Красивата Ромина празнува любовта чрез децата си

"Мис България" 2010 година - Ромина Андонова, е заменила Свети Валентин с друг много по-голям личен празник.

Обратно в новината

Коментари - Красивата Ромина празнува любовта чрез децата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето една наистина красива и естествена жена и то мис българия! Пожелавам много щастие на готиното й семейство

Ето една наистина красива и естествена жена, при това мис бг! Да й е живо и здраво прекрасното семейство и никога да не се връщат в тази държава

да са живи и здрави. все пак имам усещането, че прекалено показното щастие е фалшиво...

Сигурна съм,че този е много вълшебен еч,щом тази хубавица за толкова кратко време му роди 3 деца,и въпросът не е до пари,а и и до външния му вид,а наистина до вълшебната му пръчица.Късметлийка!

Грозен баща, грозни деца!

Дарко,стига тъпчи красивата Ромина.Остави и за другите малко.И ние сме ора.

браво

Не знам защо, но тази ми е много неприятна. Винаги се напъва да се доказва какво добро семейство има.

колкото повече щастливи семейства, толкова по-добре за всички. Красотата и добротата ще спасят света.

Тези са ми ГОЛЕМИ СЛАДУРИ и КЕФЯТ! Естествени и неподправени, не само на външен вид, но и като поведение, без тунинги и надувки! Изглеждат ми като едно щастливо и сплотено семейство! Явно наистина са се намерили и са се взели с любов преди време, независимо от клишето "футболист и мис-ка"! Едно голямо БРАВО на Ромина, която излезе умна! Отказа се от безмисления начин на живот на "мис-ка", създадоха с Дарко семейство, последва съпруга си в Тайланд и го дари с три дечица, които явно до голяма степен отглежда сама (дори и да има някаква домашна помощница)! Браво на тях, да са живи и здрави! Дай Боже да има повече такива семейства!

Изглеждат на наистина щастлива и хубава двойка (за разлика от много други)! Пожелавам им да са все така :)!

Тая зъбла не е красива.Не знам кой я е избрал за мис България.А децата и като всички здрави деца изглеждат отлично за разлика от майка си.

Ами хайде качи твоя снимка,че да те видим що за птица си ти ! Ще те оценим и ще прочетеш какво мислим за теб! ....Ама нада ли ще го направиш, защото такива малоумни анонимници като теб никога не си показват гнусните , завистливи и протимни муцуни !!

Най-накрая една българска "мис" с добро възпитание и разум в главата! И освен това красива. Всичките "миски" след нея са пълен позор.

Млади, добре изглеждащи, проспериращи и с три дечица! Без раздели и събирания, както повечето от медийното пространство. Приятно и леко напомняне, че все още "може и така". Честит празник на самото послание за това!

Ааа, Нели Делчева се появи, защо ме наказваш така, Господи? Основната тема на "новината", е че едно от децата е родено на 15.2. Доколкото разбирам от несвързания брътвеж на редакторката, детето не е родено днес или например утре да го очакват да се роди, а е вече поотраснало - тоест каква новина изобщо е това? Каква е стойността на информацията, че едно от децата на някоя си кака, която живее от години в Тайланд (значи и това не е новина) е родено на 15.2? Ми барем да беше му направила хороскоп, бе Нели. За редовните лафове, дето ги ръсите на кило - напр. "красавицата", дори че е била мис, наблягам на "била", всичко това е субективно. Защо ти например би се обидила ако ти кажат "неграмотната редакторка", което поне е обективно вярно? Друг изтъркан лаф - "сподели" нещо си там, което не интересува никого освен нея самата, и това пак е новина? Не знам доколко осъзнавате ти и тия като тебе, какъв голям късмет имате, че при тоя боклук, който генерирате, изобщо някой ви обръща внимание, взел ви е на работа и най-вероятно дори ви дава пари.

жената толкова си може, ти пък, много искаш, тези с връзките са така, прогниха младите навън, за да зобат тия кръвопийци тук от нас!

СамърОф69

Има нещо вярно, и аз като още млад и без връзки съм вече повече навън заради такива като Нелито и шефовете й и генерално заради дебилитета.

не така! За нели делчева или само хубаво или нищо !

Ама,че Простотий !

Браво ! Да са живи и здрави и много щастливи !

Възхищавам и се, прекрасно семейство, не поредната малоумна плеймейтка.

Браво. Създала е хубаво семейство и е имала смелостта да роди три деца, за разлика от повечето ни миски и плеймейтки, които се интересуват само от филъри, екстеншъни и висене по козметичните салони и заведенията. Пресен пример и събирателен образ - визията и поведението на Нора Недкова в Черешката на тортата..... гледаш и не вярваш на ушите си ;))

браво! да са живи и здрави

Дир.бг, благодаря, че ме уведомихте, че е красива, защото аз нямаше да видя.

Красавицата, която е омъжена за футболиста Дарко Тасевски, е направила най-големият подарък за дена на влюбените на съпруга си. Техният по-малък син - Антонио, е роден на 15 февруари. ДЕНЯ НА ФЛЮБЕНИТЕ НЕ Е ЛИ 14 ФЕФРУАРИ!?! Или всеки който има син е получил подарък за деня на влюбените, независимо кога е родено детето!

Не, не, не си дребнав хич:)

Па не съм! Особено когато некои се опитва да изсмуче от пръстите си новината. Щото за Н-тата плейт мейт нема какво да се пише ин дис момент.