва е щот' си много "убава":))))))

Имаше един Чой от пиянския запой... Ако е тоя... Дупе да и е яко:)

демек, реалити преди сто години. кариера-нула. с триста зора си уредила хлебеца-омъжила се за кореец, живее на майна си райна. и хоп-пак се натрапва нна българската публика, която да бъде уведомена за въпросната госпожа никоя. пардон-госпожа чуй.

Ако Ню Йорк е "майна си райна", село Дивдядово, откъдето си ти какво е?!

Горката булемичка е изтеглила най късата клечка, корейците са с патки по 2-3 см, как ще я коландрисва мистър Чой е загадка???

Абе те корейците са с 2-3см буби, ама тъпкачите като Биг Спенсъра са с по-големи.

Ама и Аксиния ли атакува? Щот обещаха, че ще атакуват само три щама - Калифорния, Бризбън и Хонконг.

....горката шантонерка...ще и се изясни ...какво е да си женена за човек с когото нямаш ..ама абсолютно нищо общо ....да сигурно ще я храни ,пои и ебе...ама за това не ти трябва чуденец !!!....вечно чужда ...с вечно чужд ....отврат !

Много брутално, но за съжаление в много случаи истина. Дано тя е от малкото изключения.

Ленче, зелените човечета са те посетили и теб ... откъде такава злоба, бре? Да не си в спектъра на аутизма?

Булимия, анорексия... а с гонорея борила ли се е?

... като с хремата... на крак...