Двамата разказаха, че са се запознали във Варна при приятелите-рибари на Фицата. Актьорът по това време е женен за колежката си Милена, която също играе в хитовата драмеди поредица, но след съдбовната среща той се сприятелява със Севинч и впоследствие се влюбва в нея, пишат от hotarena.net

Вижте снимки на Севинч >>


„Съвсем случайно се озовах на едно място, което вече е специално и за двама ни. Имаме много добри приятели там, а Филип едва ли не живее за тези моменти, в които ще отидем. Забравя за всичко останало, влиза в морето и става друг Филип“, започна разказа Севинч.

Певицата, която в живота съчетава музиката с професията си на медицинска сестра, обясни, че самата тя няма влечение към риболова, а по-скоро към хапването на риба.

"Лудичък е, което си личи и от екрана, а е и позитивен през по-голямата част от ежедневието. Беше ми интересен като човек, неговият образ на екрана е малко по-различен от този в живота. Има красива душа, интересен усет към живота и е фин човек. Споделихме много красиви моменти заедно, което досега не ми се беше случвало“, разказа певицата.

Два месеца след запознанството им Севинч и Филип усетили, че имат чувства помежду си.

"Сближи ни това, че сме хора, които не искат нищо от другия“, обясни на свой ред актьорът.

Филип бил този, който пръв усетил, че приятелката му чака дете и я накарал да си вземе тест за бременност. Тя го направила по време на едно от дежурствата си в "Пирогов“ и разбрала щастливата новина.

От известно време двамата си строят къща, която обаче става бавно. Самият Филип е неразделна част от изграждането й.

Актьорът разказа, че голямата му дъщеря обича много сестричката си и поне засега не проявява ревност към нея. Аврамов даде да се разбере, че с бившата му жена Милена нямат проблеми помежду си и се стараят в името на детето да поддържат добри отношения.