Мегазвезди в черно на червения килим в Лондон

Плеяда от големи звезди се събра на червения килим за връчването на наградите БАФТА.

Обратно в новината

Коментари - Мегазвезди в черно на червения килим в Лондон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече много време продължиха предсмъртните пр ходове на издъхващите кариери на холивудските парцалани! СТИГА

циркаджийки! превърнаха една справедлива и болезнена кауза в лигав, лицемерен, светски цирк. всяко прекалено и преекспонирано нещо, губи изцяло първоначалния си смисъл...

Знаете ли кое е смешно..естествено, че не оправдавам насилници...но забелязвате ли, че заедно с появата на черното са изчезнали и тоалетите с които през цялото време си показваха и циците и задниците.....на това му викам двоен морал!!!!!!

КАТО НИКОЙ НЕ ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ЗАЩОТО БОЛ МЛАДИ НАПЪПИЛИ АКТРИСИ ГОТОВИ НА ВСИЧКО БЕЗ НИКОЙ НИЩО ДА ИМ ИСКА.ТА ТЕ ДЪРТИТЕ КЛИМАКТЕРИЧКИ КАКВО ДА ИЗМИСЛЯТ ЧЕ ПАК НЯКОЙ ДА ГИ ПОГЛЕДНЕ И ЕТО ИЗМИСЛИХА СИ НЕБИВАЛИЦИ. А ИСТИНАТА Е ЧЕ САМИ СА СЕ ПРЕДЛАГАЛИ ЗА КАРИЕРА И ОБЛАГИ.

Джолито навсякъде изпонаписана като един вестник.

Пак ли в черно,ама че вещици,сигурно е част от масонски ритуал,а протестът срещу насилието е само прикритие....

Дженифър Лорънс ....Уао!!! Уао!!! Уао!

МЕГАзвезди, какви 5 лв. Коя от тези . показани на снимката може да бъде наречена "звзда"...заради професионалните си артистични постижения ? Коя от тях може да премери сили и успех с истинските актриси, покорили десетилетия филмовия екран и театралната сцена. Евтини пеперудки, които пърхат от цвят на цвят - това било - "звезда", според класификацията на една редакторка...

Тая Анджелинка къде се вре с тея изрязани потни жлези?

Тези разпоретини, докога ще се фръцкат в черно?! Било е като на погребение.

И после като ги видят феновете без грим, без чупките и стойките, по анцунг и други обикновенни дрехи, и не могат да ги познаят :)

ми беше ясно,ч е са я минали всички продуценти от холивуд, за да я пуснат в посредствени роли в киното. Сега се прави на изнасилена! Медувпрочем изнасилените жени не тръбят пред цял свят...

Тази богомолка Джоли от обиколки по червените килими и бежански лагери кога успявя да се грижи за целия си отбор деца? Или ги е поверило напълно на платени гледачи, че и бащата изхвърли, да няма един близък човек около тях. Не се сещам също последните 10 години да е изиграла някоя запомняща се роля, откъм награди и талант съвсем постно го дава. Защо тогава всички камери са насичени към него - явно се плаща здраво да бъде в центъра и да облъчва масите с правилната програма.

Докога ще се жалят. Винаги има рискове. Те го знаят и са го искали. Сега в черно. Защо. А Джоли тя пък защо. И вече е толкова кльощава, че може да става за модел на Освиенцим.

Ей зачерниха се тези звезди. Не могат да си простят за греховете отпреди 20 г. ! :) :)

От тия мегазвезди да ти се догади! Да живее София Лорен! Велика актриса и жена!

в историята на човечеството е имало само една титулована мега звезда майкъл джаксън и то само през 80те и началото на 90те години

*титулувана

По принцип истинските звезди са музикалните, а не от кино индустрията! Защото проституцията е нужна за киното, а за музиката Таланта! Има изключения естествено...

А бе, мърши недокл.тени, Великата актриса и ИСТИНСКА ЖЕНА - КАТРИН ДЕНЬОВ ви го каза недвусмислено! Чий го дирите още?!?!

И каква е тяхната кауза - ДЖЕНДЪР ЕКУАЛИТИ! Като превеждате новините от английски, превеждайте всичко! За да няма после не чух, не разбрах! Медиите - вие имате вина за затъпяването на населението !

И тая черната Нионго не мога да разбера защо я тикат. То на нищо не прилича тоя хайван, само сакън - да има расово разнообразие.

това е заради Левски

Ужасно досадни са с тези черни дрехи, ако и на Оскарите се явят така изпадам в депресия

Тоя кльощак Джоли да спре да се разголва,че само плаши хората!

Дженифър Лорънс и тя ли е от #metoo? При нея както се видя на снимките всичко е било доброволно, даже му се е наслаждавала. Най-вече на сметановия крем.

Червено и черно-класика.

аз пък си помислих, че са в черно, заради децата дето ги застреляха в Америка, но всеки с приоритетите си