Филип Аврамов показа новата си жена

Звездата от „Скъпи наследници“ Филип Аврамов и новата жена в живота му Севинч Ибрахим се показаха за първи път заедно в тв интервю за "Преди обед".

Обратно в новината

Коментари - Филип Аврамов показа новата си жена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Груба, дебела, с много грим.... с грубо и дебело излъчване, с грубо и дебело поведение.. Горкото голямо дете на г-н актьора..

А след тази , коя ще е следващата?

Прилича , на Райнето !

Не съдете! Никой не знае какво става в къщата на другия. Това, че бившата му жена е по-красива не означава, че го е правила по-щастлив. Всеки човек иска да е щастлив и обичан. Ако усеща, че вече не е желан от партньора си има право да потърси щастието си при друг човек. Трудно е за децата, но когато са малки са по-гъвкави и приемат по-лесно промените. Днешните деца не са като нас. Това един психолог ми го беше казал. Важно е човек да е щастлив, човешката душа цял живот копнее за любов и я търси....заложено ни е.

Абе зарежи я тая работа. Колко да са различни днешните деца. Този има малко дете, на 4-5 мисля. Ще расте без баща.

Не мисля, че някой тук съди. Право на това има само един, а той едва ли пише тук. Предполагам, че всеки изказва мнение от позицията си на съпруг/съпруга или съжителстващ. Когато човек встъпва във връзка, той го прави освен с любов, но и с надежда, че е открил този/тази, която ще бъде до него в добро и лошо, ще го подкрепя в трудните мигове и ще се радва на успехите му. Създаването на дете е най-силната отдаденост и признание, че другият е точният човек. Никой за никого не е вързан, но след като си създал семейство, станал си родител, заявявал си наляво, надясно, че жена ти е уникална /защото имам спомените, че той го казваше в интервюта/, не можеш просто да обърнеш гръб и да забремениш друга, а след това да се развяваш по студия. Просто не е честно и не е мъжкарско.

всеки месец ли ще ,,търси щастието"?Много широво около врата бе? Ти да си добре ,ала децата? Ако ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ ТАКА НЕ ПРАВИ ДЕЦА . Така ще прекараш цялото циганско гето ,като го гледам тоя космат примат.

ми падна в очите, голям простак е

И аз мразя разводи и изпитвах по-скоро антипатия към новата жена, но гледах интервюто и виждам нещата по-различно вече. Преди 2 години гледах и интервюто с предишната му жена. Мога да кажа, че с предишната никак не си подхождаха, нямаше между тях близост и не изглеждаха щастливи. Доколкото се разбира от нещата, които е писано за Филип Аврамов в пресата - първата си жена е свалял, защото е лапнал, като я видял гола на някаква сцена. А втората е обикнал постепенно, без да са били интимни първоначално - при тях има повече душевна близост. Която е предпоставка за истински отношения. Сложете ръка на сърцето си и си признайте, че познавате много бивши съпрузи, които се разделят, защото са интелектуално и духовно на различни нива, с различни ценностни ситстеми и несъвместими темпераменти. Когато се съберат с хора, които им подхождат обаче, нещата стават коренно различни и настъпва хармония. Имаме толкова познати хармонични двойки, с провалени някогашни бракове, за които се знае бегло. На никого не се бъркаме и не обвиняваме. Но анонимно е много лесно.

а с тази надуваема кукла с надути джуки предполагам, че интелектуално много ще си допаднат, просто е млада и добра в леглото и това го е привлякло, но след време ще четете как ще моли първата жена да го приеме отново

Направете си труда бе, хора. Гледайте и двете интервюта - с двете му съпруги. Даже има две с Милена Аврамова. Потърсете ги. С Милена стоеше постоянно сгушен и навъсен, а тя се държи като някакъв гамен, ръкомаха и размахва заплашително пръст, хили се нагло. Тя му е взела страха, сама си признава, че е много взискателна, силна и напориста. Въобще не му подхожда. Разбира се, че по-меката душица му подхожда повече, нищо че не е нищо особено по външност. А в новото интервю, когато споменаха бившата жена - той каза, че са в нормални отношения, но лицето му се сгърчи, сякаш мисли за нещо неприятно и помръкна. Няма никаква носталгия по нея, само страх. Чувства могат да се възродят само, ако ги е имало до последно.

Айде да видим и с тази докога и кога ще я замени с някоя нова по- млада. не им го пожелавам. Туркинята мед. сестра дето се пъне за певица дали щеше да го "обикне ако не беше известен и с връзки в шоубизнеса- шоута, комедии и т.н.?

и в силистра има един такав които като види жена по улицата си загубва ума.а колко деца има и тои самия не ги знае. стоян се казва

ще си хапе месата след някой и друг ден с тази жена, която има излъчване на простачка

такива ли медицински сестри се подвизават? Тя прилича на надуваема кукла? Дано само работата й като мед.сестра не е като музиката й, че става страшно.

Когато мъжете навлезнат в андро пауза, ей това става като Фицата изкукуригал.

като Плювналиев веднага всички да видят резила му, нямат ли тези хора морал, срам от децата си, това са боклуци

тази мед. сестричка ми прилича на надуваема кукла, има много селска физионимия и помнете, че съвсем скоро и той като Блатечки ще драпа първата му жена да го прибере отново.

кокоше д*пе!

Хайдееееееее. Още един "парашутист". Мамицата ви.

Защо се размотава по телевизиите? Не се ли замисля как ще се почувстват бившата му жена и детето?

"Старата"ме жена е много по-хубава и одухотворена!!! Ама...

ок, но защо е с дрехи? сега е нормално всички да се показват разсъблечени.

Кифла!

Хора, по вкус и по цвят приятели няма! Никой не е застрахован кога,къде и как ще се влюби или разлюби. С или без деца. Въпросът е нещата да стават достойно и коректно. Севинч е хубава, умна, свежа и ведра. Не е грях да се събереш или разделиш с някого. Не ги мразете и кълнете. Надявайте се да обичате и да ви обичат поне веднъж и вас така

Но има и нещо, наречено отговорност към семейството, което в днешно време все по-малко се спазва. Ако вземеш всеки път като се влюбиш да зарязваш семейство и деца, и да правиш нови, къде ще му излезе краят? Такива стъпки се правят в крайни случаи, а в днешно време всеки като го засърби, зарязва всичко и отива при новия/новата.

Абсолютно подкрепям! Много лесно е да се извиниш с човешката си природа, но освен нагон, ние имаме и разум. Да бъдеш отговорен, да понесеш отговорността за решенията, които си взел и за живота, който си създал - това е достойно, другото е предателство.

особено разни артисти като станат малко по-известни и веднага сменяват жената и разни политици също така като забогатеят и те правят същото.Това са хора без достойнство и морал, само мислят за себе си.И нестига това , ами парадират по медиите с резила си. Пресен пример Роско Плевнелиев

А прави ли турски ножки между цомбите?

Е, то бива, бива да си глупав... С кой акъл, човече, си оставил онази хубава жена?! За детето да не говорим. Кой после ще му плаща часовете при психолога и как ще му обясниш,че всъчщност то не е било изоставено?! Не знаеш ли, че за едно малко дете любовта и на двамата родители е жизнено важна, а мисълта, че може да бъде изоставено е страх, с който то не може да се справи. Човек не може и не бива да гради щастието си върху нещастието на друг!

Наистина в България се напълни с дърти крави с телета. Коя от коя по-отракани ви.

Нито едната е красавица, нито другата, явно е въпрос на привличане, характери и други разни техники. За детето е неприятно разбира се, но чак пък психолог, да не би да го малтретират в къщи, много зависи от подхода на родителите и новата жена, както и в каква възраст е самото дете. И какво значи човек не може да гради щастие върху чуждото нещастие... от къде знаете, че бившата му жена е нещастна в момента, ами тя може да си е била нещастна още много преди да се появи новата жена в живота на мъжа ѝ (бивш вече)!

Или е негово детето или на някой от докторите, ама нейсе.

фица, фицааа... сега разгледах И снимките на бившата му жена, милена спиридонова-аврамова. красива, стилна и нежна жена, с много хубави сини очи. но ако с фотошоп й направим очите кафяви, направим й косата чорлава, сложим й вулгарен чалгаджийски грим и й загрубим чертите, то се получава...новата му жена, севинч. хаха, фицата си е взел по-обикновено, влошено копие на първата му съпруга! отстрани погледнато, ако не си откачил за младичък секс и се вгледаш спокойно, много личи. и какво ще следва, още по-влошено копие на красивата милена?!

Като му поомръзне още малко и ще направи дете на друга тази мъжка кукувица

бившата му жена е по- хубава, по-изтънчена красота. Има снимки в нета без грим, пак е хубава, а на тази силно гримирана хубавица ако си махне грима няма да има нищо общо. А Фиката не само е изневерявал на жена си и майка на детето му, лъгал е семейството си, а на всичкоот отгоре и целенасочено е правил дете /т.е без предпазни средства/ на любовницата си. Помиярска история. Иначе като актьор ми е симпатичен, и в двете капки вода ми направи добро впечатление, обаче горката му жена. И тази ще е ден до пладне явно. Има хора, които не стават за семейство.

Слага яко грим, защото е яко сипаничава затова.

Чакай, че не разбрах - коя е сипаничавата?

да зареже такава жена от класа, за тази мед.сестра дето са я обърнали половината лекари от Пирогов

егати селската убавица, падна ми в очите този застаряващ тип

Никой не се жени с презумцията че може би ще се разведе.Струва ми се ,че е егоистично и жестоко да се живе е без любов дори заради децата..Познавам три семейства с деца на 4 и5год.и5 и 7год...И двете двойки потърсиха помощта на психолог за децата..Вече спокойно приемат ,,колегите на мсма и тати.

В галерията да бяхте качили и снимки на вече бившата му жена..... така, да направим справка :)

аз направих "справката" с гугли. и стана ясно, че филип аврамов е имал и настина хубава, нежна жена в живота си. в минало време...

Милена Аврамова - артиска се казва първата му жена и е класи над туркинчето. Тизи тип ще усети след време разликата

не се е чувствал комфортно с една класна жена, подбивало му се е самочувствието. Виж мед. сестрата му е по мярка.

Лика прилика са се, жамба седнала до жамба! Добър актьор, но тъпо куче!

Тъп и надут с извесността си е станал. Като е в заведение се държи просташки и си мисли, че е над всички останали клиенти. Това си е простотия, така че си отиват с новата му жена! Може да е млада, но има отблъскващи черти момата.

Съвсем случайно се озовали и .... от приказка на приказка, тя без да разбере дори забременяла. Добре ,че Филип и казал.....

Все едно, че става въпрос за нова къща, кола, пералня, ...До къде сме паднали!!!

такива неща в Русия няма ?

Дира-а, защо коментарите на рубриката "Днес " не се отварят?

така е, не се отварят с интернет експлорър от година поне! пробвай с хром, ще стане. но е тъпо, спор няма. и те сигурно знаят за този проблем, но нищо не правят.

То щото с бившата нямал никакви проблеми и за това взели та се разделили в името на детето :) И както в Брюксел най-популярното име е Мохамед - май скоро и у нас така

.....и след 5 години хоп нова жена - още по-хубава и разбрана!

ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ

Жената да не е маймунка на синджир, че ще я показва на хората?

тоя е смешко, харесвам го в комедиини роли, но на нея не са ли и много надути устните

Теста за бременност тя го направи на мое дежурство.Честито,Севинч!

Поредният страхотен мъж и баща, заразал семейството и детето си. Колкото и напудрени приказки да си говорим, реалността е една- горкото дете

Дислексията ми се обостря- прочетох "Филип Аврамов показва новата си хиена".

Хахахахах. Много силно !!! :-)

Филип Аврамов е страхотен актьор,но не ми харесва това,че зарязва едно семейство,за да прави друго.

Туркинята как мърсувала, я виж ти........

Не ми харесва това, че като се съберат двама тръгват по студията да обесняват колко се обичат. След това се разделят и отново се появяват с новата любов и пак същото. Смятам, че личният живот трябва да си е личен и да не се показва, натрапва (както Гала) и пр.А иначе всеки да прави каквото си иска.

Децата си имат и баща и майка. Е, един тук, друг -там, но нали ги имат, здраве да е. Те ще живеят още по "освободено' и ще имат щастието да са децата им да имат по двама трима бащи и още по толкова "майки". А най ярък пример за бъдещето е Софи Маринова (всъщност, тя е такъв актьор, че аз не зная истинското й йме.

Само аз ли не харесвам визуално и всякак този артист?

Но не е лош актьор. Хубавите роли, на които пасва, или хубаво написаните за него роли, могат да го издърпат много напред (ако ги има). И Жерар де Пардийо се оказа кофти човек, и не блести с красота или чар, но дръпна сериозно в киното.

Ех ципуро,ципуро

хора, аз все се чудя, защо някои си вземат крави с теленца....не за този случай,де, за него не съм наясно. просто така си питам.някой има ли опит с чужди теленца..

Докато наричате жените крави, а децата им- теленца, няма шанс да разберете защо...

Анке, недей с рогите напред бе булка. Ако опиташ по-гальовно и котенце може да чуеш ;)