5 урока по стил от Синди Крауфорд

Синди Крауфорд не се нуждае от представяне! Най-известният модел от 90-те вече е на 52, а изглежда като на 30!

Обратно в новината

Коментари - 5 урока по стил от Синди Крауфорд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като казва под коляното защо всичките ѝ рокли са над коляното?

искам някоя жена с огромни, но все пак стегнати цици да ме събуди и да ми поднесе мусака.

Оставяйки дрехите настрана, Синди си изглежда точно на годините - една хубава жена на 52, която е била на 30 преди 22 години. Айде като пишете за стил, не се изхвърляйте като на селски панаир. Това, че една жена е във форма на 50, друга е плондер на 25, не прави първата да изглежда 2 пъти по-млада, а просто НС човек полагащ добри грижи за себе си.

При Синди не може да се говори точно за "стил"... Можем да говорим за предпочитанията й към това и това и разни комбинации, но тя самато от това по-стилна не става. А това с принта "Забелязваме", по нейната логика, щом й трябва един принт до 50, то за мен над 50 ще й трябват повече от един за да я забележат. Така че, мерси, но за мен без принт.

"Винаги един сет ...отива на шопинг.." като превеждате, опитайте да намерите български думи или фрази беее. Пфу аман от псевдо преводачи в тоя сайт.

Семпла и стилна.Синди К,Анджелина Джоли,Мила Кунис и Дженифър Анистън-всичките се обличат семпло и изглеждат страхотно.

Но тяхното "небрежно" кежуъл-облекло все пак е марково и скъпо. За да изглеждаме тук така, трябва редовно да преравяме миризливите купища дрехи в магазините втора употреба. Е, някои гърли и звезди родно производство го правят тайно докато някой папарак ги засече, но това е друга тема. А Бай ви Гоньо е прав поне веднъж за мишеморката, не може да се отрече. При това е била на прах, не естествено издоена от миши мами. Какво да се прави, с каквото заредят и предлагат, това муаме. Като турим и векове алиенация и покорство, ето я причината да избързват съседите да си влязат, за да не те поздравят ако случайно се засечете.

Наистина има доста магазини за дрехи втора употреба. Колкото и зле да съм била финансово,обаче никога не съм си купувала нищо от въпросните. Имат една "специфична" миризма,която лично на мен ми е неприятна. Не ги отричам,рязбира се, има доста добри такива. Просто статията представя именно товя,че ако имате т.нат "основи" на гардероба винаги ще имате някакъв избор, който периодично да обогатявате с нещо и да е актуално. Винаги залагайте на качествените платове и кройки, тъй като имат по - дълъг живот. Има доста статии по темата, няма да нявлизам в подробности, но за един приличен гардероб са нужни гореизброените неща, ако може да не са от полиестер.

ама глезло като пъхнеш у пералната миризливите дрехи и излизат отмирисани да ти се невидело у аристократката

Хувава, стилна и с интелигентно излъчване!

Абсолютен пример за това, как жена без да е сладникаво-секси сладка може да е красива и магнетична, ако има осанка, харизма и стил!

Ба ви у злобната семка завистлива и долна булгарска, къде ще намерите винаги и за всеки лоша дума и църнилка! Гаче майките ви не са ви кърмили с млеко, ами с мишеморка! Затова държавата ви е на такъв хал, защото сте прости, зли и неуки!

Изоздолу е разпоретина. Нема как там да е на 30.

Тука ножа яко е играл...