Лагерфелд снима Кая в апартамента на Коко Шанел

Парижкият дом на Коко Шанел отваря вратите си за новата рекламна кампания на Chanel.

Обратно в новината

Коментари - Лагерфелд снима Кая в апартамента на Коко Шанел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като външен вид - големи и щръкнали уши; близко разположени очи; маймунски изглед; тяло много слабо, вероятно подходящо за манекен, но няма красива фигура. Може би майка и и е препоръката или просто виждането за манекени е такова.

Пораснах с майката, ще се остарява със щерката ! Како да праим иначе!

На тия снимки оптично са ѝ разтеглили ръцете и краката, за да изглежа по-дълга, затова прилича на насекомо. Вижте другите снимки, където е в нормален ръст - слаба е, но по-съразмерна.

е красива, но не чаровна, като майка си.

Абе Лагере, абе Педерфелд, защо не снима младата Калинка Гербер във вилата с магнолиите?

Още е дете, и защо така болезнено слаба....

Като стане на 20 и като налее малко килца ще стане водородна бомба. Сега и личи, че е лапе още, но има огромен потенциал, но то гена си е ген

...и трябваше да я снима в апартамента на Джулиана Гани, от другата статия :)))))

... или на ганю в обеля, у боксониерата...

Момичето е на 16! Колкото и да е хубава, тя все още е дете. Може ли да се снима по нощница в провокативни пози? Що за извратена работа?! И това педи лагерфелд се мисли за много оригинален, дето щял да се жени за котката си.

Аз нощница не виждам. И на 16 не е точно пък още дете, в кой свят сте?

На 16 повечето момичета и момчета вече могат да имат деца, но това не означава, че не са и физически и интелектуално и емоционално незрели. Деца са си още, хайде - юноши, луди-млади. Прави ми впечатление, че колкото по-рано един човек започне да води полов живот, толкова по-рано нагонът му издоминира над всичко останало, всички други приоритети отиват на заден план и по правило не надскача особено тази възраст в интелектуално отношение и не само.

Нито законово, нито социално, нито по ред други фактори е самостоятелна и завършена като индивид в обществото. Изведнъж я виждаме в полуеротични пози.

Кой снимал кого в чий апартамент? Не знам, но мацуранката е уникална и много ме привлича. Няма да ви казвам, какво ще направя сега докато я гледам. Лека вечер на всички.

Мъчих се много да я харесам, но не успях. Вероятно защото е още дете! Помня майка и, тя не беше така болезнено слаба, беше красавица, женствена, с хубави форми. Лицето на Кая напомня това на майка и, но няма същия чар.

Така е, НО това са стандартите на модната индустрия днес - болезнено слаби модели, няма нищо общо с поколението на Синди, гонят се размери от XXS до S максимум, само в Германия допускат модели с М размер, но пак си зависи от височината. Скелетоподобни са и стандартите на Лагерфелд, на които държи.

няма нищо от стила и класата на майка си и колежките и.

В лицето е симпатична, но иначе е като самоходна тояга.

Ходещи закачалки.

Най-после нещо наистина хубаво в този Лайф на дира. Радост за окото след като ни мъчихте със зорлем направените на красавици нашенки.

Хубавица, като майка си.

Второто момиче на 10 снимка от ляво на дясно е същински ангел.

Towa e Кендал Дженър - годеницата ми.

Тая с големите крака ли :)

Горкото,и то умряло от глад с тез' тънки пищялки....

Гербер ли е, не ми я хвали!

Нема чара на Синди. Хубави крака, но лицето й е грозно и нема чар, личност, изражение. Огромна е! ако на това му се вика женЦка хубост, ас крава дойна да стана. Жена требе да е изящна, елегантна, умна, лека и с излъчване и чар. Ако коментираме външен вид де. Ако отпочнеме и личността, ке стане горещо. Но в модата, за съжаление, външния виТ е сичкото, а не е точно тека в реалността.

Боже, изисква се огромно усилие да пишеш в този ретардиран стил. Защото всъщност е ясно, че не си глупав/а. Това ти е работата ли?? Щото иначе не ми е ясно как намираш време да изливаш толкова тъпотии постоянно.

Ам.... май е дошло времето да станеш дойна крава! :D :D :D Много си е хубаво момичето! А и да не пренебрегваме факта, че е все още дете...