Бременната Лонгория се появи в рокля-комбинезон

Актрисата Кери Уошингтън и режисьорът Гилермо дел Торо бяха почетени на наградната церемония на Гилдията на дизайнерите на костюми.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Лонгория се появи в рокля-комбинезон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом бабите започнаха да раждат, работата не отива на добре. Старците ще трябва да отиваме на война.

по пениоар ли е или кон-бизон?

ялови кочове тук бре, злоба, злоба, пфу

Тя като че ли е 'по-правдоподобно'бременна от Катрин,или просто има по-голяма възглавница? ;)

И тая прелича на искуствен кур-ем. Некакси една бременна ако носилека рокла и се вижда пъпа и дори очертанията на бебето. Тука не видех естествени текиви глеТки. За нея съм чела, че си била замразевала яйцеклетки, може пък да е истина. Но идруго ме чепетлева - нема ни една бела жена там по снимките. Саму черни и цветни, и сичките едни глуповати, искуствени и некакси нещо тука ми е на мени странно. Точно в латионо света, реТко жените задържат забременеване до толко късно. Латиното е католик, там се ражда на кур-ем. Странно ми е оубаче просто. Има нещо некакси тука да не е баш как си требе.

Гийермо се произнася името

Симпатична жена, но май ходи с изкуствен корем..кой забременява на тази възраст

Що за малоумие е да ражда първо дете на 42 години?

Еманация на малоумност сруи от теб!

На мода са бебешките бебета! Сещайте се за наште откачалки юлияна дончева и елена йончева и мара илиева! Само не знам едно бабешко бебе( ако няма даун) кога проговаря и кога прохожда....може би на 5години

Много си прост/а. Да ти е хрумвало, че късната бременност може да е поради здравословни проблеми? Не се подигравай, да не се върне на теб или децата ти. Тогава друга песен ще пееш.

В грешка си. Децата на по-възрастни родители винаги са по-умни и се развиват по-бързо от връстниците си. Не казвам да се ражда на 50, но е доказан факт.

Била облечена с комбИнЕзон. А дали е пристигнала с кола комбе?! :)))))

Ашколсум !! Намери се някой богаташ да заплоди това малко недоносено джудженце ......Милото до 50 щеше да стиска ,но само и само да намери паралията !!!

Има и други връзки, не е чакала специално. Не всяка хваща от въздуха. Жената си имаше здравословни проблеми и дълги години се бореше за бебе, може и затова да я зарязаха предните убавци. Радвам се, че успя, дано всичко е наред с нея и бебето!

бг-маммо, да не си й светила та да знаеш дали имала дълги години репродуктивни проблеми??? аз не знам за такива, ама ти сигурно позанваш и гинеколозите й... Тя за разлика от теб има кариера и пари, такива не им е първи приоритет да се осеменят от първия Груьо.